Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
kompleks Butmirski jesil ti dobar u glaviBordoArmy88 je napisao/la:Ma ja, lakše se 'izvući' kada duguješ višemilionsku cifru Bogznakome + 7% Hadžikamataru nego kada ne duguješ NIKOME NIŠTA i imaš kompleks... Butmirski.Virtu4l je napisao/la:Ne može biti gore od vas, mi ćemo se izvući kao i uvijek, a vi... teškoBordoArmy88 je napisao/la:Hvala konama što meni a vjerujem i mnogim drugim Hordašima ipak dokazuju da ipak i nije toliko crno u FKS koliko bi moglo biti i da uvijek može gore!
A od 'ćopanja' glavuše u vi-aj-pi loži jednostavnost ne postoji ništa gore, lutvo rekao tako.
Duguješ kinezu više nego Borac i Čelik državi.BordoArmy88 je napisao/la:nego kada ne duguješ NIKOME NIŠTA
kad spominjes naseg gazdu molim te velikim slovomRichmanBiH je napisao/la:A ti misketu nego nas tri skupa I jos 7% na to sve.
Zasto je glupo?crozla je napisao/la:Velika festa u bordo dijelu Sarajeva, Zrinjski pobjedjuje. Ajde da se x -u raduju, al' ovako glupo zvuce, športski, ne?
Kobilja Glavapasica je napisao/la:Ubi papak janje u lozi. Klup papaka i seljaka, vazda bio.
Evolution87 je napisao/la:Jel ostalo sta ili su sve ocopali?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne, carsija. Al vjerujem da smo i gore vecina. Papak.svrakino1921 je napisao/la:Kobilja Glavapasica je napisao/la:Ubi papak janje u lozi. Klup papaka i seljaka, vazda bio.
pasica je napisao/la:Ne, carsija. Al vjerujem da smo i gore vecina. Papak.svrakino1921 je napisao/la:Kobilja Glavapasica je napisao/la:Ubi papak janje u lozi. Klup papaka i seljaka, vazda bio.
Pa preseli se, brze ti je do grada nego iz svrakinog sela, papak. Ima gore osnovna, mozda te i pisati nauce. Papak.svrakino1921 je napisao/la:samo dati objasnim s Kobilje Glave autom za 2 minuta do ciglana a 5 do Skenderije
u pravu si a ima i sunca kad je magla u gradu isto kao i na grdonju alfakovcu i sirokaci i molim te jesam li negdje trebao stavit zarez il zapetu doslopasica je napisao/la:Pa preseli se, brze ti je do grada nego iz svrakinog sela, papak. Ima gore osnovna, mozda te i pisati nauce. Papak.svrakino1921 je napisao/la:samo dati objasnim s Kobilje Glave autom za 2 minuta do ciglana a 5 do Skenderije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.