Kakva tekma
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
ko sto gledam valjace molit kalifu da dopusti igranje u ligue 1 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Re: RE: Re: La Liga
Danas kiksaju kad vide spanske zastave na dresu Las Palmasamadridist je napisao/la:ko sto gledam valjace molit kalifu da dopusti igranje u ligue 1 [emoji38]
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Za Barcu bi bilo bolje da dodje u Serie A nego u Ligue1.
Italijani ih makar neće čerupati na mercatu, a i prestiž je biti u društvu velikana kakvih u Francuskoj nema.
Italijani ih makar neće čerupati na mercatu, a i prestiž je biti u društvu velikana kakvih u Francuskoj nema.
Cuj Barca da nekog moli
vjeruj mi da osim EPL mogu birati ligu u kojoj ce igrati
Jedino ko bi mogao moliti su ovi iz Lalige ali Barcu da ostane u ligi
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Šteta što bi vas morali zitGu samo u LP.madridist je napisao/la:ko sto gledam valjace molit kalifu da dopusti igranje u ligue 1
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: La Liga
Pusti ga, nek se nada.Policeman je napisao/la:Cuj Barca da nekog moli [emoji38] vjeruj mi da osim EPL mogu birati ligu u kojoj ce igrati
Izbacivanje Barce iz lige bi im bila jedinstvena prilika da konačno budu najdominantniji tim u Španiji.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa gleda li iko ovdje utakmicu? Šta frajer uradi od Betisa jbem ti 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Strasna tekma
Seksualan fudbal za dobro jutro. Setien je genije.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
http://sportsport.ba/magazin/xavi-i-puy ... uma/253671
Dok je zatišje u San Sebastijanu naletio sam na ovo. Kakav ogavan politički projekat. Ugasiti će se onog dana kad Katalonija postane nezavisna jer tada cijeli klub ostaje bez smisla svog postojanja. Ne bi me čudilo da odgode tekmu večeras ili nešto slično.
Dok je zatišje u San Sebastijanu naletio sam na ovo. Kakav ogavan politički projekat. Ugasiti će se onog dana kad Katalonija postane nezavisna jer tada cijeli klub ostaje bez smisla svog postojanja. Ne bi me čudilo da odgode tekmu večeras ili nešto slično.
Kawhi je napisao/la:Ugasiti će se onog dana kad Katalonija postane nezavisna jer tada cijeli klub ostaje bez smisla svog postojanja.
Hoće, hoće, iste sekunde.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa bas to klub i postoji radi odvajanja. Radi cega onda ostajat u spanjolskoj ligi ako je tako. Ako bi ostlai a Katalonija se odovji lagano bi se popisali po klubu.Kawhi je napisao/la:http://sportsport.ba/magazin/xavi-i-puy ... uma/253671
Mislim nemam ja nista protiv tog da oni ostanu u ligi, samo nema smisla nekako.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakva utakmica 
Izjednačiše yebote dan.
Ovog Llorentea treba u napad.
Crveni je trebao biti
Ne stigneš napisati post koliko se stvari dešava
Ovog Llorentea treba u napad.
Crveni je trebao biti
Ne stigneš napisati post koliko se stvari dešava
Mozete se samo nadatMElloo je napisao/la:Pa bas to klub i postoji radi odvajanja. Radi cega onda ostajat u spanjolskoj ligi ako je tako. Ako bi ostlai a Katalonija se odovji lagano bi se popisali po klubu.Kawhi je napisao/la:http://sportsport.ba/magazin/xavi-i-puy ... uma/253671
27.10.2020
Pa po vašem će Pique i raja izgleda nastaviti igrati za Španiju ako Katalonija bude nezavisna. Jaka ta "nezavisnost".leorey je napisao/la:Mozete se samo nadatMElloo je napisao/la:Pa bas to klub i postoji radi odvajanja. Radi cega onda ostajat u spanjolskoj ligi ako je tako. Ako bi ostlai a Katalonija se odovji lagano bi se popisali po klubu.Kawhi je napisao/la:http://sportsport.ba/magazin/xavi-i-puy ... uma/253671
Mislim nemam ja nista protiv tog da oni ostanu u ligi, samo nema smisla nekako.svakih 5 godina vam opet ne gine liga, to vam je neminovnost
Meni su najjači ovi na duplom sportu. Čitav kluba od predsjednika do ekonoma za nezavisnost i rušenje ustava Španije navija, al eto kao ostaće u Primeri i ako dobiju na referendumu.MElloo je napisao/la:Pa bas to klub i postoji radi odvajanja. Radi cega onda ostajat u spanjolskoj ligi ako je tako. Ako bi ostlai a Katalonija se odovji lagano bi se popisali po klubu.Kawhi je napisao/la:http://sportsport.ba/magazin/xavi-i-puy ... uma/253671
Šta fula Leon
- anonymousHD
- Kontakt:
Ima li produžetaka?
Na kraju najpoštenije po bod svakom. 
Čekaju se sad 3 boda Las Palmasa.
Čekaju se sad 3 boda Las Palmasa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.