Postao/la AlfredNobel » 30 sep 2017, 23:55
Ja to govorim od prošle sezone.. Željo je kuurton raspali, i kad im je Sampras bio nisu imali igre, već su dobijali isključivo na potkupljene sudije. Dokaz je taj da je šest sudija suspendovana u mečevima Želje. Slučajnost? Nema teoretske šanse i to svi znaju. Pobjeđivali su i na frljoke, bez ikakve igre, isto debili trčali. Pa sad da igramo s njima, na.uzili bi ih samo tako. I prošli derbi na Grbavici bi dobili da je sviran čist penal nad Duljom i da nije futo Hebib fulio onaj zicer. Mufloni su izgubili već sređenu i osvojenu titulu, to samo oni mogu. Ali neka, drago mi je što su se začepila usta onom pobjedom, pogotovo ušljivom Lendriću, a i Zeba je davao neke debilne izjave. Helem nejse, neću više o tim poganima.
FKS igra trenutno najljepši fudbal u ligi, tj. od dolaska Husrefa. Po zemlji fino, od noge do noge, bez puno peglanja i uz mnogo trke i agresivnosti. Sutra aBd pobijediti uz dobru igru nadam se, a onda ima odmora dvije hefte, taman za nabiti još snage i uigrati se dobro pred teške mečeve. Žao mi je što opet ulazimo u novu sezonu s velikim zaostatkom zahvaljujući neznalicama, a i glupanima koji su stavili Repuha koji je prokockao dosta bodova. Ali, šta da se radi, mi navijači nikad nećemo normalno pratiti FKS, ali i sada me vuče i jedva čekam sutrašnju tekmu. Zato, sretno sutra svima!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka