ta rijec ne postoji u mom vokabularuAlemC85 je napisao/la:Kad odmaras?Rigoletto je napisao/la:u politici sam trenutno. Nisam pohlepan al vjerujem da bih mogao na dvije straneKawhi je napisao/la: Tvoja mudrost nema granica. Najbolja moguća odluka. Šteta što ne radiš u savezu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Re: Premijer liga BiH - općenito
Lak posao.wobly92 je napisao/la:Potvrđujem da si kompetentiji od Salema Prolića
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
@Rigoletto

kako igraju adžemove bebe pod sjajem novoinstaliranih reflektora
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zeljeznicar se zafrkao jer je urucio otkaz Petrovicu, potrosili su publiku. Nemaju ljudi vise snage da se nadaju , jedan dva poraza i odmah posjeta pada. Pa onda novi trener i sve tako, pet puta isti scenarij. Jedino bi bilo opravdano da su doveli nekog jaceg od Petrovica, ovako Adzem moze biti samo "caretaker" manager. On kada sjedne na klupu njemu vec istice vrijeme. Opet ce ovo biti vadiona, otkaz manageru pa novi da izvuce sezonu.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 sep 2017, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
novi golovi pa nije htjela uc inace dasu bili stari cist gol bi bio

pilaj reflektore, nismo navikli
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Naravno kolega, trenutno uzivamRigoletto je napisao/la:MortemHz je napisao/la:u politici sam trenutno. Nisam pohlepan al vjerujem da bih mogao na dvije straneKawhi je napisao/la: Tvoja mudrost nema granica. Najbolja moguća odluka. Šteta što ne radiš u savezu.![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kardinalna greska uprave Plavih sto smijenise Petrovica, koji je mozda trenutno najbolji trener Premijer lige. Adzem mu nije ni do koljena, a bolji je i od Osima, ako se zna da je zanat pekao u Njemackoj.
Slobodu ce preporoditi, jer mu je u Tuzli manji pritisak, nego u Sarajevu. Tuzlaci ce mnogima pomrsiti racune.
Slobodu ce preporoditi, jer mu je u Tuzli manji pritisak, nego u Sarajevu. Tuzlaci ce mnogima pomrsiti racune.
Ovaj Jamak je spor ko ****
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- svrakino1921
- Kontakt:
eto ti znas sta je travnjakavenija je napisao/la:Sto se tice travnjaka nema tu price iskesaj 1,5 miliona ili igraj po ovakvoj njivi.
Zrinja prekucao ligu
Zrinjski je simbol jedinstva i raznolikosti,a ne busa se time. Kenane ,Nemanja , Ognjene ,Matija bravo!
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Jepe Zrinja, ne vadi!
Sta ce sada reci Admir The’Ma’Gog Adzem?
Sta ce sada reci Admir The’Ma’Gog Adzem?
Dugo ce oni plakati sto su otjerali Slavka Petrovica...ako uopce i skontaju kolika je to pogreska bila.
To sam i ranije govorio.
To sam i ranije govorio.
Bit ce seljo **** sampion **** sampion
- 7aprildomemoj
Adžem uvodi nove standarde u moderni nogomet, gubi i 15 minuta do kraja vrši izmjenu i uvodi klasičnog beka.
Da mi je ko pričao ne bi vjerovao
Da mi je ko pričao ne bi vjerovao
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Zeljo sa Petrovicen se nosio sa jacim Zrinskim od ovog , al djabahurem je napisao/la:Dugo ce oni plakati sto su otjerali Slavka Petrovica...ako uopce i skontaju kolika je to pogreska bila.
To sam i ranije govorio.
fina utakmica...naravno,zrinja sasvim zasluzeno do pobjede...bili su mnogo bolja ekipa veceras...uigranija,bolje vodjena...svaka cast..mislim da ce im tesko iko pomrsiti racune,osim sarajeva koje isto igra dobar fudbal i ima mladu i potentnu ekipu...ali to samo ako zrinjski upadne u crnu rupu,koja je neminovna tokom sezone,i ako ta crna rupa bude dugo trajala...sto se zeljeznicara tice,jedino su mi se svidjele dvije majstorije,kakve se bas rijetko ovdje kod nas vidjaju....asistencija zebe iza ledja za onu sansu kajkuta u prvom pol....a pogotovo onaj potez zakarica prilikom centarsuta za stativu zeljeznicara,i nacin na koji je prebacio centarsut sa desne noge,na lijevu...to su potezi koji razlikuju industrijske igrace kakvi se stancaju serijski,od pravih majstora fudbala...bravo za obojicu!
ali sve u svemu,jako los zeljeznicar veceras kao ekipa...nista,ni u odbrani..niti kakve tranzicije...imao je neke svoje sanse,ali nikako nije uspjevao uspostavit pritisak ni minut....sudjenje sasvim pristojno,kao i posjeta...
ali sve u svemu,jako los zeljeznicar veceras kao ekipa...nista,ni u odbrani..niti kakve tranzicije...imao je neke svoje sanse,ali nikako nije uspjevao uspostavit pritisak ni minut....sudjenje sasvim pristojno,kao i posjeta...
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 30 sep 2017, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.