FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
bice to sve u redu ba.
ne trosite dzaba zivce eto vidicete...
nepopravljivi optimist.
JA
ne trosite dzaba zivce eto vidicete...
nepopravljivi optimist.
JA
ZAŠTO PROVOCIRAŠ I POSTAVLJAŠ SLIKE TRENERA ANAM ONOG GOR' KLUBA VAN TUZLE ALOOOO
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 30 sep 2017, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
sta bi bilo da smo digli kredit da platimo Zebu i Zakarica. Sad bi morali vracati rate kredita uz kamatu a Zrinski bi nas derao na Tusnju.
Odnosno nas je Zrinski vec poderao na Tusnju ali barem nije toliko kostallo
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 30 sep 2017, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?
treci sljeva ili drugi sdesna kazu najbolj itrener za djecu ..osobito stovanje 
Na zalost otisao u Njemačku odselio preselio Itd. NSariel je napisao/la:treci sljeva ili drugi sdesna kazu najbolj itrener za djecu ..osobito stovanje
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Hajde pusti njih jel ti ides na utakmicu ?xeksor je napisao/la:Pa vrati se jedno 2 godine unazad pa ces vidjet . Ovo je praznoglavi globalno receno. Sutra citaj forum kad počnu trazit, pa prije 6 dana , pa prije 13 dana. sta tebe b.. ona stvar sta ja pricem. Aj uhvatio se NJUO sagn se i srkni za to si sposoban jedino
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
sara?kad to? nesto skoro?Hitman22 je napisao/la:Na zalost otisao u Njemačku odselio preselio Itd. NSariel je napisao/la:treci sljeva ili drugi sdesna kazu najbolj itrener za djecu ..osobito stovanje
Nemam pojma kad tačno. Samo mi rekoše u Proleteru da je otisao za Njemačku
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
skoro gledo trening ma nema par hefti
Nemam pojma ja cuo tako prije 10 dana. Sad vodi školu fudbala prof. Kapidzic
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
ma meni je samo sara bio zanimljiv...
gledo sam kako radi s djecom.
steta jebga...
gledo sam kako radi s djecom.
steta jebga...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj jesi namazan... uffffff....klma1 je napisao/la:sta bi bilo da smo digli kredit da platimo Zebu i Zakarica. Sad bi morali vracati rate kredita uz kamatu a Zrinski bi nas derao na Tusnju.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Koja objektivnost, mi kad gubimo propast svijeta drugi kad izgube svakome se moze desiti

-
tinaslafkr
- Kontakt:
Na cemu je prenos sutra ?
staragarda je napisao/la:Joj jesi namazan... uffffff....klma1 je napisao/la:sta bi bilo da smo digli kredit da platimo Zebu i Zakarica. Sad bi morali vracati rate kredita uz kamatu a Zrinski bi nas derao na Tusnju.
Odnosno nas je Zrinski vec poderao na Tusnju ali barem nije toliko kostallo....pa kad uzimaš njihove igrace i plate sto ne uzmeš i njihovo stanje na tabeli....oni koliko god kostaju isplatit Ce im se od Evrope ...jos ce ostat....i razlika je ogromna....NAS je Zrinjski PODERAO na Tusnju...šprdali se ljudi...a meljo je IZGUBIO sto se moze svakom desiti....oni su imali stativu i jos par stopostotnih sansi dok smo mi mogli u reflektore gledat dok nas zrinja siluje
Je li Zrinjski izgubio utakmicu u ovoj sezoni?
Ja volim FK Tuzla City
bolje da ne kazem hehetinaslafkr je napisao/la:Na cemu je prenos sutra ?
Ne idem ja na utakmice Slobode ja Svatovac partim i proleter, a pogledaj malo zadnji post sa prošle stranice i to je ono sto sam onom govorioHitman22 je napisao/la:Hajde pusti njih jel ti ides na utakmicu ?xeksor je napisao/la:Pa vrati se jedno 2 godine unazad pa ces vidjet . Ovo je praznoglavi globalno receno. Sutra citaj forum kad počnu trazit, pa prije 6 dana , pa prije 13 dana. sta tebe b.. ona stvar sta ja pricem. Aj uhvatio se NJUO sagn se i srkni za to si sposoban jedino
E to je ono što sam ja pisao danas, a onaj retardinjo nesto sereChinaglia je napisao/la:bolje da ne kazem hehetinaslafkr je napisao/la:Na cemu je prenos sutra ?
sexore brate moj, jel me to prozivas iz nekog razloga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.