i corava koka nadze zrno
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ma smijesno kako se svake godine nadate (ono stvara se ekipa i sl.) a svake godine vas otresaju i Milan i Barsa i ostali
. Bolji je onaj drugi tim iz Madrida al ko sto kazes istorija se pravi hehehhehe.
i corava koka nadze zrno
i corava koka nadze zrno
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Nail for Real
- Kontakt:
ja se ne uzdam u to vec u naporan rad koji ce doci sa mourinhom, a rezultati ne moraju odmah da se pojavljujubparena je napisao/la:ma smijesno kako se svake godine nadate (ono stvara se ekipa i sl.) a svake godine vas otresaju i Milan i Barsa i ostali. Bolji je onaj drugi tim iz Madrida al ko sto kazes istorija se pravi hehehhehe.
i corava koka nadze zrno
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Real M. je i dalje veći klub od Barcelone barem za jednu stepenicu i zato stvarno ne mogu razumjeti kako ovi Farcini navijača mogu doći na ovo temu i provocirat ?
- Nail for Real
- Kontakt:
Zato sto su farsiniBosco je napisao/la:Real M. je i dalje veći klub od Barcelone barem za jednu stepenicu i zato stvarno ne mogu razumjeti kako ovi Farcini navijača mogu doći na ovo temu i provocirat ?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
2:6 farsa u Madridu - farsa koja se nikad nece desiti u Farseloni 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Nail for Real
- Kontakt:
i ne mora, ja zadovoljan i sa obicnom pobjedombparena je napisao/la:2:6 farsa u Madridu - farsa koja se nikad nece desiti u Barseloni
Ispravi me ako grijesim ali mislim da Real ima bolji skor od Barce u medjusobnim duelima. Titule da ne pominjem.
neče desit ce se 11:1...al zašto ti je to potrebno da nakon što se situacija smirila da natežeš odnosebparena je napisao/la:2:6 farsa u Madridu - farsa koja se nikad nece desiti u Farseloni
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- -Barcelona-
- Kontakt:
pa barcelona je za 156467646749 stepenica veci klub od arsenala pa ti opet provociras barcine navijace,onda valjda i mi mozemo provocirati navijace reala koji je za jednu stepenicu "veci" od barceloneBosco je napisao/la:Real M. je i dalje veći klub od Barcelone barem za jednu stepenicu i zato stvarno ne mogu razumjeti kako ovi Farcini navijača mogu doći na ovo temu i provocirat ?
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Nail for Real
- Kontakt:
@barcelona, ne mijenjaj temu, odgovori covjeku 
- -Barcelona-
- Kontakt:
pitaj one koji provocirajuNail for Real je napisao/la:@barcelona, ne mijenjaj temu, odgovori covjeku
- Nail for Real
- Kontakt:
Slusaj javi se za jedno 20 godina, kada ce Barcelona vjerovatno dostici Reala u LS, i onda se javi da diskutujemo. Ovako,kus! 
ma zezam seRaul_64 je napisao/la:neče desit ce se 11:1...al zašto ti je to potrebno da nakon što se situacija smirila da natežeš odnosebparena je napisao/la:2:6 farsa u Madridu - farsa koja se nikad nece desiti u Farseloni
inace to 11:1 nije pobjeda i sam znas. Frankova vojska je prisilila na poraz - zato i ne volim frankovce..
al svakom svacije.... pozz
vidis i ti sam znas da je real veci od barcelone i da ce uvijek biti-Barcelona- je napisao/la:pa barcelona je za 156467646749 stepenica veci klub od arsenala pa ti opet provociras barcine navijace,onda valjda i mi mozemo provocirati navijace reala koji je za jednu stepenicu "veci" od barceloneBosco je napisao/la:Real M. je i dalje veći klub od Barcelone barem za jednu stepenicu i zato stvarno ne mogu razumjeti kako ovi Farcini navijača mogu doći na ovo temu i provocirat ?
<<<<<Real Madrid>>>>>>
<<<<<Los Angeles Lakersi>>>>>>
<<<<<Los Angeles Lakersi>>>>>>
-Barcelona- je napisao/la:pa barcelona je za 156467646749 stepenica veci klub od arsenala pa ti opet provociras barcine navijace,onda valjda i mi mozemo provocirati navijace reala koji je za jednu stepenicu "veci" od barceloneBosco je napisao/la:Real M. je i dalje veći klub od Barcelone barem za jednu stepenicu i zato stvarno ne mogu razumjeti kako ovi Farcini navijača mogu doći na ovo temu i provocirat ?
- -Barcelona-
- Kontakt:
haha vidis li ti navodnikeraul_7 je napisao/la:vidis i ti sam znas da je real veci od barcelone i da ce uvijek biti-Barcelona- je napisao/la:pa barcelona je za 156467646749 stepenica veci klub od arsenala pa ti opet provociras barcine navijace,onda valjda i mi mozemo provocirati navijace reala koji je za jednu stepenicu "veci" od barceloneBosco je napisao/la:Real M. je i dalje veći klub od Barcelone barem za jednu stepenicu i zato stvarno ne mogu razumjeti kako ovi Farcini navijača mogu doći na ovo temu i provocirat ?
Da ovi znaju provocirati, ne bih im nista rekao. Mars na druge teme i ucite od Paje kako se to radi.
Ode Rafa mamicu im
Ode Rafa mamicu im
Iako bi voli da je ostao čisto sumnjam da ce nam se obiti o glavu kao Snajder...prvo nije taj kapacitet...drugo nije otišao u klub u kojem bi mogao "naudit" Realu....samo neznam čemu zavlačenje čitavo ljeto zar je transfer morao biti bukvalno 5 do 12...
Ah nisu ovi iz Tottenhama glupi. Pa cekaju do zadnjeg dana i Real je primoran prodati za 11 miliona, a inace da su ga ranije htjeli trazio bi Real i pet miliona vise. Samo su iskoristili priliku jer je Real previse oklijevao sa prodajomRaul_64 je napisao/la:Iako bi voli da je ostao čisto sumnjam da ce nam se obiti o glavu kao Snajder...prvo nije taj kapacitet...drugo nije otišao u klub u kojem bi mogao "naudit" Realu....samo neznam čemu zavlačenje čitavo ljeto zar je transfer morao biti bukvalno 5 do 12...
Real ima ukupno 72a barcelona 70 trofeja!znaci osvajanjem duple krune ove sezone barca se moze izjednaciti sa realom!

MVP - Messi-Villa-Pedro
ma šta dupla kruna...treble pa ste prvi...meni su ovi parametri važni...losmi je napisao/la:Real ima ukupno 72a barcelona 70 trofeja!znaci osvajanjem duple krune ove sezone barca se moze izjednaciti sa realom!![]()
![]()
31-20
9-3
al hajde ako je to neka satisfakcija...meni nije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.