Stara garda pricas nebuloze i fudbalska si neznalicastaragarda je napisao/la:Joj jesi namazan... uffffff....klma1 je napisao/la:sta bi bilo da smo digli kredit da platimo Zebu i Zakarica. Sad bi morali vracati rate kredita uz kamatu a Zrinski bi nas derao na Tusnju.
Odnosno nas je Zrinski vec poderao na Tusnju ali barem nije toliko kostallo....pa kad uzimaš njihove igrace i plate sto ne uzmeš i njihovo stanje na tabeli....oni koliko god kostaju isplatit Ce im se od Evrope ...jos ce ostat....i razlika je ogromna....NAS je Zrinjski PODERAO na Tusnju...šprdali se ljudi...a meljo je IZGUBIO sto se moze svakom desiti....oni su imali stativu i jos par stopostotnih sansi dok smo mi mogli u reflektore gledat dok nas zrinja siluje
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Niko, niko, samo Sloboda
Adnan Sarajlic maneken. Ali kakav igrac. Doktor nauka. Ovo su sve fudbaleri kakvih sad nema u ligi :/Chinaglia je napisao/la:
Niko, niko, samo Sloboda
ma fudbaleri i muskarci u pravom smislu te rijeci, kvalitetni fudbaleri, imali su muda, kada zivis nesportski, odes u kafanu i provedes se momacki, a ovo danas sve nesto Fb, Instagram, kurceve nargile, kul pica, slike itd
ovi danas fudbaleri i sminkeri ne bi prezivjeli u to vrijeme, da ne pricam o bivsoj drzavi, tada ni fudbaleri ne bi bili
ovi danas fudbaleri i sminkeri ne bi prezivjeli u to vrijeme, da ne pricam o bivsoj drzavi, tada ni fudbaleri ne bi bili
Bravo. Nema bez kafane igraca. Napravite loooom, polupajte diskoteku, Dinamo ce sve da plati
. Tu se stvara druzina, jaranstvo, ekipa i to se odrazava na terenu.
Niko, niko, samo Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nista,nek' ih onda Macak odvede u kafanu da naprave lom.... Sloboda ce svakako sve da platikatarakta je napisao/la:Bravo. Nema bez kafane igraca. Napravite loooom, polupajte diskoteku, Dinamo ce sve da plati. Tu se stvara druzina, jaranstvo, ekipa i to se odrazava na terenu.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
sjecatel se Kasapa, bio je poput Ziljkica, al ni nalik hehe
Kasap jak kao zemlja, a ovaj poput maksuma, nejac bozija
Kasap jak kao zemlja, a ovaj poput maksuma, nejac bozija
Veliki je ljubitelj kafanestaragarda je napisao/la:Nista,nek' ih onda Macak odvede u kafanu da naprave lom.... Sloboda ce svakako sve da platikatarakta je napisao/la:Bravo. Nema bez kafane igraca. Napravite loooom, polupajte diskoteku, Dinamo ce sve da plati. Tu se stvara druzina, jaranstvo, ekipa i to se odrazava na terenu.
Niko, niko, samo Sloboda
Kasapa i Okanovica se svi sjecaju u drzavi. Znaci da su nesto vrijedili. Narocito Okanovic. Pa Buco Osmanhodzic. Dodje mi da bogaram sta mi sad gledamo
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Istina je negdje na sredini, bilo je talenta ali je bilo i viska kila. Bilo je znalaca ali nije bilo discipline i rada. Imali smo dobrih ekipa ali su fudbal i ljudi u njemu tada bili jos korumpiraniji nego sada.
ne tebe ovog sto mi nudi neku terapijuChinaglia je napisao/la:sexore brate moj, jel me to prozivas iz nekog razloga
Tare je bio miljenik pravi. Povrijedjen udje i napravi preokret sa Stanom. Kasap veliki talenat krasila ga velika brzina i krhka konstitucijakatarakta je napisao/la:Kasapa i Okanovica se svi sjecaju u drzavi. Znaci da su nesto vrijedili. Narocito Okanovic. Pa Buco Osmanhodzic. Dodje mi da bogaram sta mi sad gledamo
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ima li gdje stream danas dobar.
Dobijamo 2:1.
Dobijamo 2:1.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nema streama ljudi niko ne prenosi.
1:1 danas
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Dobit cemo ih slucajnowobly92 je napisao/la:1:1 danas
Danas 0:1 i taman, ima li stream gdje danas? 
:puke:wobly92 je napisao/la:1:1 danas
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zafrkana situacija. I jedna i druga ekipa se nadaju da mogu do 3 boda, a navijaci i jedne i druge ekipe malo podcjenjuju rivala. Za nadati se da imamo bolji momentum i da je Petrovic to fino poslozio. Ali ako cemo realno svaki rezultat je moguc, nista nece biti iznenadjenje pa ni poraz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.