NK Zvijezda Gradačac

Žbljohar
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Žbljohar » 31 avg 2010, 14:36

Za mene je kriza kada smo ostali na dnu tabele i jedva se izvukli da ostanemo u PL,po tebi smo lijepo igrali kada su nam Borac,pa Laktasi i Modrica koji su ispali uzeli bodove kod kuce. :D

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 31 avg 2010, 15:21

Jeste,sa Borcem smo lijepo igrali i bili pokradeni,sa Modricom isto lijepo igrali, ja sam tada uzivao.Opet ponavljam:bolje igrati lijepo da se ima sta vidjeti, pa ispasti, nego gledati mucenje pa opstati.A kad igras lijepo rezultat dodje.
Sad je valjda dosao red na tebe da uzivas kad pobjedjujemo Drinu(na jedvite jade), Leotar(iz sumnjivog penala), Travnik(na guzove) i kad popusimo 3 od Sirokog,kojeg Travnik nabije 4.
Ti si svoje dokazao i uzivaj u ovoj igri,ja sam rekao sto sam imao.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 31 avg 2010, 16:12

samuraj je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:Malo je i tvoja ofucana prica,Cvitkusic nije bio tu kada su iz uprave namecali svoje igrace Ninkovicu i kada je otisao,ali znas i to da je Ninkovic najveci incijator da se ukloni Cvis,jel mu je smetao u "poslu",trbalo je klub na Ninkovicev nagovor rekonstruirati u jedan profesionalni i Evropski klub sa ambicijama,i tako ukiuti mjesto Cvisa sto je i uspio,nasa uprava je gledala u Ninkovica kao u Titu i pristala,jel covijek je do sada bio bez greske ostvario sve ciljeve i Zvijezdin san,ali da je se Nine kao i do tada drzao samo svoga posla bilo bi dobro,ali eto do cega nas je dovela reorganizacija davanje odrijesenie ruke Ninetu da radi i dovodi koga hoce,klub odvede u duboku krizu i ode,samo hocu reci svoje misljenje,dok je Cvis u klubu i klub je u usponu,vidjeli smo koji je zastoj i korak unazad uraden dok ga nije bilo,tako da mi nesmeta njegova zalizanost i auto koje vozi,naprotiv volio bi da su svi iz uprave zalizani kao on,dok je dobro Zvijezdi ne smeta mi.
Ne znam o kojoj dubokoj krizi pricas.I tad kada je otisao smo lijepo igrali,rezultati bi dosli.Sta danas imamo da vidimo?Ovaj danasnji na svako blijedo izdanje govori "Dobro je pobijedili smo".E pa da vidimo dokle tako.Ne moze se vjecno na guzove i srecu dobijati.
@seven te price kome se ne svidja bujrum igrat,trenirat, i sve ostalo to je vec postalo degutantno,posebno kad dodje iz usta inzinjera.
Mora se razluciti pojam trener,igrac,navijac,simpatizer,gledalac.Ne mozemo se svi dokazivati u svim ovim ulogama,ali onu koju preuzmes, za nju si odgovoran i podlozan pohvalama i kritikama.
Sta sad,samo oni koji zauzmu ta 23 mjesta u minibusu imaju pravo na komentar i misljenje.Postoje navijaci kluba,postoje simaptizeri.Svacijim godinama i profesiji ne pristaje sve.
Brzo razluciti pojmove.
uredu je vidim da si ti si previse pametan i ugledan da bi iso sa navijacima sigurno si neki doktor ili politicar pa ti je ispod nivoa tvog al tvoj je nivo samo pljuvat ovdje po forumu o mom klubu kojeg ja volim nakvim kakvim jest gubio pobjedjivao svi samo nesto pametujete i zahtjevate a nista ne dajete potrudite se da promjenite nesto sto vam nepase jer svugdje u svijetu navijaci imaju velik utjecaj na svoje klubove ako me razumijes sto hocu da kazem ako ne ma boli me briga aj zdravo ;)

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 31 avg 2010, 17:04

Propustas bit price.Nismo svi navijaci tipa stojanja na tribini i pjevanja, ali ti izgleda mislis da samo takvi vole klub i zele mu dobro, no to je tvoja licna stvar.Po takvom razmisljanju stari simpatizeri koji su sada u godinama,porodicni ljudi sa djecom, bi trebalo da stoje ispred tebe i pjevaju.
Ja ne pljujem,ja iznosim svoje vidjenje i pisem.Zato sto volim ovaj klub zato i zelim promjene na bolje.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 31 avg 2010, 17:18

samuraj je napisao/la:Propustas bit price.Nismo svi navijaci tipa stojanja na tribini i pjevanja, ali ti izgleda mislis da samo takvi vole klub i zele mu dobro, no to je tvoja licna stvar.Po takvom razmisljanju stari simpatizeri koji su sada u godinama,porodicni ljudi sa djecom, bi trebalo da stoje ispred tebe i pjevaju.
Ja ne pljujem,ja iznosim svoje vidjenje i pisem.Zato sto volim ovaj klub zato i zelim promjene na bolje.
uredu je stariji covjece sa djecom :roll: i ako hoces promjene poduzmi sta povodom toga neces na ovom forumu nista postic pokazi koliko volis ovaj klub na nekom drugom mjestu odes dole cvisu i sve ovo mu izbrojis i ako vidi covjek da si u pravu on ce sta poduzet povodom toga ja tako odradim kada vidim da nesto nije uredu sto rade ja i ekipa odemo do uprave i to rijesimo

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 31 avg 2010, 19:15

Žbljohar je napisao/la:Za mene je kriza kada smo ostali na dnu tabele i jedva se izvukli da ostanemo u PL,po tebi smo lijepo igrali kada su nam Borac,pa Laktasi i Modrica koji su ispali uzeli bodove kod kuce. :D
Izvinite gospodine ali mi smo laktase pobjedili 4:1 ili 4:0 kako ja znam :) I to prosle sezone

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 01 sep 2010, 01:55

theboss_RD07 je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:Za mene je kriza kada smo ostali na dnu tabele i jedva se izvukli da ostanemo u PL,po tebi smo lijepo igrali kada su nam Borac,pa Laktasi i Modrica koji su ispali uzeli bodove kod kuce. :D
Izvinite gospodine ali mi smo laktase pobjedili 4:1 ili 4:0 kako ja znam :) I to prosle sezone
TOOOO ,izvinite obrazovni cojece

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 01 sep 2010, 11:32

mogu vam reci da pricate prazne price i gluposti.dajte neku normalnu pricu o zvijezdi.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 01 sep 2010, 15:22

@samuraj. ohani malo, to je samo fudbal i treba biti zabava

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 01 sep 2010, 15:59

Evo jedne normalne sta mislite hocel Zvijezda moc sta napravit u Mostaru :)

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 01 sep 2010, 17:58

Fatko je napisao/la:Evo jedne normalne sta mislite hocel Zvijezda moc sta napravit u Mostaru :)
Mislim da moze,jer mi do sada nismo puno pokazali u dvije utakmice u gostima(izuzev 60 min na Grbavici)pa je vrijeme da proigramo, a uz to mislim da Velez na pocetku prvenstva ima malo napuhane rezultate u odnosu na ekipu kakvu ima pa za ocekivati je da oni jednom proklizu.
Da li neko zna zasto su stali radovi na stadionu(pretpostavljam da nema para) i ako ce se raditi kada se nastavlja izgradnja?

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 01 sep 2010, 19:08

Nije me dobro skontao Samuraj,ja ne uzivam sada u igri Zvijezde,napisao sam to u postovima prije,Fatko nemamo mi sta traziti nigdje na strani sa ovom igrom,tako da u Mostaru nemamo sta traziti osim da nam ne daju vise od 3 komada

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 02 sep 2010, 07:24

samuraj je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:Malo je i tvoja ofucana prica,Cvitkusic nije bio tu kada su iz uprave namecali svoje igrace Ninkovicu i kada je otisao,ali znas i to da je Ninkovic najveci incijator da se ukloni Cvis,jel mu je smetao u "poslu",trbalo je klub na Ninkovicev nagovor rekonstruirati u jedan profesionalni i Evropski klub sa ambicijama,i tako ukiuti mjesto Cvisa sto je i uspio,nasa uprava je gledala u Ninkovica kao u Titu i pristala,jel covijek je do sada bio bez greske ostvario sve ciljeve i Zvijezdin san,ali da je se Nine kao i do tada drzao samo svoga posla bilo bi dobro,ali eto do cega nas je dovela reorganizacija davanje odrijesenie ruke Ninetu da radi i dovodi koga hoce,klub odvede u duboku krizu i ode,samo hocu reci svoje misljenje,dok je Cvis u klubu i klub je u usponu,vidjeli smo koji je zastoj i korak unazad uraden dok ga nije bilo,tako da mi nesmeta njegova zalizanost i auto koje vozi,naprotiv volio bi da su svi iz uprave zalizani kao on,dok je dobro Zvijezdi ne smeta mi.
Ne znam o kojoj dubokoj krizi pricas.I tad kada je otisao smo lijepo igrali,rezultati bi dosli.Sta danas imamo da vidimo?Ovaj danasnji na svako blijedo izdanje govori "Dobro je pobijedili smo".E pa da vidimo dokle tako.Ne moze se vjecno na guzove i srecu dobijati.
@seven te price kome se ne svidja bujrum igrat,trenirat, i sve ostalo to je vec postalo degutantno,posebno kad dodje iz usta inzinjera.
Mora se razluciti pojam trener,igrac,navijac,simpatizer,gledalac.Ne mozemo se svi dokazivati u svim ovim ulogama,ali onu koju preuzmes, za nju si odgovoran i podlozan pohvalama i kritikama.

bravo za ovaj post citiram "Svako blijedo izdanje: Bitni su bodovi, izjavljuje... najbitnije je da smo pobjedili i duga..

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 02 sep 2010, 12:54

Nadam se bodu u Mostaru mnogo bi nam znacio ali sa slijedecom domacom pobjedom bili bi u vrhu tabele :D

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 02 sep 2010, 13:42

daje u naredna 4 kola 1 bod osvojiti, puna kapa

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 02 sep 2010, 15:34

nerazumijem zasto niko osim Fatka ovdje nije OPTIMISTICAN ... negotivim nija Curguza ... **** ga .... ali igraci su TI koji trebaju da ginu na terenu... moje predvidjanje ....
Velez-Zvijezda .... 0-1 bod
Zvijezda-Celik ..... 3 boda
Slavija-Zvijezda ... 0 bodova
Zvijezda-Sarajevo ... 3 boda
moje predvidjanje izmedju 6 i 7 bodova .... ko misli drugacije neka kaze .... ja sam ubjedjen da cemo iz kola u kolo igrati sve bolje i bolje ...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 02 sep 2010, 20:00

necko_gradacac je napisao/la:nerazumijem zasto niko osim Fatka ovdje nije OPTIMISTICAN ... negotivim nija Curguza ... **** ga .... ali igraci su TI koji trebaju da ginu na terenu... moje predvidjanje ....
Velez-Zvijezda .... 0-1 bod
Zvijezda-Celik ..... 3 boda
Slavija-Zvijezda ... 0 bodova
Zvijezda-Sarajevo ... 3 boda
moje predvidjanje izmedju 6 i 7 bodova .... ko misli drugacije neka kaze .... ja sam ubjedjen da cemo iz kola u kolo igrati sve bolje i bolje ...
Iz ove četiri tekme samo dva boda i to protiv Čelika i Sarajeva kod kuće neriješeno a sve gostujuće su porazi
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 02 sep 2010, 20:12

Ma mi u ove četiri utakmice osvajamo 12 bodova i zasjedamo na prvo mjesto!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :o :o :o :o :o :o
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 02 sep 2010, 21:18

Od svih utakmica koje ce viti na TV,napravili ko fol ravnomijereno da svi budu,ali eto izgleda samo nas nece prenositi nigdje.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 02 sep 2010, 21:19

Žbljohar je napisao/la:Od svih utakmica koje ce viti na TV,napravili ko fol ravnomijereno da svi budu,ali eto izgleda samo nas nece prenositi nigdje.
Niste ni izrazili zelju da vas se prenosi... svi bi da ih se u gostima prenosi, a kad je domaca u pitanju onda se svi usute... 8-)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.