NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Jesmo banana klub ibgt
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Ocekujemo disciplinu sto se tice izlazaka, voljnog momenta kod treninga i utakmica a ovakve stvari se događaju. Cemu sluzi Uprava, cemu treneri.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Evolve
- Kontakt:
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Daj ne zajebajite... Njih dvojica se kače stalno. Vidio sam na utakmicama. Tonća dolazi na svaki trening i utakmicu... Ovo je opuštajuća a atmosfera. Nema tu zle krvi. Ko je god trenirao nogomet to zna. Nije to vojska ****
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ok normalna zajebancija ali iživljavanje na djeci sa poteškoćama u razvoju i objavljivati ovakve slike je dno dna! Ovo stvarno ne dolikuje profesionalcima, a pogotovo ne normalnim ljudima! Pa i oni imaju svoje obitelj i ovako se iživljavati nad njima je sramota za svakog normalnog čovjeka. Klub bi se prije svega trebao pozabaviti oko ozbiljnosti treninga a Menalo i Čabraja neka se dobro zapitaju kakvi su ljudi ? Možda im sutra već Bog podari takvo dijete i sigurno bi drukčije reagirali da se ovako neko nad njim iživljava jer nije njima ovo prvi put oni to rade konstantno! VELIKA sramota za sve naročito za njih, klub ih treba opaliti po džepu za ovakve budalaštine jer narušavaju i ugled kluba ovakvim debilnim potezima!Ugrovacaboy je napisao/la:Daj ne zajebajite... Njih dvojica se kače stalno. Vidio sam na utakmicama. Tonća dolazi na svaki trening i utakmicu... Ovo je opuštajuća a atmosfera. Nema tu zle krvi. Ko je god trenirao nogomet to zna. Nije to vojska ****
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ja ne sumnjam da su oni ok momci,pogotovo Menalo,i kad bi ih netko opomenuo da bi prestali s tim glupostima.
A siguran sam da netko od igraca cita forum,tako da....na vama je
EKONNP
- UstanikSBII
- Kontakt:
Nebitno jer ovo se događa na mjestu gdje bi igrači prije svega trebali TRENIRATI i pripremati se za utakmice recimo Čabraji bi bolje bilo da se “štrokne“ kako trči na loptu kad puca penal a ukopao se ko kip! Ako ih klub zbog ovog javno ne opomene od mene imaju veliki minus! Jer ovako nešto dopuštati da se dešava u službenom trening kampu tvog kluba i da od toga tvoji igrači prave zajebanciju je ispod svake razine civiliziranosti za 21st sramota ih može biti!skripar96 je napisao/la:Ja ne sumnjam da su oni ok momci,pogotovo Menalo,i kad bi ih netko opomenuo da bi prestali s tim glupostima.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
AlexisSB96
- Kontakt:
U roku mjesec danas ocekujte nesto novo iz ponude fan shopa[emoji41]
Samo jedno ime Široki!
- Evolve
- Kontakt:
Ocemu je rijec?AlexisSB96 je napisao/la:U roku mjesec danas ocekujte nesto novo iz ponude fan shopa[emoji41]
NK Široki Brijeg
-
AlexisSB96
- Kontakt:
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
U roku mjesec dana izlazi nova dukserica a ubrzo iza toga bi trebala izaci hoodie majica s kapuljacom...mozda nas iznenade s jos hoodie majica i dukserica do kraja 11 mj al ne mogu to tocno rec...Evolve je napisao/la:Ocemu je rijec?AlexisSB96 je napisao/la:U roku mjesec danas ocekujte nesto novo iz ponude fan shopa[emoji41]
Samo jedno ime Široki!
Prenosi li itko danas?
MojaTv....al se pitam sta ce ti to[emoji16]sb1996 je napisao/la:Prenosi li itko danas?
EKONNP
Cini mi se da ove sezone necemo imati velike koristi od juniora, danas izgubili 1:6 od Sarajeva na Blatu 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Pantarei79
- Kontakt:
+1UstanikSBII je napisao/la:Nebitno jer ovo se događa na mjestu gdje bi igrači prije svega trebali TRENIRATI i pripremati se za utakmice recimo Čabraji bi bolje bilo da se “štrokne“ kako trči na loptu kad puca penal a ukopao se ko kip! Ako ih klub zbog ovog javno ne opomene od mene imaju veliki minus! Jer ovako nešto dopuštati da se dešava u službenom trening kampu tvog kluba i da od toga tvoji igrači prave zajebanciju je ispod svake razine civiliziranosti za 21st sramota ih može biti!skripar96 je napisao/la:Ja ne sumnjam da su oni ok momci,pogotovo Menalo,i kad bi ih netko opomenuo da bi prestali s tim glupostima.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
ŠIROKI: Bilobrk, Matić, Barišić, D. Ćorić, Baša, Čabraja, Menalo, J. Ćorić, Lončar, Begonja, Marković. RADNIK: Lučić, Arnautović, Beširević, Srećković, Peco, Krsmanović, Glišić, Hodžurda, Đurić, Okić, Šerbečić.
Jel ovo napokon 4-3-3?
Jel ovo napokon 4-3-3?
Da citiram jednu antologijsku:sb1996 je napisao/la:ŠIROKI: Bilobrk, Matić, Barišić, D. Ćorić, Baša, Čabraja, Menalo, J. Ćorić, Lončar, Begonja, Marković. RADNIK: Lučić, Arnautović, Beširević, Srećković, Peco, Krsmanović, Glišić, Hodžurda, Đurić, Okić, Šerbečić.
Jel ovo napokon 4-3-3?
"Hvala ku*cu Gorane" [emoji16]
EKONNP
Imal kakav stream?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.