Po komentarima poslije prošle utakmice naši ne mogu šanse napraviti. Prema tome nemamo nekih velikih šansi za pobjedu.semcho je napisao/la:Kakve su prognoze protiv ekipe Bratstva!?

Po komentarima poslije prošle utakmice naši ne mogu šanse napraviti. Prema tome nemamo nekih velikih šansi za pobjedu.semcho je napisao/la:Kakve su prognoze protiv ekipe Bratstva!?
Onda nisu trebali ni dovoditi neke kvalitetnije fudbalere. Bezveze troše novac. Bolje je onda dovesti jeftinije igrače, igrače dobre za slobodne udarce, kornere i centaršuteve. Igrati na duge lopte i to je to.Mokroguz je napisao/la:Bogami, gledao sam utakmicu protiv Slavena, dobro smo prosli. Pusti sudiju, nije se ekipa znala snaci na onakvom terenu. Jeste da je igra sjeckana, ali to je vise mozda zasluga Slavena, jedino bih sudiji zamjerio sto nije pustio zadnji napad da se izvede, tu je izgledalo k'o da bi moglo nesta biti, ali Slaven je sve u svemu bio bolji, 3-4 stopostotne sanse, nasi su haman 1 imali cini mi se. Trebali smo Igmanovu taktiku koristiti. Tesko da ce bilo koja ekipa nositi bodove iz Zivinicama.
Ovo sa ovim losim terenima se mora sad pa sad rijesiti(ustvari poslije ove subote, sad prvo Bratstva savladati na dobrom terenu), ima valjda u Lukavici da se testira slican teren, neka probaju razne taktike tu.
Kovac je uzdrmao precku Bratstva, Osmanovic je promasio i jednu stopostotnu sansu.7aprildomemoj je napisao/la:Stojanov je uzdrmao prečku Olimpica. Domaći su imali puno sreće.
Ps: textualni prijenos SS
Uživaću u revanšuMokroguz je napisao/la:Kovac je uzdrmao precku Bratstva, Osmanovic je promasio i jednu stopostotnu sansu.7aprildomemoj je napisao/la:Stojanov je uzdrmao prečku Olimpica. Domaći su imali puno sreće.
Ps: textualni prijenos SS
Uzivaj u nasa tri boda.
Evo i novinara. Svrati li se u Lukavicu?starina je napisao/la:Na zapadu nista novooooSamo da pozdravim Mokroguza, stanje vidim isto kao i onomad. SRETNOOO
Ipak, pobjeda!Mancini je napisao/la:Po komentarima poslije prošle utakmice naši ne mogu šanse napraviti. Prema tome nemamo nekih velikih šansi za pobjedu.semcho je napisao/la:Kakve su prognoze protiv ekipe Bratstva!?
Ti imas neki problem sam sa sobom ocigledano, **** u skokovima... Idi glumi policajca u svojoj kuci. Za tvoju informacije nisam u Lukavici, potrazi me ako ti nije nesto jasno u Hrasnom....Mancini je napisao/la:Evo i novinara. Svrati li se u Lukavicu?starina je napisao/la:Na zapadu nista novooooSamo da pozdravim Mokroguza, stanje vidim isto kao i onomad. SRETNOOO
To psovanje ostavi tamo gdje si naučio.starina je napisao/la:Ti imas neki problem sam sa sobom ocigledano, **** u skokovima... Idi glumi policajca u svojoj kuci. Za tvoju informacije nisam u Lukavici, potrazi me ako ti nije nesto jasno u Hrasnom....Mancini je napisao/la:Evo i novinara. Svrati li se u Lukavicu?starina je napisao/la:Na zapadu nista novooooSamo da pozdravim Mokroguza, stanje vidim isto kao i onomad. SRETNOOO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.