FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

jasmin10
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la jasmin10 » 28 sep 2017, 19:09

Luis Enrique je slobodan :kafa:

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 28 sep 2017, 19:23

Uli Hoeneß: "Carlo Ancelotti has had 5 players against him, which was unsustainable"
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 28 sep 2017, 19:29

dirkules je napisao/la:Uli Hoeneß: "Carlo Ancelotti has had 5 players against him, which was unsustainable"
Što će reći da uprava brine više o igračima, nego o treneru i što će zatvorit diskusije o tome kako oni prevaranti podržavaju iz nekog razloga trenera.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 sep 2017, 19:30

Treba malo i ljude u upravi zamjeniti a ne samo trenera.Ako je Carlo ostao u 2007oj godini i nije za ovaj moderni fudbal, onda je to i uprava Bayerna.Šta se moglo očekivati, da Robben i Ribery igraju kao da imaju 28 a ne 34 godine? Da će Kimmich postati Lahm preko noći? I tako dalje.

Anceloti nikad nije ni bio dobar za ligaška takmičenja i to je svako znao.Dalje, njegova "ljubav" prema forsiranju starijih igrača je također svima poznata.Još uvijek imam traume dok je bio u Milanu, i kad i 70oj minuti izlazi Jankulovski a ulazi Favalli pri rezultatu 2:1 za Palermo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 28 sep 2017, 19:31

dirkules je napisao/la:Uli Hoeneß: "Carlo Ancelotti has had 5 players against him, which was unsustainable"
Nije mi jasno sljedece: kako je uspio drzati Realovu svlacionicu, a nasu nije? Dobro, imao je bolje rezultate, ali istrpiti gomilu ega u Madridu je veliki poduhvat, sigurno veci nego u Minhenu.
Spamm

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 28 sep 2017, 19:49

Ako ništa Tüchel će imat ogroman motiv da osvoji bundes ispred fackea i mislintata. Tu će zapet iz petnih žila, a u CL što bude. Interesantno da niko ne spominje Laurenta Blanca, on je relativno uspješan i verfügbar.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 sep 2017, 19:52

Kakav Blanc još samo on treba da napravi još veći cirkus,čuj onog Niko Kovač ma daj Otto Barića kad je bal nek' je maskenbal. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 28 sep 2017, 20:01

Mislim da je uprava dosla do zdravog razuma, dakle novi trener ce biti nijemac, a jedina opcija dostupna je Tuchel, ne racunajuci Juppa. Stranac ni pod razno!

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 28 sep 2017, 20:02

Momci nije dzaba Van Gaal sinoc bio na tribinama. :kafa:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 sep 2017, 20:03

muhamedhulk je napisao/la:oni mogu biti smijenjeni vec sutra. ima skupstina koja bira rukovodstvo. da se prisjetimo da je uli reizabran za predsjednika nakon zatvora. toliko o tvom da su losi po bayern. imaju podrsku 99,9% navijaca, mozda ti i jos par navijaca su protiv, tako da :wave:
Jah, eno ih zasijedaju da smijene kriminalce :rol:
A to koliko su dobri za Bayern, vidimo po trenutnom stanju.
Rasulo na svim nivoima kluba, tako to radi uprava koja se proteklih par godina, ili truhnula po njemackim zatvorima, ili placala kazne, zbog carinskih prekrsaja.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 28 sep 2017, 20:10

Niko od vas nije spomenuo jedno ime

JOACHIM LOEW!!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 sep 2017, 20:13

Scholl je napisao/la:Niko od vas nije spomenuo jedno ime

JOACHIM LOEW!!
Sa razlogom...Njemacka je duplo jaca od Bayerna :D Izgubio bi se ovdje...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 28 sep 2017, 20:48

FCBAYERN je napisao/la:
Nije mi jasno sljedece: kako je uspio drzati Realovu svlacionicu, a nasu nije? Dobro, imao je bolje rezultate, ali istrpiti gomilu ega u Madridu je veliki poduhvat, sigurno veci nego u Minhenu.
Vrlodobro!
Ovo je pitanje koje svi moraju postaviti.
Izaći na kraj sa jednim ronaldom a ne uspjeti sa riberijem. Kažu da su igrači reala plakali kada je odlazio.

Što se tiče igre, pitam se zašto nije gurao igru koju je gurao u madridu i čelziju?
Ni to mi nije jasno.

A o transferima nema potrebe. Bayern je redovan u završnicama i vazda je šamaro ove što izdvajaju ogromne sume. Pa, nisu to oni počeli od jučer.
Španci, englezi, evo i francuzi već godinama izdvajaju daleko više od bayerna.
Samo molit boga da upravi klikne pa da vrati hejnkesa.
Vidjeli bismo ima li bayern šanse protiv naftaša i drugih konkurenata.
Onda na ljeto dovesti nekog koji će voditi smjenu generacija.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 28 sep 2017, 21:10

The players who were against Ancelotti are: Arjen Robben, Franck Ribéry, Thomas Müller, Mats Hummels and Jerome Boateng [****]

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 sep 2017, 21:37

dirkules je napisao/la:The players who were against Ancelotti are: Arjen Robben, Franck Ribéry, Thomas Müller, Mats Hummels and Jerome Boateng [****]
Treba to sve posamarati, jedino me ovdje cudi za Hummelsa ovo ostalo je ocekivano. Cuj oni protiv trenera. Ribery i Robben jer im nije dao igrati svaku utakmicu kuknjava , Boateng jer nema pojma i nije dobijao priliku kuknjava , Muller jer nema pojma a igrao je svaku utakmicu kuknjava, Hummels jer mu je igra za qrac kuknjava. Logicno lakse je optuzivati druge a ne gledati u sebe.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 28 sep 2017, 21:47

Bundesliga je napisao/la: Treba to sve posamarati, jedino me ovdje cudi za Hummelsa ovo ostalo je ocekivano. Cuj oni protiv trenera. Ribery i Robben jer im nije dao igrati svaku utakmicu kuknjava , Boateng jer nema pojma i nije dobijao priliku kuknjava , Muller jer nema pojma a igrao je svaku utakmicu kuknjava, Hummels jer mu je igra za qrac kuknjava. Logicno lakse je optuzivati druge a ne gledati u sebe.
Za ostale ne znam, ali bar Muller nema pravo glasa. Od svih najvise je igrao i to svugdje, a nigdje se "nasao" nije. Uostalom ni Boateng mi nije jasan, pa fakticki nisi ni igrao, ali zbog povreda. Iako su i ove ostale bune diskutabilne kada se legitimnost istih uzme u obzir, posto ne znamo siru sliku ne mozemo tvrditi sto posto. Cinjenica je, doduse, da je Hummels ispod nivoa, a da Robbery treba smiriti apetite za igranjem.
Spamm

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 sep 2017, 21:55

Scholl je napisao/la:Niko od vas nije spomenuo jedno ime

JOACHIM LOEW!!
I ja sam se njega sjetio danas, baš me zanima kako bi se on snašao.

Da mi je neko rekao da će Carlo izgubiti svlačionicu u Bayernu, nasmijao bih mu se u lice. Frajera je izdala, po mnogima, njegova najjača osobina - odnos sa igračima :shock:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 sep 2017, 21:57

I svi kao vole Bayern i kunu se u njega a svi rade na stetu kluba i u sopstvenu korist.
Tesko Sagnolu, nek mu je Bog na pomoci kako da izade na kraj s ovim azdahama, jos kad mu Ribery pocne prijetiti na francuskom. :salut:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 sep 2017, 22:08

FCBAYERN je napisao/la:Nije mi jasno sljedece: kako je uspio drzati Realovu svlacionicu, a nasu nije? Dobro, imao je bolje rezultate, ali istrpiti gomilu ega u Madridu je veliki poduhvat, sigurno veci nego u Minhenu.
Vrlo jednostavno, igrali su uvijek isti igraci i nisu se bunili, znao si napamet citavu postavu koja ce izaci u svakoj utakmici jer rotacije nisu postojale. 11 igraca i 2,3 zamjene ponekad i to je to, mijenjao je samo kad su bile povrede. BBC, Ramos, Modric, Kroos, Marcelo, lideri ekipe su uvijek igrali a oni su jedni sa egom, mladici poput Isca su sutili i trpili.

Na pocetku prve sezone je donio odluku rotirati golmane, Casillasa u LP i kupu i Diega Lopeza u ligi. Tako je smirio rat Casillasa i Mourinhista na tribinama. Na pocetku druge sezone ekipa igra brutalno, serija od 22 pobjede zaredom, al sve sa istim igracima, Kroos je bukvalno igrao i protiv treceligasa sve minte, dolazi januar i pocinju povrede prvo Jamesa pa onda Modrica koji je temelj ekipe, ostali igraci vec pocrkali od igranja svaki drugi dan, rezerve skupile hrđu na klupi od neigranja i tu mu je bio kraj, nesto slicno sto se desilo prosle sezone sa Bayernom, samo u bundesligi nije imao nikakvog protivnika.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 sep 2017, 22:12

Mozambik je napisao/la:Vrlo jednostavno, igrali su uvijek isti igraci i nisu se bunili
Kako onda objasnjavas da su se kod nas bunili i oni sto su uvijek igrali :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []