Virtu4l je napisao/la:anonimni je napisao/la:Jest vala Virto, složiću se s tobom, al' ja sam tu nemoćan.. Vadi nas iz g0vana
Ne može nas druže niko izvadidi iz g0vana dok se jug ne digne. Na lobotomiji će ti sad biti zatišje, i onda opet u ponedjeljak ide priča o administraciji i klubu pred gašenjem. Par ovih poltrona Uprave uvijek nadglasa normalnu raju.
Ti
sateliti i jesu ono što me nervira kod uprave, svaka njima čast na administrativnom dijelu, vraćanju dugova, dovođenju sponzora (generalni fali, ali ih imamo dosta manjih), infrastrukturi, ali ono što nama treba i dovodi ljude na taj isti stadion koji se pravi fali evo 2 sezone, od Ferencvaroša i Standarda do danas su tu samo Blagojević i Veca čini mi se, ostalo je talašika, kad shvate da ipak nismo građevinska firma nego fudbalski klub i počnu dovoditi provjerene igrače pa oni poluče rezultate i stadion će se imati za koga praviti, ovako nas par hiljada redovnih samo još više izluđuju a prave svađu i fiktivni raskol po forumima, kao da svima nama nije isti cilj

Neću reći uprava napolje, ali bi red bio da se već sutra zapitaju kojim putem trebamo ići i šta je cilj kluba uopšte, najavljivali su Evropu i Hotić i njemu slični kao što ovi titulu najavljuju...