Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mensur55 je napisao/la:Nedolazak jos jednog stopera nasi su opravdali prodajom Rustemovica, kako smo ga prodali nasi napadi su postali brzi i tecniji a protivnici vise nemaju po 16 poklonjenih lopti od jednog igraca, tako da Marko i Sasa imaju puno manje posla.
On voli Sara'vo pravi je hordas hRstemovic Edin, dino,obi, lepi, jedan je od nas.
Mogu mislit koji je smor ovo igracima gledat , jos bez tonaBelminM23 je napisao/la:Gospodin Ermin Avdić.Memara je napisao/la:Priprema za Krupu.
Zbog toga i tapkamo u mjestu.HeraklitMracni je napisao/la:Mogu mislit koji je smor ovo igracima gledat , jos bez tonaBelminM23 je napisao/la:Gospodin Ermin Avdić.Memara je napisao/la:Priprema za Krupu.
Treba ljudima ukljucit ton da ne tapkamo više.BelminM23 je napisao/la:Zbog toga i tapkamo u mjestu.
Tapni ga ispod mosta. 4Сmoj uzor-S.G je napisao/la:Treba ljudima ukljucit ton da ne tapkamo više.BelminM23 je napisao/la:Zbog toga i tapkamo u mjestu.
Svi u Bosansku Krupumuhamedhulk je napisao/la:treba zgaziti lazne krupljane...jedna je Krupa i to ona Bosanska![]()
Meni izgleda isto Tevez....KrajisnikBosnjak je napisao/la:Smiješno bgm, ja sam umro od smijeha gledajući ga.AlfredNobel je napisao/la:A jest mi komičan Said kako trči, isto kepec neki![]()
Veze nema Krupa na Vrbasu sa Bosanskom Krupom.MortemHz je napisao/la:Svi u Bosansku Krupumuhamedhulk je napisao/la:treba zgaziti lazne krupljane...jedna je Krupa i to ona Bosanska![]()
Enofol sad.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Veze nema Krupa na Vrbasu sa Bosanskom Krupom.MortemHz je napisao/la:Svi u Bosansku Krupumuhamedhulk je napisao/la:treba zgaziti lazne krupljane...jedna je Krupa i to ona Bosanska![]()
To su dva različita mjesta, kao nebo i zemlja. Hahah
EL-BABUKO"Said se relativno kasno priključio prvom timu, nije prošao pripreme, a utakmica sa Olimpikom bila je provjera za igrače koji nisu u kombinaciji, te bi Husejinović trebao biti među 18 igrača za meč sa Krupom. Za dalje ćemo vidjeti, jer nije dugo igrao”
Pojma ti nemas... To ti je sve isti mjesto, samo ga neko zove tako neko vako... Ja tu zivim, valjda znam...KrajisnikBosnjak je napisao/la:Veze nema Krupa na Vrbasu sa Bosanskom Krupom.MortemHz je napisao/la:Svi u Bosansku Krupumuhamedhulk je napisao/la:treba zgaziti lazne krupljane...jedna je Krupa i to ona Bosanska![]()
To su dva različita mjesta, kao nebo i zemlja. Hahah
treba ga staviti od prve minute, umjesto rahmanovicaSepterra je napisao/la:Čestitke Heriću na poziv u juniorsku reprezentaciju.
Nisam znao kakav je igrač jer je nabio staža na klupi ali ovo što je pokazao je veoma zrelo i definitivno je opcija za Husrefa. Momak je dobar u glavi. To je možda i najbitnije u njegovim godinama.
Bilo bi dobro da i sutra igra, bar u drugom poluvremenu.
Naravno da treba, Sarića na AMF gurnuti, ili Stanojević DMF, a Sarić i Herić CMF.TobeYarabi je napisao/la:treba ga staviti od prve minute, umjesto rahmanovicaSepterra je napisao/la:Čestitke Heriću na poziv u juniorsku reprezentaciju.
Nisam znao kakav je igrač jer je nabio staža na klupi ali ovo što je pokazao je veoma zrelo i definitivno je opcija za Husrefa. Momak je dobar u glavi. To je možda i najbitnije u njegovim godinama.
Bilo bi dobro da i sutra igra, bar u drugom poluvremenu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, rimljanin90 i 17 gostiju.