Adolfo je napisao/la:smatram da matić nije toliko bolji od brekala pa da se treba dovesti takav igrač a da već postojeći kojim je isti ili malo lošiji mora otići...
igrač koji dolazi u klub MORA biti pojačanje a ne da se ovdje školuju...imamo mi dovoljno svojih juniora
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Samo jedno ime
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pozz za sve navijače Širokog Brijega.
Interesuje me nesto u vezi vaseg igrača Luke Menala.
Naime da li on trenutno igra lijevo krilo u vašem timu i da li mu ta pozicija najviše odgovara? I ima li potencijal da u narednim sezonama ostvari transfer u jaču ligu?
Unaprijed se zahvaljujem.
Naime da li on trenutno igra lijevo krilo u vašem timu i da li mu ta pozicija najviše odgovara? I ima li potencijal da u narednim sezonama ostvari transfer u jaču ligu?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Pozdrav i tebi. Menalo trenutno igra desno krilo to je pozicija koja mu najvise odgovara,al bez problema moze odigrati i lijevo krilo. Ima potencijal da ode,najskuplji je nas igrač,mlad je i ima kvalitet. Vec ovo ljeto imao je ponude stranih klubova ali zadrzali smo ga bar do zime,nadam se da ce ostati do kraja sezone pa onda ostvariti fin transfer u neku bolju liguBazinga12345 je napisao/la:Pozz za sve navijače Širokog Brijega.
Samo jedno ime
Admir Sehovic sudi u subotu
Kako glup termin utakmice...
Kako glup termin utakmice...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Bazinga12345
- Kontakt:
penke je napisao/la:Pozdrav i tebi. Menalo trenutno igra desno krilo to je pozicija koja mu najvise odgovara,al bez problema moze odigrati i lijevo krilo. Ima potencijal da ode,najskuplji je nas igrač,mlad je i ima kvalitet. Vec ovo ljeto imao je ponude stranih klubova ali zadrzali smo ga bar do zime,nadam se da ce ostati do kraja sezone pa onda ostvariti fin transfer u neku bolju liguBazinga12345 je napisao/la:Pozz za sve navijače Širokog Brijega.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- Evolve
- Kontakt:
Pojasni zivota ti?LoveSB96 je napisao/la:Zadnja objava na Cabrajinom storyju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Evo ja cu [emoji23][emoji16]Evolve je napisao/la:Pojasni zivota ti?LoveSB96 je napisao/la:Zadnja objava na Cabrajinom storyju [emoji38] [emoji38] [emoji38]![]()
![]()

EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Žao mi dođe njih dvojice,šta im rade Menalo i Čabraja,a i ostali,to je psihicko maltretiranje hahaEvolve je napisao/la:Koji k....
EKONNP
Ovo nije smiješno, ovo je žalosno. "Zvijezde" se našle iživljavati na ovom dvojicom jadnika. Papci jedni sutra se iživljavajte na terenu za što ste masno plaćeni. 
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Hotel i blato su lokacije gdje je svakodnevno ovakvo ponasanje...
Više za klub uradi Bože, nego ova dvojica manekena.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Jesmo banana klub ibgt
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Ocekujemo disciplinu sto se tice izlazaka, voljnog momenta kod treninga i utakmica a ovakve stvari se događaju. Cemu sluzi Uprava, cemu treneri.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Evolve
- Kontakt:
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Daj ne zajebajite... Njih dvojica se kače stalno. Vidio sam na utakmicama. Tonća dolazi na svaki trening i utakmicu... Ovo je opuštajuća a atmosfera. Nema tu zle krvi. Ko je god trenirao nogomet to zna. Nije to vojska ****
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ok normalna zajebancija ali iživljavanje na djeci sa poteškoćama u razvoju i objavljivati ovakve slike je dno dna! Ovo stvarno ne dolikuje profesionalcima, a pogotovo ne normalnim ljudima! Pa i oni imaju svoje obitelj i ovako se iživljavati nad njima je sramota za svakog normalnog čovjeka. Klub bi se prije svega trebao pozabaviti oko ozbiljnosti treninga a Menalo i Čabraja neka se dobro zapitaju kakvi su ljudi ? Možda im sutra već Bog podari takvo dijete i sigurno bi drukčije reagirali da se ovako neko nad njim iživljava jer nije njima ovo prvi put oni to rade konstantno! VELIKA sramota za sve naročito za njih, klub ih treba opaliti po džepu za ovakve budalaštine jer narušavaju i ugled kluba ovakvim debilnim potezima!Ugrovacaboy je napisao/la:Daj ne zajebajite... Njih dvojica se kače stalno. Vidio sam na utakmicama. Tonća dolazi na svaki trening i utakmicu... Ovo je opuštajuća a atmosfera. Nema tu zle krvi. Ko je god trenirao nogomet to zna. Nije to vojska ****
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ja ne sumnjam da su oni ok momci,pogotovo Menalo,i kad bi ih netko opomenuo da bi prestali s tim glupostima.
A siguran sam da netko od igraca cita forum,tako da....na vama je
EKONNP
- UstanikSBII
- Kontakt:
Nebitno jer ovo se događa na mjestu gdje bi igrači prije svega trebali TRENIRATI i pripremati se za utakmice recimo Čabraji bi bolje bilo da se “štrokne“ kako trči na loptu kad puca penal a ukopao se ko kip! Ako ih klub zbog ovog javno ne opomene od mene imaju veliki minus! Jer ovako nešto dopuštati da se dešava u službenom trening kampu tvog kluba i da od toga tvoji igrači prave zajebanciju je ispod svake razine civiliziranosti za 21st sramota ih može biti!skripar96 je napisao/la:Ja ne sumnjam da su oni ok momci,pogotovo Menalo,i kad bi ih netko opomenuo da bi prestali s tim glupostima.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.