Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bparena
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bparena » 01 sep 2010, 13:06

ma smijesno kako se svake godine nadate (ono stvara se ekipa i sl.) a svake godine vas otresaju i Milan i Barsa i ostali :D . Bolji je onaj drugi tim iz Madrida al ko sto kazes istorija se pravi hehehhehe.
i corava koka nadze zrno :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 sep 2010, 13:08

bparena je napisao/la:ma smijesno kako se svake godine nadate (ono stvara se ekipa i sl.) a svake godine vas otresaju i Milan i Barsa i ostali :D . Bolji je onaj drugi tim iz Madrida al ko sto kazes istorija se pravi hehehhehe.
i corava koka nadze zrno :D
ja se ne uzdam u to vec u naporan rad koji ce doci sa mourinhom, a rezultati ne moraju odmah da se pojavljuju
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 sep 2010, 13:12

Real M. je i dalje veći klub od Barcelone barem za jednu stepenicu i zato stvarno ne mogu razumjeti kako ovi Farcini navijača mogu doći na ovo temu i provocirat ?

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 sep 2010, 13:14

Bosco je napisao/la:Real M. je i dalje veći klub od Barcelone barem za jednu stepenicu i zato stvarno ne mogu razumjeti kako ovi Farcini navijača mogu doći na ovo temu i provocirat ?
Zato sto su farsini :D to im je u krvi
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 sep 2010, 13:17

2:6 farsa u Madridu - farsa koja se nikad nece desiti u Farseloni :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 sep 2010, 13:19

bparena je napisao/la:2:6 farsa u Madridu - farsa koja se nikad nece desiti u Barseloni :mrgreen:
i ne mora, ja zadovoljan i sa obicnom pobjedom
Ispravi me ako grijesim ali mislim da Real ima bolji skor od Barce u medjusobnim duelima. Titule da ne pominjem.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 01 sep 2010, 13:20

bparena je napisao/la:2:6 farsa u Madridu - farsa koja se nikad nece desiti u Farseloni :mrgreen:
neče desit ce se 11:1...al zašto ti je to potrebno da nakon što se situacija smirila da natežeš odnose :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 01 sep 2010, 13:22

Bosco je napisao/la:Real M. je i dalje veći klub od Barcelone barem za jednu stepenicu i zato stvarno ne mogu razumjeti kako ovi Farcini navijača mogu doći na ovo temu i provocirat ?
pa barcelona je za 156467646749 stepenica veci klub od arsenala pa ti opet provociras barcine navijace,onda valjda i mi mozemo provocirati navijace reala koji je za jednu stepenicu "veci" od barcelone :D
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 sep 2010, 13:26

@barcelona, ne mijenjaj temu, odgovori covjeku :D

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 01 sep 2010, 13:28

Nail for Real je napisao/la:@barcelona, ne mijenjaj temu, odgovori covjeku :D
pitaj one koji provociraju :mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 sep 2010, 13:29

Slusaj javi se za jedno 20 godina, kada ce Barcelona vjerovatno dostici Reala u LS, i onda se javi da diskutujemo. Ovako,kus! :mrgreen:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 sep 2010, 13:40

Raul_64 je napisao/la:
bparena je napisao/la:2:6 farsa u Madridu - farsa koja se nikad nece desiti u Farseloni :mrgreen:
neče desit ce se 11:1...al zašto ti je to potrebno da nakon što se situacija smirila da natežeš odnose :mrgreen:
ma zezam se ;) da se malo podgrije atmosfera - nemojte odmah zamjerit...

inace to 11:1 nije pobjeda i sam znas. Frankova vojska je prisilila na poraz - zato i ne volim frankovce..
al svakom svacije.... pozz

raul_7
Kontakt:

Post Postao/la raul_7 » 01 sep 2010, 13:48

-Barcelona- je napisao/la:
pa barcelona je za 156467646749 stepenica veci klub od arsenala pa ti opet provociras barcine navijace,onda valjda i mi mozemo provocirati navijace reala koji je za jednu stepenicu "veci" od barcelone :D
vidis i ti sam znas da je real veci od barcelone i da ce uvijek biti
<<<<<Real Madrid>>>>>>
<<<<<Los Angeles Lakersi>>>>>>

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 sep 2010, 14:39

:mrgreen: Sve je to lijepo, ali kakve veze sad Arsenal ima sa svim tim ? Mislim nelogično je stavljat treći najtrofejniji engleski klub u poređenje između Reala i Barce. Šta je pjesnik htio da kaže osim standardnog uzdizanja Barce ? I malo pogledaj Barcinu temu, ja tamo više ne pišem iako se smijem kladit da poznajem bolje Barcu od trećine vaših kvazinavijača tamo. Zakleo sam se da necu vise pisat na toj temi i strogo se pridrzavam toga. Zauzvrat i od vas očekujjem isto.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 01 sep 2010, 15:13

raul_7 je napisao/la:
vidis i ti sam znas da je real veci od barcelone i da ce uvijek biti
haha vidis li ti navodnike :D

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 01 sep 2010, 20:09

Da ovi znaju provocirati, ne bih im nista rekao. Mars na druge teme i ucite od Paje kako se to radi.

Ode Rafa mamicu im

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 01 sep 2010, 20:15

Iako bi voli da je ostao čisto sumnjam da ce nam se obiti o glavu kao Snajder...prvo nije taj kapacitet...drugo nije otišao u klub u kojem bi mogao "naudit" Realu....samo neznam čemu zavlačenje čitavo ljeto zar je transfer morao biti bukvalno 5 do 12...

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 01 sep 2010, 20:24

Raul_64 je napisao/la:Iako bi voli da je ostao čisto sumnjam da ce nam se obiti o glavu kao Snajder...prvo nije taj kapacitet...drugo nije otišao u klub u kojem bi mogao "naudit" Realu....samo neznam čemu zavlačenje čitavo ljeto zar je transfer morao biti bukvalno 5 do 12...
Ah nisu ovi iz Tottenhama glupi. Pa cekaju do zadnjeg dana i Real je primoran prodati za 11 miliona, a inace da su ga ranije htjeli trazio bi Real i pet miliona vise. Samo su iskoristili priliku jer je Real previse oklijevao sa prodajom

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 01 sep 2010, 20:56

Real ima ukupno 72a barcelona 70 trofeja!znaci osvajanjem duple krune ove sezone barca se moze izjednaciti sa realom! :D :D :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 01 sep 2010, 21:14

losmi je napisao/la:Real ima ukupno 72a barcelona 70 trofeja!znaci osvajanjem duple krune ove sezone barca se moze izjednaciti sa realom! :D :D :D
ma šta dupla kruna...treble pa ste prvi...meni su ovi parametri važni...

31-20
9-3

al hajde ako je to neka satisfakcija...meni nije...

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.