A dobrog imena

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Imao tesku povredu koljena.braco je napisao/la:Vojo došao u Lech one sezone kad su igrali grupnu fazu EL, tad su završili ispred Juventusa u grupi. Yebiga teško tad da je i mogao pored Rudnevsa biti prvi izbor u napadu. Uglavnom nije sad neki anonimus ala Pozder i slično, fin CV ima tako da bi nam mogao dosta pomoći ako uđe u formu.
Da evo sad pogledahNeandertalac je napisao/la:Imao tesku povredu koljena.braco je napisao/la:Vojo došao u Lech one sezone kad su igrali grupnu fazu EL, tad su završili ispred Juventusa u grupi. Yebiga teško tad da je i mogao pored Rudnevsa biti prvi izbor u napadu. Uglavnom nije sad neki anonimus ala Pozder i slično, fin CV ima tako da bi nam mogao dosta pomoći ako uđe u formu.
AAAAAAAAAJJJJJJJJOOOOOOHHHHHHH terena a Stadion bonbona hvala ti Boze da i ovo dozivim ovo sam sanjaoLjoZee je napisao/la:
Joj terena, ljepota [emoji106]
+1Konzerva je napisao/la:Ima li kakav stream narode??
Radi i meni ali nisam siguran da ce biti utakmica.Ako nadjete neki drugi link ili napravite i meni nalog za moju TV ,platit cu svima ko zeli gledati.jasan je napisao/la:http://koprenosi.com/mojatv.html
kod mene za sad radi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.