Ne moze,nema zvukasvrakino1921 je napisao/la:mozda do ujutro bude motorna pilaharry_90 je napisao/la:Kako komesvrakino1921 je napisao/la: dosad bila sjekira odkud sad mac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne moze,nema zvukasvrakino1921 je napisao/la:mozda do ujutro bude motorna pilaharry_90 je napisao/la:Kako komesvrakino1921 je napisao/la: dosad bila sjekira odkud sad mac
neznam jesu li vasi jeli ove europske manirehskzmostar je napisao/la:Europski maniri![]()
Mozda ga rezultat naljutio
sve je moguce ovaj sto ovo sjekira ima kolko hoces sta ce njemu past napamet na poluvremenu Boga pitaj al kazu dace gostima iz Belgije djelit porcije hrane na poluvremenuwobly92 je napisao/la:Brate hoće li me ovo dočekati kad dođem protiv Belgije na Grbavicu?svrakino1921 je napisao/la: rekao je prvo gosti
Uprava Zrinjkog je uvjek hvalila nase gostoprimstvo prema njima koliko ja znamhskzmostar je napisao/la:Bilbija i sad u soku...upao lik macetom ...
Falit ce mi Adzem Ford
nisam turcinavenija je napisao/la:
Sariel je napisao/la:ne ne, jos jednom da pogledamo...ne ljutite se nasi plavi drugovi al ovo je fakat toliko smijesno![]()
de bolan sta se ljutis čopni i ti malolet3 je napisao/la:Na debilani standardno veselonajjaca postava Sariel, Joker, Wobly i ostali udarnici odrađuju treću smjenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.