2014 igrao za Haugesund protiv kineske prćije
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo se vi sprdajte, frajer 2008. godine igrao protiv Herthe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bolji CV imo pozder , bar je igro po drugim ligama, ovaj po trecim uglavnomRokoko87 je napisao/la:Al kažu ima dobar CV, može pomoći..Virtu4l je napisao/la:Nije to 270 KM, mi plaćamo i doprinose, dakle 351 KM.Rokoko87 je napisao/la:Pristao igrati za 270 KM.
Joj, joj
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nadam se da je zaradio dovoljno para u Kini i u ovim trećim ligama, da može platiti raskid ugovora.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Čuj to. E onda je ok.arelinho je napisao/la:Ovaj će igrati stopera.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac je napisao/la:Čuj to. E onda je ok.arelinho je napisao/la:Ovaj će igrati stopera.
Ovo je čisto moje mišljenje jer vjerovatno Bogičević i Stevanović neće dobiti produženje ugovora na zimu.Neandertalac je napisao/la:Čuj to. E onda je ok.arelinho je napisao/la:Ovaj će igrati stopera.
- Neandertalac
- Kontakt:
Molim? Stevanovic neće dobiti produženje?! Pa kako, bolji bek od Memije, "izbacio" njega i Stanića iz prve postave a u najboljim godinama da na njemu zaradimo.arelinho je napisao/la:Ovo je čisto moje mišljenje jer vjerovatno Bogičević i Stevanović neće dobiti produženje ugovora na zimu.Neandertalac je napisao/la:Čuj to. E onda je ok.arelinho je napisao/la:Ovaj će igrati stopera.
Katastrofalan potez!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Rok Elsner je igrao u Domžalama štopera iako mu je prirodna pozicija u veznom redu. Ovo ljeto su Domžale dovele našeg bivšeg juniora Gačana Faruka koji igra štopera i tom prilikom su rekli da je on zamjena za Elsnera koji ih je napustio prije toga.
Moje mišljenje je da neće dobiti prouženje. Imaju ljudi u klubu koji su zaduženi za to i oni će odlučiti da li će mu produžiti ugovor ili ne. Vidjet ćemo šta će oni odlučiti kada dođe vrijeme za njegov ugovor.
Bravo Dzumhure!!!!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Neandertalac
- Kontakt:
Joj šta radimo sa ovim transferima u pm, pa stvarno se neko zayebaje.
Pametan uči na tuđim greškama, budala na svojim a mi nikako da naučimo, sve isto.
Damir Džumhur
Pametan uči na tuđim greškama, budala na svojim a mi nikako da naučimo, sve isto.
Damir Džumhur
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac je napisao/la:Čuj to. E onda je ok.arelinho je napisao/la:Ovaj će igrati stopera.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Cenane vrati se, ipak nije do tebe! 
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
hahaha a ispade da fkt i nijegrbavicka1921 je napisao/la:Cenane vrati se, ipak nije do tebe!
Volim te Zeljo!!!
Popustite vise sa Memijom.Smoriste kao i za Sadikovica,a domet im druga danska liga i mladost DK i to zato sto ih mulalic vodi.
Jos malo ovdje ce se poceti prizivati enis sadikovic kao granitni defanzivac
Jos malo ovdje ce se poceti prizivati enis sadikovic kao granitni defanzivac
- grbavicka1921
- Kontakt:
Pa stvarno haveru, ispada da nema para za sportski segment, pa dolaze ove polovnjace s Lašve, dali se u infrastrukturu il sta vec, evo sad ce jug aBd?!zlatandr je napisao/la:hahaha a ispade da fkt i nijegrbavicka1921 je napisao/la:Cenane vrati se, ipak nije do tebe!![]()
![]()
Ima tek toliko da se vrtimo tu oko vrha, a da prekucamo ligu, nema terorije!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Placa nama pilsner da bi igro i jos se obavezo platit 100 hiljada eura kad bude trebao uzeti ispisnicu
svaka cast upravo
svaka cast upravo
Stanite da odigra pastelnim pa ćemo ga vidjeti, kako god na godinu je potpiso nije duže
Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin, BarbareZeljin, Bordo10, doncarlo, feniksptica, GavranBeli, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Hilmo123, Jarodwest, JohannWolfgang, Kajkutenjoyer, Ljozeeee, Napapijri, perodeformero, Rauber33, sebalos, Suki46 i 238 gostiju.