1. kolo Dimitrov
2. Delpo
1/4 finale Bautista Agut
1/2 finala Nadal
finale Sasha Zverev
Idemo i ovo uzeti.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Holy shit pa ne mogu da vjerujem xDUnofficialpage je napisao/la:Užasan žrijeb u Pekingu.
1. kolo Dimitrov
2. Delpo
1/4 finale Bautista Agut
1/2 finala Nadal
finale Sasha Zverev
Idemo i ovo uzeti.
Jel i danas all in ?bodi123 je napisao/la:Griša je dobar žrijeb, ako ostane snage uzima se to.
nidje veze, titula je titula!remA1 je napisao/la:Između [Titula u Shenzhenu, poraz od Dimitrova u Pekingu] i [poraz danas, qf u Pekingu] prije bih potpisao ovo drugo
mirzatele je napisao/la:Jel i danas all in ?bodi123 je napisao/la:Griša je dobar žrijeb, ako ostane snage uzima se to.
Nekako mi dvije titule u dvije sedmice nisu primamljive. Naročito kad znaš da to valja braniti sljedeće godine. 500 bodova je puno za izgubiti u dvije sedmicebabino je napisao/la:nidje veze, titula je titula!remA1 je napisao/la:Između [Titula u Shenzhenu, poraz od Dimitrova u Pekingu] i [poraz danas, qf u Pekingu] prije bih potpisao ovo drugo
sto se mene tice, nek ovo osvoji pa dimitrovu moze i predati ili potuci se sa njim na terenu![]()
on ovo ako bi uzeo, i imao 2 dana odmora, nema tog dimitrova koji bi ga zaustavio u ovakvoj formi.
Uvijek titula ispred qf, trenutno Peking nije bitan, samo Shenzhen trenutno. Što se mene tiče neka Peking otkaže odmah, ne mora ni igrati. Možda bi čak i bolje bilo da je otkazao, odmorio se to Shanghaija. Vjerovatno bi opet u srijedu igrao ako ovo uzme.babino je napisao/la:nidje veze, titula je titula!remA1 je napisao/la:Između [Titula u Shenzhenu, poraz od Dimitrova u Pekingu] i [poraz danas, qf u Pekingu] prije bih potpisao ovo drugo
sto se mene tice, nek ovo osvoji pa dimitrovu moze i predati ili potuci se sa njim na terenu![]()
on ovo ako bi uzeo, i imao 2 dana odmora, nema tog dimitrova koji bi ga zaustavio u ovakvoj formi.
Bit ce na ovom linkuzizu1991 je napisao/la:Ima li igdje kakav dobar acestream za ovaj meč?
Gdje je onaj momak što je postavljao acestreamove za vrijeme turnira u St. Petersburgu?
Ima ovdje acestream: http://livetv.sx/rs/eventinfo/573458_da ... gopolov/#_zizu1991 je napisao/la:Ima li igdje kakav dobar acestream za ovaj meč?
Gdje je onaj momak što je postavljao acestreamove za vrijeme turnira u St. Petersburgu?
Eto ima gore iznad acestream od supertennis programaUnofficialpage je napisao/la:Ima ovdje acestream: http://livetv.sx/rs/eventinfo/573458_da ... gopolov/#_zizu1991 je napisao/la:Ima li igdje kakav dobar acestream za ovaj meč?
A ima stream i na supertennis.tv, suppertennis ko ima total tv može gledati, čini mi se da je eutelsat da se tu nalazi taj kanal ko ima CS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.