SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Da mi je brat rodjeni reci da je Dzeko bolji od Lukakua je notorna glupost.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma ne moze Cimirot igrati ovako vaznu utakmicu na tako osjetljivoj poziciji. Pogotovo kad skontamo kakav je bio protiv osrednje ekipe Kipra, gdje su ga ljudi doslovno maltretirali. Radije onda sa Jajalom u paru sa Besicem iako je trom ali zna stati na loptu i poslati upotrebljiv pas naprijed. Da je Medunjanin tu, bila bi to skroz druga prica ali posto nije onda pokusati ovako. Ma i Duljevica bi ja gurnuo tu iza Dzeke, dobar je u ofanzivi, brz, prodoran, sa dobrim pregledom igre i dobrim sutom, a o brzini da ne pricam koja ce sada biti jako bitna i naprijed i nazad.ovisnik je napisao/la:Dosta dobar sastav, s tim da Miličević to ne može igrati,na njegovo mjesto Cimirot/iako je bio tanak na Cipru/jer mu je to prirodna pozicija.Krunić odličan igrač,al čisto sumnjam da će mu Meša dati šansu od početka,prije će tu zaigrati Prcić koji ga je navodno oduševio u poslednjih nekoliko utakmica.Treba ući u utakmicu bez respekta,igrati strpljivo i tražiti šansu u prekidu jer iz igre pod mešinim vodstvom teško da šta možemo ishemijati.Sandokan87 je napisao/la:
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Sandokan87
- Kontakt:
U njegovim godinama Dzeko vec bio prvak sa osrednjom ekipom u super jakoj Bundesligi, i pri tome prvi strijelac lige. Vec usao u 25 godinu a nista osvojio nije, dok je Boga mi Dzeko klepio i u Njemackoj i u Engleskoj, a ako ga sreca posluzi klepit ce titulu i u Italiji gdje je vec dokazao klasu tako sto je i tu prvi strijelac lige, a bio je i u Engleskoj u top 5 dok je igrao...sekretar je napisao/la:Da mi je brat rodjeni reci da je Dzeko bolji od Lukakua je notorna glupost.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Lukaku sad ima 24 godine. Sa 20 godina u WBA i Everton zabijao 15+ golova. Generalno pravo mjerilo ce mu biti sad ova sezona u Unitedu, kad je starter u ekipi koja je konkurentna da se bori za titulu. 6 kola, 6 golova. Sigurno ide preko 20 ako ne bude ozljeda. Rano je za suditi. Dzeko ima trofejniju karijeru za sad i uspjesniju,ali je 7 godina stariji. O trenutnoj njihovoj kvaliteti govori bas to da je Lukaku prvi spic Uniteda, a Dzeko Rome.
- Sandokan87
- Kontakt:
Da ne bude da sam subjektivan jer je Dzeko nas, ali imati konstantu i raditi svoj posao na maestralan nacin bez obzira na sredinu u kojoj igra je za mene nesto sto samo imaju rijetki. Nagledao sam se ja igraca, napadaca koji se nisu mogli sastaviti s loptom nakon prelaska iz engleske u italiju ili obratno, a Dzeko Boga mi, gdje god dodje ili je najbolji ili je pratilac najboljeg, ali prije da ce biti ovo prvo.sekretar je napisao/la:Lukaku sad ima 24 godine. Sa 20 godina u WBA i Everton zabijao 15+ golova. Generalno pravo mjerilo ce mu biti sad ova sezona u Unitedu, kad je starter u ekipi koja je konkurentna da se bori za titulu. 6 kola, 6 golova. Sigurno ide preko 20 ako ne bude ozljeda. Rano je za suditi. Dzeko ima trofejniju karijeru za sad i uspjesniju,ali je 7 godina stariji. O trenutnoj njihovoj kvaliteti govori bas to da je Lukaku prvi spic Uniteda, a Dzeko Rome.
Moramo 5 4 1 igrati i braniti se i cekati priliku iz nekih kontri i polukontri i iz prekida.
Ja bih krenuo sa 3 stopera, Simunovic Sunjic i Zukanovic/Bicakcic i na beku Kolasinca i Vranjesa. Vezni Cimirot i Jajalo , krila Lulic i Visca, Džeko isturen u napadu.
Kako god, nek nam je Bog na pomoći , jaci su od nas u svim segmentima za 2 klase.
Ja bih krenuo sa 3 stopera, Simunovic Sunjic i Zukanovic/Bicakcic i na beku Kolasinca i Vranjesa. Vezni Cimirot i Jajalo , krila Lulic i Visca, Džeko isturen u napadu.
Kako god, nek nam je Bog na pomoći , jaci su od nas u svim segmentima za 2 klase.
Daleko od toga da ga i ja potcjenjujem. Mi boljeg igraca necemo nikada imati vjerovatno. Ali Lukaku je trenutno mocniji igrac od Dzeke. To je moje misljenje.Sandokan87 je napisao/la:Da ne bude da sam subjektivan jer je Dzeko nas, ali imati konstantu i raditi svoj posao na maestralan nacin bez obzira na sredinu u kojoj igra je za mene nesto sto samo imaju rijetki. Nagledao sam se ja igraca, napadaca koji se nisu mogli sastaviti s loptom nakon prelaska iz engleske u italiju ili obratno, a Dzeko Boga mi, gdje god dodje ili je najbolji ili je pratilac najboljeg, ali prije da ce biti ovo prvo.sekretar je napisao/la:Lukaku sad ima 24 godine. Sa 20 godina u WBA i Everton zabijao 15+ golova. Generalno pravo mjerilo ce mu biti sad ova sezona u Unitedu, kad je starter u ekipi koja je konkurentna da se bori za titulu. 6 kola, 6 golova. Sigurno ide preko 20 ako ne bude ozljeda. Rano je za suditi. Dzeko ima trofejniju karijeru za sad i uspjesniju,ali je 7 godina stariji. O trenutnoj njihovoj kvaliteti govori bas to da je Lukaku prvi spic Uniteda, a Dzeko Rome.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mora Lukaku jos govana pojesti da bi se upoređivao sa Edinom.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ovako nešto smiješno ne bi Meša izveo.Sandokan87 je napisao/la:
Ova je bolja formacija. Treba ovog Duljevica gurnut u vatru, brz je ko metak, a i zeljan dokazivanja.
3 krila, jedan ofanzivni vezni i jedan zadnji vezni.
Cijeli život u prosječnim klubovima igra, neka barem u top3 Engleske završi jednom, onda ga možeš staviti na listu da ga porediš sa Edinom, a kada osvoji barem jednu Premier ligu, onda možeš prditi da je bolji od Edina.
Džeko sa prosječnom ekipom osvojio Bundesligu i dvije sezona izareda bio top strijelac, a jednom je i prvi završio. 26 i 22.
U 31 godini, 29 golova u Seria A, a svi znamo šta je Italijanska liga za napadače.
Ništa protiv Lukakua, ali nemojmo pljuvati samo zbog toga što je naše. Lukaku ima godine pred sobom i sve predispozicije da postane ne samo bolji od Edina, nego jedan od najboljih napadača svijeta.
Džeko sa prosječnom ekipom osvojio Bundesligu i dvije sezona izareda bio top strijelac, a jednom je i prvi završio. 26 i 22.
U 31 godini, 29 golova u Seria A, a svi znamo šta je Italijanska liga za napadače.
Ništa protiv Lukakua, ali nemojmo pljuvati samo zbog toga što je naše. Lukaku ima godine pred sobom i sve predispozicije da postane ne samo bolji od Edina, nego jedan od najboljih napadača svijeta.
- Sandokan87
- Kontakt:
Bicakcic ti je povrijedjen a Zukanovic ima kartone. Igrati bunker a treba ti pobjeda je ravno samoubistvu. Braniti se protiv Belgije je po meni katastrofalan potez. Ako im pustis da ti pletu mrezu na nasoj polovini terena budi siguran da ce zabiti go! Cimirot poslije Kipra da igra sa ekstra kvalitetnim igracima Belgije, nemoguca misija zaista. Jajalo moze igrati ali uz igraca kao sto je Besic. Jedini igrac koji moze zamjeniti Pjanica je po meni Milicevic.totasef1 je napisao/la:Moramo 5 4 1 igrati i braniti se i cekati priliku iz nekih kontri i polukontri i iz prekida.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma prijatelju grijesis. Kazes od 6 utakmica zabio 6 golova??? Pa koliko je Dzeko zabio ove sezone? Daj ba nemoj zajebavat, mora on jos pure pojesti da dodje na njegov level. Nemoj da ti ponavljam gdje je i sta je osvojio. Ja ga u supak poljubim ako sa onakvom ekipom Wolfsburga izdominira Bundesligu, ali bukvalno izdominira. Nemoj bezveze da ulazimo u raspravu, Lukaku jeste dobar, ali u tim godinama u kojima je on sad, Dzeko je vec dominirao, a da ne pricam sada, gdje mu dva stopera u Italiji koja je poznata po granitnim odbranama ne mogu nista!sekretar je napisao/la:Daleko od toga da ga i ja potcjenjujem. Mi boljeg igraca necemo nikada imati vjerovatno. Ali Lukaku je trenutno mocniji igrac od Dzeke. To je moje misljenje.Sandokan87 je napisao/la:Da ne bude da sam subjektivan jer je Dzeko nas, ali imati konstantu i raditi svoj posao na maestralan nacin bez obzira na sredinu u kojoj igra je za mene nesto sto samo imaju rijetki. Nagledao sam se ja igraca, napadaca koji se nisu mogli sastaviti s loptom nakon prelaska iz engleske u italiju ili obratno, a Dzeko Boga mi, gdje god dodje ili je najbolji ili je pratilac najboljeg, ali prije da ce biti ovo prvo.sekretar je napisao/la:Lukaku sad ima 24 godine. Sa 20 godina u WBA i Everton zabijao 15+ golova. Generalno pravo mjerilo ce mu biti sad ova sezona u Unitedu, kad je starter u ekipi koja je konkurentna da se bori za titulu. 6 kola, 6 golova. Sigurno ide preko 20 ako ne bude ozljeda. Rano je za suditi. Dzeko ima trofejniju karijeru za sad i uspjesniju,ali je 7 godina stariji. O trenutnoj njihovoj kvaliteti govori bas to da je Lukaku prvi spic Uniteda, a Dzeko Rome.
- Sandokan87
- Kontakt:
Smijesno jeste, al kad ti igra samo pobjeda, onda trazis igrace koji mogu 1 na 1 odigrati kvalitetno, igrace koji individualnim kvalitetama prema naprijed mogu napraviti nesto, i koji dobrim sutem mogu iznenaditi vrhunskog golmana kakav je trenutno prvi golman Belgije. Ne treba ni igrati ako cemo se zatvoriti i cekati da nas Belgija napadne. Grcka je napala Belgiju u Briselu, i nakon sto su im go zabili igrali su poprilicno visoko, tek pred kraj utakmice su se povukli u zelji da sacuvaji isti i tad im je belgija napravila probleme i izjednacila.jasmin10 je napisao/la:Ovako nešto smiješno ne bi Meša izveo.Sandokan87 je napisao/la:
Ova je bolja formacija. Treba ovog Duljevica gurnut u vatru, brz je ko metak, a i zeljan dokazivanja.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Belgija bez Kompanya, Witsela, Fellainia, Nainggolana, Chadlija, Dembelea, Bentekea je i dalje odlicna reprezentacija, ali da su nepobjedivi, daleko od tog
QUARTERBACK je napisao/la:@hz1987![]()
E sto imamo selektore Allahu dragi ...mene Susic s ovom svojom facom ne bi mogao ubijediti da zna abecedu napamet , a ne da vjerujem u njegove takticke zamisli
A Mesa kad te pogleda...da covjek ne zna ko je pomislio bi da je s nervnog upravo kliznuo ..
Kakvi bi njih dvojica klovnovi bili da mi im je staviti onaj crveni nos...hahaha ...idem probat foto montazu napraviti..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ti ko Meša. Pa ne možeš igrati s 2 vezna protiv Belgije. Ne možemo mi napadati, možemo se samo braniti i pokušati iz prekida ili kontri. Ako izadjemo u sastavu kakvog si napisao onda nam ne gine 5 komada najmanje.Sandokan87 je napisao/la:Smijesno jeste, al kad ti igra samo pobjeda, onda trazis igrace koji mogu 1 na 1 odigrati kvalitetno, igrace koji individualnim kvalitetama prema naprijed mogu napraviti nesto, i koji dobrim sutem mogu iznenaditi vrhunskog golmana kakav je trenutno prvi golman Belgije. Ne treba ni igrati ako cemo se zatvoriti i cekati da nas Belgija napadne. Grcka je napala Belgiju u Briselu, i nakon sto su im go zabili igrali su poprilicno visoko, tek pred kraj utakmice su se povukli u zelji da sacuvaji isti i tad im je belgija napravila probleme i izjednacila.jasmin10 je napisao/la:Ovako nešto smiješno ne bi Meša izveo.Sandokan87 je napisao/la:
- Sandokan87
- Kontakt:
@jasmin10 I kako bi ti igrao? Aludiras na Hajrovica u sredini. Da si se malo vise informisao znao bi da je isti taj Hajrovic znao imati zapazene role i u sredini, iza napadaca, a ne samo na krilnoj poziciji. Stavi eto Salihovica ako ti je bitna sredina toliko, ali je Hajrovic od Salihovica brzi ne za jednu vec za tri klase, a u ovoj utakmici ce ti igrati "brzina" igraca, koju mi realno slabo imamo. Par igraca moze odgovoriti tim zahtjevima, zato sam i stavio Duljevica koji je mislim nas najbrzi igrac sada, i koji moze probiti a i vratiti se u defanzivu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sta ce Meša izvesti: Begovic, Vranjes, Sunjic, Simunovic, Kolasinac, Besic, Prcic, Milicevic, Lulic, Visca, DzekoSandokan87 je napisao/la:@jasmin10 I kako bi ti igrao? Aludiras na Hajrovica u sredini. Da si se malo vise informisao znao bi da je isti taj Hajrovic znao imati zapazene role i u sredini, iza napadaca, a ne samo na krilnoj poziciji. Stavi eto Salihovica ako ti je bitna sredina toliko, ali je Hajrovic od Salihovica brzi ne za jednu vec za tri klase, a u ovoj utakmici ce ti igrati "brzina" igraca, koju mi realno slabo imamo. Par igraca moze odgovoriti tim zahtjevima, zato sam i stavio Duljevica koji je mislim nas najbrzi igrac sada, i koji moze probiti a i vratiti se u defanzivu.
Sta ja zelim: Begovic, Vranjes, Sunjic, Simunovic, Kolasinac, Besic, Salihovic, Krunic, Lulic, Visca, Dzeko (ili Lulica u sredinu umjesto Seje, a na krilo Milicevica)
Pa kralju nije PES pa da igraju brži. Shvatas li da u tvojoj formaciji samo 1 igrač u sredini igra defanzivu ?Sandokan87 je napisao/la:@jasmin10 I kako bi ti igrao? Aludiras na Hajrovica u sredini. Da si se malo vise informisao znao bi da je isti taj Hajrovic znao imati zapazene role i u sredini, iza napadaca, a ne samo na krilnoj poziciji. Stavi eto Salihovica ako ti je bitna sredina toliko, ali je Hajrovic od Salihovica brzi ne za jednu vec za tri klase, a u ovoj utakmici ce ti igrati "brzina" igraca, koju mi realno slabo imamo. Par igraca moze odgovoriti tim zahtjevima, zato sam i stavio Duljevica koji je mislim nas najbrzi igrac sada, i koji moze probiti a i vratiti se u defanzivu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma Sejo uz Besica nema druge, pa ga kasnije vaditjasmin10 je napisao/la:Pa kralju nije PES pa da igraju brži. Shvatas li da u tvojoj formaciji samo 1 igrač u sredini igra defanzivu ?Sandokan87 je napisao/la:@jasmin10 I kako bi ti igrao? Aludiras na Hajrovica u sredini. Da si se malo vise informisao znao bi da je isti taj Hajrovic znao imati zapazene role i u sredini, iza napadaca, a ne samo na krilnoj poziciji. Stavi eto Salihovica ako ti je bitna sredina toliko, ali je Hajrovic od Salihovica brzi ne za jednu vec za tri klase, a u ovoj utakmici ce ti igrati "brzina" igraca, koju mi realno slabo imamo. Par igraca moze odgovoriti tim zahtjevima, zato sam i stavio Duljevica koji je mislim nas najbrzi igrac sada, i koji moze probiti a i vratiti se u defanzivu.
Trenutno korisnika/ca: Blank123, Bosnjo22, legendarnadruga, Shevko i 49 gostiju.