MI SMO VUKOVI IZ GRADA SOLI
Moderator/ica: GracanicaAA
neki osim bez para ostali i bez jos necega .Ipak, Uprava Zrinjskog nije imala razumjevanja za ispadanje iz Kupa BiH od federalnog prvoligaša Sloge Simin Han, pa su tako svi igrači koji su nastupili u ovoj utakmici kažnjeni sa 2000 KM.
Ja kontam zolju u njega ispalio.. nigdje vezeFaustinoAsprilla je napisao/la:neki osim bez para ostali i bez jos necega .Ipak, Uprava Zrinjskog nije imala razumjevanja za ispadanje iz Kupa BiH od federalnog prvoligaša Sloge Simin Han, pa su tako svi igrači koji su nastupili u ovoj utakmici kažnjeni sa 2000 KM.
tko je ovaj mesar koji je covjeka umalo ubio ?
Ma ti si ludFaustinoAsprilla je napisao/la:neki osim bez para ostali i bez jos necega .Ipak, Uprava Zrinjskog nije imala razumjevanja za ispadanje iz Kupa BiH od federalnog prvoligaša Sloge Simin Han, pa su tako svi igrači koji su nastupili u ovoj utakmici kažnjeni sa 2000 KM.
tko je ovaj mesar koji je covjeka umalo ubio ?
Da ti reknem.Sve teže i rjeđe pobjeđujete,to se vidi ašićare.Vidi se i po licu Mirze Vrešanovića.Zašto je to tako, pravo da kažem ,ne interesuje me.Mokroguz je napisao/la:Jel' ti krivo sto smo pobjedili?
A ne rece mi jel' ti krivo sto smo pobjedili?sloboda72 je napisao/la:Da ti reknem.Sve teže i rjeđe pobjeđujete,to se vidi ašićare.Vidi se i po licu Mirze Vrešanovića.Zašto je to tako, pravo da kažem ,ne interesuje me.Mokroguz je napisao/la:Jel' ti krivo sto smo pobjedili?
Eh sad kad počne borba za opstanak biće "ah moj Musto jel ti gusto".A počela je.priznaj da TOŠK nije lak protivnik u Tešnju.Sadiković ih preporodio.Još da vidiš navijaća (1500 i više),
AKo si čitao moj post napisan prije utakmice ovdje na pdf. FK Sloga ,mogao si vidjeti da sam očekivao vašu pobjedu.
-Ma ovo" levo" je aluzija na novog Šefa Slobode.Mokroguz je napisao/la:A mi i Zvijezda vam dali po pici, bravo!
A ne rece mi jel' ti krivo sto smo pobjedili?sloboda72 je napisao/la:Da ti reknem.Sve teže i rjeđe pobjeđujete,to se vidi ašićare.Vidi se i po licu Mirze Vrešanovića.Zašto je to tako, pravo da kažem ,ne interesuje me.Mokroguz je napisao/la:Jel' ti krivo sto smo pobjedili?
Eh sad kad počne borba za opstanak biće "ah moj Musto jel ti gusto".A počela je.priznaj da TOŠK nije lak protivnik u Tešnju.Sadiković ih preporodio.Još da vidiš navijaća (1500 i više),
AKo si čitao moj post napisan prije utakmice ovdje na pdf. FK Sloga ,mogao si vidjeti da sam očekivao vašu pobjedu.![]()
![]()
![]()
Nisam znao da vam slijedi borba za opstanak. A mi smo pobjedili ako si bio mrtav jucer. Kompleksas i po.
1. Nisi mi odgovorio na pitanje. Jel' ti krivo sto smo pobjedili?
2. Ja sam mnoge vase pobjede ocekivao, sta ste onda vi? Ko vas forsira?
3. Ocekujes li pobjedu Sloge danas?
4. Nema veze protiv koga igramo ni koliko navijaca imaju, Velez je jos veci od njih i dvaput smo ih u gostima pobjedili. Pomiri se sa cinjenicama.
Pored svega ovoga, jedan dan kazes "LEVO", jedan dan kazes "ašićare", i nisi znao prvu postavu svog tima do prije par dana.
Sto se onda zalis ako ti nije krivo?sloboda72 je napisao/la: -Ma ovo" levo" je aluzija na novog Šefa Slobode.
-Potenciraš ,"je li mi krivo",Ako sam već upisao bodove Olimpicu ,nema šta da mi bude krivo.
Krivo bi mi bilo kada danas Sloga ne bi pobjedila.Ja se nadam pobjedi Sloge,a radujem se dobroj atmosferi na stadionu.
-Boga mi nas niko ne forsira . Druga je stvar što je Husić moćan i pametan momak.Ekipa Sloge je za respekt,moraš priznati.
-Ovo što su oni koji vas forsiraju uradili Rahimiću je zaista ružno,
Sjeti se kakve je sve izjave dava Varešanović i nikada nije kažnjen.Dakle opet "Sarajevo" udara po Mostaru.
Navući ćete sebi mnogo onih koji će protiv vas igrati ašićare iz inata.