Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
pa nisam onaj bmw ludjak yebo ga tishminka je napisao/la:Jel sve ok, brinuo sam se nema te zadnjih danababino je napisao/la:kako igra, ja ne smijem ni pomisliti gdje mu je granica..ovo nije humano sta radi trenutno..izgleda da cemo imati za koga navijati i poslije federera u velikim mecevimashminka je napisao/la:Babino, idemo krupnim koracima ka 30 i prije 2018. izgleda xD
babino je napisao/la:pratio sam ja i rusiju, ne brini...samo sto nisam bio kuci da pisem, a sa odmora vec nije bilo smisla i fer prema porodici
hoce li igrati peking...kvale nista, sta je sa SE?shminka je napisao/la:babino je napisao/la:pratio sam ja i rusiju, ne brini...samo sto nisam bio kuci da pisem, a sa odmora vec nije bilo smisla i fer prema porodici![]()
![]()
Nije mu ovo najveća pobjeda u karijeri.Evander je napisao/la:Najveca pobjeda u dosadasnjoj njegovoj karijeri. Naklon do poda![]()
![]()
kovacic je napisao/la:36, odnosno 37. ako Sugita osvoji Chengdu (ako se ne varam)hrn je napisao/la:Koji je trenutno igrac svijeta ako ispadne u polufinalu ?
Ide direktno u MDmirzatele je napisao/la:A šta je sad s kvalifikacijama za taj sljedeći turnir, jel to trebao sutra igrati ?
shminka je napisao/la:Ide direktno u MDmirzatele je napisao/la:A šta je sad s kvalifikacijama za taj sljedeći turnir, jel to trebao sutra igrati ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.