FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
https://www.tz.de/sport/fc-bayern/fc-ba ... 25713.html
ovdje mozete pratiti live stream.
ovdje mozete pratiti live stream.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Je, istina, ali Hoppe je krenuo sa pozicije četvrtog bundesligaša i bio u igri za CL. Ali dobro, stigne još popravit, ovo mu je prvi veći test.Bundesliga je napisao/la: Gubio je i TT sa Mainzom od slabijih timova od Brage u EL.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ne znam sad da' l je dobio nogu ili sam dao otkaz, uglavnom Carlo je bivsi 100%
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sve se vise pise o smjeni Karla, ali jednostavno tesko mi je povjerovati u takav scenarij jer to bi bila prerano donesena odluka i nesto sto do sada uprava nikad nije radila. Problem je i velika odsteta koju bi mu morali isplatiti za raskid ugovora.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Breaking: @MrAncelotti is fired. Willy Sagnol will sit on the bench on Sunday @SPORTBILD
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mislim da je sam dao otkaz. Ako je tako onda poštovanje. Sad se obračunati sa Lewom, Mullerom, i Robberijem.
Ma gotovo je ovo, iako sastanak jos uvijek traje, zavrsili su oni svoje poslovanje...
Stern des Südens
Obicno se u takvim situacijama treneru koji pristane na raskid ugovora dopusti da kaze da je sam dao otkaz i tako sacuva malo ponosa.sljivo je napisao/la:Mislim da je sam dao otkaz. Ako je tako onda poštovanje. Sad se obračunati sa Lewom, Mullerom, i Robberijem.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
ne pamtim kad je zadnji put Bayern nekom treneru dao otkaz, ako se ne varam da je to bio Jirgen Klinsman
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Poslije svega nije bilo moguće nastaviti suradnju. Mora se reći i da mu uprava nije davala podršku u obračunu sa posrnulim zvijezdama tako da je dosta doprinijela njegovom kraju. Jasno je da je Sagnol samo prijelazno rješenje, dok ne dođe mr. X.
Tko je Mr. X? Ako je X=TT onda će bit vrlo interesantno jer TT neće previše zarezivat ni zvijezde ni upravu. Rumeni i robijaš su toga svjesni ali bi mogli progutat **** u općem interesu, ionako su oni kumovali ovoj situaciji.
Tko je Mr. X? Ako je X=TT onda će bit vrlo interesantno jer TT neće previše zarezivat ni zvijezde ni upravu. Rumeni i robijaš su toga svjesni ali bi mogli progutat **** u općem interesu, ionako su oni kumovali ovoj situaciji.
- Bayern@heart
- Kontakt:

Ovu dvojicu gospodina do kraja sezone sa Willijem a onda ili po tog iz Hoffenheima ili po Klopponju iz Lpoola
- Bayern@heart
- Kontakt:
Mislim da je ipak to bio Van Gaalphily je napisao/la:ne pamtim kad je zadnji put Bayern nekom treneru dao otkaz, ako se ne varam da je to bio Jirgen Klinsman
Doći će neki potrčko, svi koji su imali svoj stav su otjerani što dalje (ili sami prije vremena otišli), počevši od Mateusa pa evo do Sammera i Reschkea. Biće Nagelsmann (još je mlad i dolazi u velik klub, i aminovao bi sve što jest i nije). Bielsa-oliki trener ovdje neće imat igranke.
Jupp je precijenjen. Sve mu se potrefilo i to je to.
Naravno.proFCB je napisao/la:Trener moze odbiti raskid ugovora????
Sporazumni raskid ugovora moze znaciti da ostaje bez odštete koju bi trebao dobiti. Sporazumnim raskidom ugovora se on odriče toga. Kada dobije otkaz (odbije raskid ugovora) onda mu pripada odšteta.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gotovo...