FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hebibu dat kapitensku u nedjelju 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Guglaj Al Bekic penalimuhamedhulk je napisao/la:Krste je babo za penale ali i dalje nije krilo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dođem kuci i kontam 3 stranice ce me docekati kad ono

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nedolazak jos jednog stopera nasi su opravdali prodajom Rustemovica, kako smo ga prodali nasi napadi su postali brzi i tecniji a protivnici vise nemaju po 16 poklonjenih lopti od jednog igraca, tako da Marko i Sasa imaju puno manje posla.
On voli Sara'vo pravi je hordas hRstemovic Edin, dino,obi, lepi, jedan je od nas.
On voli Sara'vo pravi je hordas hRstemovic Edin, dino,obi, lepi, jedan je od nas.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- muhamedhulk
- Kontakt:
treba zgaziti lazne krupljane...jedna je Krupa i to ona Bosanska

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
RichmanBiH
- Kontakt:
mensur55 je napisao/la:Nedolazak jos jednog stopera nasi su opravdali prodajom Rustemovica, kako smo ga prodali nasi napadi su postali brzi i tecniji a protivnici vise nemaju po 16 poklonjenih lopti od jednog igraca, tako da Marko i Sasa imaju puno manje posla.
Ma sigurno je do dine, zato smo u 6 kola primili 6 golova dok su nas vodili znalci.
UPRAVA NAPOLJE!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Mogu mislit koji je smor ovo igracima gledat , jos bez tonaBelminM23 je napisao/la:Gospodin Ermin Avdić.Memara je napisao/la:Priprema za Krupu.
Zbog toga i tapkamo u mjestu.HeraklitMracni je napisao/la:Mogu mislit koji je smor ovo igracima gledat , jos bez tonaBelminM23 je napisao/la:Gospodin Ermin Avdić.Memara je napisao/la:Priprema za Krupu.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Treba ljudima ukljucit ton da ne tapkamo više.BelminM23 je napisao/la:Zbog toga i tapkamo u mjestu.
ZZ
Tapni ga ispod mosta. 4Сmoj uzor-S.G je napisao/la:Treba ljudima ukljucit ton da ne tapkamo više.BelminM23 je napisao/la:Zbog toga i tapkamo u mjestu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi u Bosansku Krupumuhamedhulk je napisao/la:treba zgaziti lazne krupljane...jedna je Krupa i to ona Bosanska![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Meni izgleda isto Tevez....KrajisnikBosnjak je napisao/la:Smiješno bgm, ja sam umro od smijeha gledajući ga.AlfredNobel je napisao/la:A jest mi komičan Said kako trči, isto kepec neki![]()
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Veze nema Krupa na Vrbasu sa Bosanskom Krupom.MortemHz je napisao/la:Svi u Bosansku Krupumuhamedhulk je napisao/la:treba zgaziti lazne krupljane...jedna je Krupa i to ona Bosanska![]()
To su dva različita mjesta, kao nebo i zemlja. Hahah
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- Orangina85
- Kontakt:
Tacno ce nafurati nekoga da ode u Bosansku Krupu na tekmu 
Enofol sad.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Veze nema Krupa na Vrbasu sa Bosanskom Krupom.MortemHz je napisao/la:Svi u Bosansku Krupumuhamedhulk je napisao/la:treba zgaziti lazne krupljane...jedna je Krupa i to ona Bosanska![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
EL-BABUKO"Said se relativno kasno priključio prvom timu, nije prošao pripreme, a utakmica sa Olimpikom bila je provjera za igrače koji nisu u kombinaciji, te bi Husejinović trebao biti među 18 igrača za meč sa Krupom. Za dalje ćemo vidjeti, jer nije dugo igrao”
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pojma ti nemas... To ti je sve isti mjesto, samo ga neko zove tako neko vako... Ja tu zivim, valjda znam...KrajisnikBosnjak je napisao/la:Veze nema Krupa na Vrbasu sa Bosanskom Krupom.MortemHz je napisao/la:Svi u Bosansku Krupumuhamedhulk je napisao/la:treba zgaziti lazne krupljane...jedna je Krupa i to ona Bosanska![]()
1946~
-
belosevic28
- Kontakt:
Naci bez saida u Bosanskoj Krupi.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 20 gostiju.