FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako ćemo opet u NIKE dresove samo bi se trebali na njima popraviti grbovi, jer su na sadašnjim dresovima bili neprofesionalno zakačeni, napravljeni.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
E jeste se bili digli za ovog kucukovica sta je sad sto nepisete kao juce liga prvaka,sampioni,ovo,ono e moji pitari kako vam tata (blekic)maze oci sitnicama. 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
a cim tebi tata zujo maze oci, tim da ce biti pocupana trava na jugu i istoku i da se jos nezna u kojoj cete opremi igradi ubuduce. Ima vise opcija Azel France ili Bagatela 
Pa bi info da je Mujaga haman potpisao,a sada se ni menadjer ne javlja na telefon.
Nešto mi tu smrdi
Nešto mi tu smrdi
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
Cijenim tvoje mišljenje,ali nazvati mazanjem očiju da ćeš igrati u NIKE dresovima,i potpisati sponzorski ugovor ,te da pregovaraš sa bivšim njemačkim reprezentativcem stvarno nije ozbiljno.Sam tvoj komentar 20 min nakon objeve vijesti pokazuje da se diviš ovim potezima.BLU SKY je napisao/la:E jeste se bili digli za ovog kucukovica sta je sad sto nepisete kao juce liga prvaka,sampioni,ovo,ono e moji pitari kako vam tata (blekic)maze oci sitnicama.
Odmah bi zamolio da prekinete sa daljim raspravama. Mi imamo svojih problema vi svojih i ćao !
Ja jos uvjek cekam Hairliju sa izvjestajem za " Mustafa, ja Mustafa"
Jarane ovo sam namjerno napisao zbog onog juce,dolazite na nas forum i pisete nebuloze a covjek jos nije ni potpisao to vam je kad letite pred rudu. juce covjek od vas disat nije mogao pa sad reko da ja vas malo zezam nije nista zlo namjerno .usput drago mi je zbog sarajeva da se vratilo u vrh i uvjek trebaju zeljo i sarajevo da se bore za titulu to su nasa dva njveca kluba a ne svaki pet sest godina zeljo pa sarajevo nadam se da ce ova sezona biti naj zanimljivija do sada.Batistuta je napisao/la:Cijenim tvoje mišljenje,ali nazvati mazanjem očiju da ćeš igrati u NIKE dresovima,i potpisati sponzorski ugovor ,te da pregovaraš sa bivšim njemačkim reprezentativcem stvarno nije ozbiljno.Sam tvoj komentar 20 min nakon objeve vijesti pokazuje da se diviš ovim potezima.BLU SKY je napisao/la:E jeste se bili digli za ovog kucukovica sta je sad sto nepisete kao juce liga prvaka,sampioni,ovo,ono e moji pitari kako vam tata (blekic)maze oci sitnicama.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
juka jeli istina da princes krofne imaju probu u subotu pa vi morali odgodit tekmu za nedeljujunuz23 je napisao/la:malo si pobrkao kume, vi se odnekud pojavite svakih 7-8 god. mi smo tu konstantno...haj sad idi cupati korov sa svog stadiona, pametnije ti je nego ovdje da valjas gluposti
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ja bi volio da dođe Mustafa jer je kvalitetan igrač,i dosta bi pomogao našem timu.Ali za mene je bitna sama činjenica da se spominje u kontekstu Sarajeva jer to je stvarno veliko ime u nekim širim okvirima,a i dobra je reklama. Za ovu sezonu se dosad uradio fantastičan posao,tako da je i ot titule(naravno to je uvijek cilj)bitnija konsolidacija što uprava i radi.
Pa kad bi se tako radilo, onda bi mi svaki dan morali nešto napisati na temi zelje (kao što si ti danas), jer i ovdje dosta raje sa vaše teme naleti i napiše koju vijesti ili provokaciju, i sad bi ja trebao ići do vaše teme da vam uzvratim, taman posla. To svaki forumaš koji razmisli prije svega ne bi uradio.BLU SKY je napisao/la:arane ovo sam namjerno napisao zbog onog juce,dolazite na nas forum i pisete nebuloze a covjek jos nije ni potpisao to vam je kad letite pred rudu. juce covjek od vas disat nije mogao pa sad reko da ja vas malo zezam nije nista zlo namjerno .usput drago mi je zbog sarajeva da se vratilo u vrh i uvjek trebaju zeljo i sarajevo da se bore za titulu to su nasa dva njveca kluba a ne svaki pet sest godina zeljo pa sarajevo nadam se da ce ova sezona biti naj zanimljivija do sada.
Skretnicari se nama toliko dive,samo oni to jos sebi ne zele priznati.Ipak mi znamo sta je fakat.
MI SMO DIVOVI,SVAKO NAM JE PLIJEN...
MI SMO DIVOVI,SVAKO NAM JE PLIJEN...
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
ko ceka taj doceka,jao kako bi volio da Kucukovic dodje samo zbog tebeoldman je napisao/la:Ja jos uvjek cekam Hairliju sa izvjestajem za " Mustafa, ja Mustafa"
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Pa ako i ne dodje taj Muatafa, to i nije previse vazno, mi smo i onako najjaci...strumfovi opet ste nam plijen 
Pazza Inter Amala
Dobro bi bilo da dođe a i ako ne dođe, za sve ostalo tu je Damir Messi Kojašević ! 
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zar nije on Piksi a onaj sejtan Messi?_BooS_ je napisao/la:Dobro bi bilo da dođe a i ako ne dođe, za sve ostalo tu je Damir Messi Kojašević !
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
On je mjesavina piksija i messija
čije državljanstvo ima ovaj mesi piksi kako ga već zovete.i koje su mu godine ,možel igrat za BiH?benajon je napisao/la:On je mjesavina piksija i messija
Jer si JEDAN JEDINI...........
Crna Gora 23 godineedinedin je napisao/la:čije državljanstvo ima ovaj mesi piksi kako ga već zovete.i koje su mu godine ,možel igrat za BiH?benajon je napisao/la:On je mjesavina piksija i messija
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.