Totalno ne razumijem neke mentalne sklopove koji obitavaju ovdje.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Hajd neseri bogati,ti znas jeli neko bio povrijedjen.wobly92 je napisao/la:Upravo sam došao to da kažem.JohnCleese je napisao/la:Sta kazu , sad vec imamo pravo da se ljutimo na kladionice![]()
![]()
Damir jest u formi, al realno pogledajmo da je dvije ove zadnje velike pobjede ostvario protiv 2 povrijeđena i nespremna lika. Tako da evo šta bude čim igra protiv ozbiljnog, a spremnog protivnika.
A kako da protumačim komentar nakon poraza u kojem kažeš pobjeđuje jer su ostali bili povrijeđeni nego čisto omalovažavanje Damira i njegovih rezultata? Pa večina je ovdje govorila njegov maksimum je oko TOP 50 ili 60 a sad je u TOP 40, vrlo blizu TOP 30.wobly92 je napisao/la:Daj ba @unofficial, jel to mora jednoumlje vladati? Ne smije se iznijeti mišljenje ako se ne poklapa s vašim?Odmah se banovima prijeti, niđe veze...
Da sam uvrijedio ili nešto pa da se digne frka pa hajde, al kažeš istinu i realno stanje odma "lešinar, pljuvač" kuknjava
Dabogda me popljuvao, i meni bi bilo drago, prozovite me ako bude tako, ali mišljenja sam da mu je ovo vrhunac, i to uz malo sreće koja ga do sad nije pratila, ali od njega nikad neće biti igrača u top 30, a ako uđe u top 20 eto slobodno me prozovite ovdje, izvinuti ću vam se svima ponaosob.![]()
@tuzla075 ne seri*, Boga ti*, je li*...itd.
Zašto si pogrešno protumačio to što sam rekao da su mu ove dvije zadnje "glavne" pobjede (v Fognini / v Zverev) bile protiv igrača koji su očigledno imali probleme s kretanjem, za ostale mečeve jesam li šta rekao? Ovaj niz nije nezanemariv.Unofficialpage je napisao/la: A kako da protumačim komentar nakon poraza u kojem kažeš pobjeđuje jer su ostali bili povrijeđeni nego čisto omalovažavanje Damira i njegovih rezultata? Pa večina je ovdje govorila njegov maksimum je oko TOP 50 ili 60 a sad je u TOP 40, vrlo blizu TOP 30.
Drago mi je da se pojedinci prepoznaju u mom uopštenom komentaru.Esport je napisao/la:Lešinari jedva ćekaju da neko prokrvari da se počnu skupljati.![]()
![]()
Damire hvala ti što si nam dao mogučnost da se radujemo tvojim uspjesima i da tugujemo zajedno kada ne uspiješ.
![]()
Ne, ne vlada jednoumlje, ali nikako ne mogu protumačiti dobronamjeran komentar sa tim sastavom. Koji je to Zverev imao problem do pred sami kraj meča? Fognini do trećeg seta nije imao taj problem a da Damir nije podigao nivo igre i počeo pogađati a manje griješiti do tog seta ne bi ni došlo. Tako da, nije pobjedio zbog toga što su bili povrijeđeni već što je brutalno odigrao.wobly92 je napisao/la:Zašto si pogrešno protumačio to što sam rekao da su mu ove dvije zadnje "glavne" pobjede (v Fognini / v Zverev) bile protiv igrača koji su očigledno imali probleme s kretanjem, za ostale mečeve jesam li šta rekao? Ovaj niz nije nezanemariv.Unofficialpage je napisao/la: A kako da protumačim komentar nakon poraza u kojem kažeš pobjeđuje jer su ostali bili povrijeđeni nego čisto omalovažavanje Damira i njegovih rezultata? Pa večina je ovdje govorila njegov maksimum je oko TOP 50 ili 60 a sad je u TOP 40, vrlo blizu TOP 30.
I zašto uopšte nisi protumačio to što sam rekao da je u dobroj formi?
Vidite samo ono što vama godi...
Neka vlada jednoumlje i dalje, nemam namjeru da se uklapam u to...LP
wobly92 je napisao/la:Daj ba @unofficial, jel to mora jednoumlje vladati? Ne smije se iznijeti mišljenje ako se ne poklapa s vašim?Odmah se banovima prijeti, niđe veze...
Da sam uvrijedio ili nešto pa da se digne frka pa hajde, al kažeš istinu i realno stanje odma "lešinar, pljuvač" kuknjava
Dabogda me popljuvao, i meni bi bilo drago, prozovite me ako bude tako, ali mišljenja sam da mu je ovo vrhunac, i to uz malo sreće koja ga do sad nije pratila, ali od njega nikad neće biti igrača u top 30, a ako uđe u top 20 eto slobodno me prozovite ovdje, izvinuti ću vam se svima ponaosob.![]()
bvb je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Daj ba @unofficial, jel to mora jednoumlje vladati? Ne smije se iznijeti mišljenje ako se ne poklapa s vašim?Odmah se banovima prijeti, niđe veze...
jel -> je l'
izvinuti -> izviniti
izvinuti cu -> izvinut cu
De kad se toliko razumijes u tenis objasni sta je retern i idi bolan komentarisi Azmirovu Slogu sutra igrate vaznu utaknicu a nas koji volimo Damira pusti da se veselimo.wobly92 je napisao/la:Daj ba @unofficial, jel to mora jednoumlje vladati? Ne smije se iznijeti mišljenje ako se ne poklapa s vašim?Odmah se banovima prijeti, niđe veze...
Prethodna iskustva sa ove teme su takva da se to tretira kao provokacija.wobly92 je napisao/la:Daj ba @unofficial, jel to mora jednoumlje vladati? Ne smije se iznijeti mišljenje ako se ne poklapa s vašim?Odmah se banovima prijeti, niđe veze...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.