Ima i na Hotbirdu satelitu supertennis u HD-u otvoren kanal za gledanje.Unofficialpage je napisao/la:Ima ovdje acestream: http://livetv.sx/rs/eventinfo/573458_da ... gopolov/#_zizu1991 je napisao/la:Ima li igdje kakav dobar acestream za ovaj meč?
Gdje je onaj momak što je postavljao acestreamove za vrijeme turnira u St. Petersburgu?
A ima stream i na supertennis.tv, suppertennis ko ima total tv može gledati, čini mi se da je eutelsat da se tu nalazi taj kanal ko ima CS.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neka linkova, što više linkova bolje ćemo se rasporediti i manje će ledit.nokee95 je napisao/la:Eto ima gore iznad acestream od supertennis programaUnofficialpage je napisao/la:Ima ovdje acestream: http://livetv.sx/rs/eventinfo/573458_da ... gopolov/#_zizu1991 je napisao/la:Ima li igdje kakav dobar acestream za ovaj meč?
Gdje je onaj momak što je postavljao acestreamove za vrijeme turnira u St. Petersburgu?
A ima stream i na supertennis.tv, suppertennis ko ima total tv može gledati, čini mi se da je eutelsat da se tu nalazi taj kanal ko ima CS.

Možda je i na Hotbirdu, davno sam ja imao CS, zaboravio sam na kojem je satelitu.HElo je napisao/la:Ima i na Hotbirdu satelitu supertennis u HD-u otvoren kanal za gledanje.Unofficialpage je napisao/la:Ima ovdje acestream: http://livetv.sx/rs/eventinfo/573458_da ... gopolov/#_zizu1991 je napisao/la:Ima li igdje kakav dobar acestream za ovaj meč?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Evo Goffin izgubio drugi set, ne da brejka Laaksonen
Džumiju se otvara sve , samo mora Dolgopolova riješiti danas, a može, siguran sam !

Džumiju se otvara sve , samo mora Dolgopolova riješiti danas, a može, siguran sam !

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zaboravite na supertennis ne prenose Damira, već Sharapovu. Promjenili raspored prijenosa. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
UtorakUnofficialpage je napisao/la:Uvijek titula ispred qf, trenutno Peking nije bitan, samo Shenzhen trenutno. Što se mene tiče neka Peking otkaže odmah, ne mora ni igrati. Možda bi čak i bolje bilo da je otkazao, odmorio se to Shanghaija. Vjerovatno bi opet u srijedu igrao ako ovo uzme.babino je napisao/la:nidje veze, titula je titula!remA1 je napisao/la:Između [Titula u Shenzhenu, poraz od Dimitrova u Pekingu] i [poraz danas, qf u Pekingu] prije bih potpisao ovo drugo
sto se mene tice, nek ovo osvoji pa dimitrovu moze i predati ili potuci se sa njim na terenu![]()
on ovo ako bi uzeo, i imao 2 dana odmora, nema tog dimitrova koji bi ga zaustavio u ovakvoj formi.
Sigurno da može i protiv Grigora i Delpa a i protiv Batistute, samo je bitna snaga. Koliko je nje ostalo će zavisiti igra i plasman u Pekingu. Ukoliko ima snage nimalo me ne bi iznenadilo da dođe do 1/2 finala u Pekingu i duela sa Rafom.

-
- Kontakt:
Ja ovdje pratim Goffina, ima ispod i Damir naveden u linkovima:
http://www.zorrostream.com/tennis-live- ... video.html
http://www.zorrostream.com/tennis-live- ... video.html
Ima li još linkova? Ovaj ace ledi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Prenosi i Bugarski F+ (HellasSat, Bulsatcom) ko ima CS.
Dobi Goffin, ali se naradio za plasman.
- NoName
- Kontakt:
Jel ima yt link kao juče?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Znači ništa od acestram linka za Damira? 

Na supertennisu zene pocinju nekearelinho je napisao/la:Znači ništa od acestram linka za Damira?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Meni ni 1 link sad ne radi u pm
Live preko youtube
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Za početak nije loše, moze mnogo bolje, ali kada se zagrije i opusti bice ovo OK
E jest baksuz, tri puta prelazi lopta preko mreze u njegovo polje.