iznajmljene ce biti samo za tekmu repkeakisarajevo92 je napisao/la:Jesu ovo stavili led reklame?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Presječe me na ovu sliku sjevera ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- svrakino1921
- Kontakt:
zasto raste broj gostiju stae problem gospodo
Uskoro u FanShopu
Vrh su... [emoji106] [emoji106]

Vrh su... [emoji106] [emoji106]

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Fan shop
Ima li popusta ako se uzmu sve 4?
Ima li popusta ako se uzmu sve 4?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Prejakooo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- plavousrcu
- Kontakt:
Sa zakasnjenjem da cestitam Omeru i momcima. Veliki rezultat i samo ga potvrditi na Grbavici. Vjerujmo nasim momcima jer ce nam se isplatiti. Tako je uvijek bilo.
http://****/232381-grbavic ... ti-van-bih
Izgleda Savez nam ne da pare za koristenje i za reflektore. Ako je ovo istina poslati ih u tri lijepe za citav zivot.
Izgleda Savez nam ne da pare za koristenje i za reflektore. Ako je ovo istina poslati ih u tri lijepe za citav zivot.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovdje samo nedostaje rasvjeta na prednjoj strani krova, recimo kao na stadionu Cardiffa,LjoZee je napisao/la:Joj ljepoteeee [emoji7] [emoji7]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
ljudino to da se mocno uradi nek uradi neka nova upravaVirtu4l je napisao/la:Ovdje samo nedostaje rasvjeta na prednjoj strani krova, recimo kao na stadionu Cardiffa,LjoZee je napisao/la:Joj ljepoteeee [emoji7] [emoji7]
Ima još boljih opcija, mrzi me sad tražiti, ali može se baš moćno uraditi.
Nema potrebe, samo neka kažu koliko je, navijači će ponovo skupiti.svrakino1921 je napisao/la:ljudino to da se mocno uradi nek uradi neka nova uprava
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
lako je rec nego dali ce se dat bas svakom ili onom kome se vjeruje da ce utrosit to skupljeno u to sto je skupljano al kad dodzu ti drugi valjda ce nesto rec pa da vidimo kako ce da ideVirtu4l je napisao/la:Nema potrebe, samo neka kažu koliko je, navijači će ponovo skupiti.svrakino1921 je napisao/la:ljudino to da se mocno uradi nek uradi neka nova uprava
Samo nek kazu koliko im fali mi cemo opet skupiti puno vise od tog. Lijepo je vidjeti ovu sliku a ovi sto upravu gledaju kroz stadion nek se zamisle dal vole Zelju ili upravuVirtu4l je napisao/la:Nema potrebe, samo neka kažu koliko je, navijači će ponovo skupiti.svrakino1921 je napisao/la:ljudino to da se mocno uradi nek uradi neka nova uprava
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Tako je, mi smo kupili 2200 desetogodisnjih i tako izgradili tribinu. Ajde kad kritikujes upravu kritikuj kako treba a ne mlatit ko pijan po tastaturi.maldini3 je napisao/la:Samo nek kazu koliko im fali mi cemo opet skupiti puno vise od tog. Lijepo je vidjeti ovu sliku a ovi sto upravu gledaju kroz stadion nek se zamisle dal vole Zelju ili upravuVirtu4l je napisao/la:Nema potrebe, samo neka kažu koliko je, navijači će ponovo skupiti.svrakino1921 je napisao/la:ljudino to da se mocno uradi nek uradi neka nova uprava
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Oni su od nas trazili 500 a mi kupili preko 800. U prvoj akciji njihova ideja je bila da skupe oko 100k od navijaca mi skupili oko 250k. Haj samo mi reci u cemu sam pogrijesio
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
yebem i vas i upravu, od ovako lijepe stvari vi opet gov.na jedete, fuj fuj fuj
slika

slika
Trenutno korisnika/ca: bvsic, DoktorXabaras, doncarlo, GrbavicaHrammm, knoa, Maestro^^, Mana i 57 gostiju.