Nisi ti ogorcen zbog toga... lazes... ti ljudi nisu naslijedili klub kojem svi skidaju gace, nego su naslijedili klub koji skida gace u tim trenucima..... pofin zaostatak za Evropom bio, o tituli se svakako nije ni raspravljalo.....Virtu4l je napisao/la:Zar nisi shvatio da ja ovdje uživamKompromis je napisao/la:Samo ne znam sto si nervozan i sto mijenjas "dresove" kao navijaci zrinjskog klubove... nije valjda zbog toga sto su te sa onog tamo foruma otjerali kao kera pa imas potrebu da ovdje pises av av... valjda prirodno staniste, navika ili sta vec...
No davno je proslo vrijeme lopovluka i kradja... navijaci to cijene i nema sanse da ce ova uprava biti zamijenjena (uradili kao prethodnih 50 zajedno )...zato zaboravi te niske pokusaje ispad smijesan i ogorcen... no nastavi av av-at ne ljutim se ja...![]()
Doduše u jednom si u pravu, ogorčen sam, itekako. Ogorčen jer su uništili klub pred kojim su svi skidali gaće još u svlačionici.
Moram priznati nevjerojatno glupa logika... no nisam iznenadjen... sutra da dodje neko novi i flopa bice opetnaslijedili klub kojem svi skidaju gace.... jest al mud.o marjanovo... mozda prije 6-7 godina, zadnjih 5 godina ovaj klub nije takav... i zato su ovi ljudi samo dijelom krivi... jer su birali pogresne ljude je njihova krivica, ostalo su naslijedili i izborili se sa tim...
Nego nastavi a avat...