Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Osim13
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Osim13 » 01 okt 2017, 19:42

Romagnoli13 je napisao/la:Zašto? Jer je malo Džeku udario?
Ne vec zato sto je nidje veze igrac. Iskreno ne znam cemu halabuka oko njega, zna samo guzicu postaviti kad suta protivnik.

Milan smijesan, isto Everton u Engleskoj. Jos kad se sjetim opravdanja za dovođenje Borinija, te treba nam talijan, treba neko za klupu, ofo ono. Lik zabetoniran u prvih 11.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 okt 2017, 19:44

Pa ljudino ako su ti dva startna WBa van stroja onda moras traziti trece rijesenje.A Borini uopste nije lose veceras odigrao.Kao niti vecina igraca.Roma je dala dva spretna i sretna gola.Ali to vise nije bitno, pobjeda je pobjeda a poraz poraz.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 01 okt 2017, 19:45

Milan ce tesko do Lp....tesko ce opravdat ulupani 200 mil u nista...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 01 okt 2017, 19:45

Ja koliko mogu upratiti Borini je redovan. Citao sam po netu kako psuju Monteli zbog Borinija ali ok moze biti da sam i ja pobrkao.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 okt 2017, 19:50

Osim13 je napisao/la:Ja koliko mogu upratiti Borini je redovan. Citao sam po netu kako psuju Monteli zbog Borinija ali ok moze biti da sam i ja pobrkao.
Niko ne spori da je bilo pljuvanja jer pored zdravih igrača koji si daleko bolji, Borini je nepotrebno bio starter.Sad je već skroz drugačija situacija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 01 okt 2017, 19:59

Ne pravi se tim preko noći. Sumnjam da će Milan izboriti LP ove sezone. Ova godina će samo biti uigravanje. Tamo od sljedeće godine sa nekim boljim trenerom bi već mogli u borbu za prvih 4.
Scudetto će se moći uzeti tek kad to Juventusu dosadi.
I čudno mi je da se, kad se već utrošilo 200 miliona u transfere, nije mogao naći neki bolji stručnjak od Montelle.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 01 okt 2017, 19:59

najbolji napadac lige se popisao po nekadasnjem evropskom gigantu , sasvim normalna stvar :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 01 okt 2017, 20:03

Ako izgube i sljedece kolo od Inter, vec se mogu polako poceti pripremat za sljedecu sezonu, ili da osvoje EL, jer porazom od Intera nema sanse da se to vise nadoknadi. Nema sanse da Lazio, Inter i Roma toliko kiksaju, a da oni odigraju sve perfektno...

Al nije da nismo ovo ocekivali, samo je navijacima milana ovo top tri ekipa prvenstva, ali eto...

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 01 okt 2017, 20:05

Samo mora se priznati bonucci je NAJHRABRIJI igrac na svijetu... u sta se on upustio dan te neje.bo... eskivirao u ubjedljivo najboljem klubu lige da bi presao u raspadnuti milan...

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 okt 2017, 20:06

Zato što tokom ljeta i nije bilo nekih boljih trenera koji su slobodni.I učinala se svojevrsna usluga Montelli jer je lani sa odron ekipom izborio tu EL-u.I zaista se činilo da on ima dovoljno znanja da ove sezone uspije posložiti ekipu i da je sposoban izboriti taj plasman u top 4, ali očito da on nema taj kapacitet i znanje da radi pod pritiskom.

Niko nije očekivao neku bajnu igru ili neka čuda u prvih pa i 10-15 utakmica jer ništa se ne dešava preko noći.I ako dobije otkaz, to je zbog onog poraza protiv Sampdorije i nekih čudnih odluka, kao što je recimo čuvanje Silve na klupi sve do danas.To je ono što su mu direktori Milana najviše zamjerili.

Za Milan je bio dodatni problem što je prošlogodišnja ekipa imala 20 panjeva od 25 prijavljenih igrača i bila je potrebna velika čistka, koja još uvijek nije završena.Jer će i tokom zime kao i narednog ljeta biti uloženo još mnogo novca.I to opet ništa ne garantuje, jer ne igraju imena već kolektiv, tim, kojeg Milan trenutno nema.Po imenima je to bez problema top 4 ekipa lige, a kao tim nisu ni u top 7.

A u međuvremenu je Carlo dobio otkaz u Bayernu, i onda je uslijedio još veći medijski pritisak, gdje je Montella praktiči smijenjen i prije današnje utakmice.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 01 okt 2017, 20:06

Al su uzeli Juventusu Bonuccia....libo ih tuki....

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 okt 2017, 20:06

Protiv Intera Milan preokreće sezonu.Lako moguć scenarij.Tek nakon tog dvoboja ćemo bit nešto pametniji.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 okt 2017, 20:09

SiamoNoi je napisao/la:Protiv Intera Milan preokreće sezonu.Lako moguć scenarij.Tek nakon tog dvoboja ćemo bit nešto pametniji.
Ne mora značiti da će baš tako biti ni u slučaju da Milan dobije Inter.Jer tek je oktobar, i još je nenormalno puno bodova u igri. Zaključci se donose u maju.Jer bilo je zadnjih sezona dosta novih prvaka i u oktobru i novembru, a već 6 godina zaredom samo 1 u maju.Tako je isto bilo dosta ekipa koje su sigurni učesnici LP-a u oktobru ili novembru, a u maju skroz druga priča.

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 01 okt 2017, 20:16

Mozda je problem to sto ti dovedeni igraci nisu toliko kvalitetni za nesto vise ? Mislim jos je rano ali treba smanjiti ocekivanja. I ako je Roma ostala bez Spalettia ipak je to uigrana ekipa.. Da ne govorin za Napolia Juventusa i cak inter je uigran i nije toliko promjenio. Tako da tesko da ce milan medju prvi 4 ali eto vidjet cemo..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 okt 2017, 20:22

Da ti ukratko citiram riječi Mirabellija nakon završetka merkata i to samo jedan dio i kraj rečenice.."Uvjereni smo da je ovo dovoljno dobar tim za naš cilj, a to je plasman u LP-a.Također smo svjesni da će neki igrači podbaciti, kako novi tako i oni koji su od ranijee tu, i njih ćemo adekvatno zamjeniti na kraju sezone."

Dovođenjem velikog broja igrača u klubu su svjesno rizikovali.Jer i najveći laik zna da nema šanse da se 8-9 novih prvotimaca uigra tek tako.Po imenima, ovo je ekipa za top 4 bez problema.Ali imena ne igraju. Niko nema neka nerealna očekivanja, jer jedina prepreka između Milan i LP-a je prednost konkurenata u uigranosti.Ovdje ne računam Juve i Napoli jer oni su svijet za sebe.

Također daleko od toga da je Milan otpisan unatoč ovom lošem startu.Jer niti Inter niti Lazio neće odigrati perfetktnu sezonu, jedan ili dva kiksa i dvije pobjede Milana i opet je sve izjednačeno.Ali o tome tek ako dođe do toga.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 01 okt 2017, 20:26

Meni djeluje da ce prije lazie u lp nego li Milan&Inter. Milan los, ovi drugi se provlace vec par kola i ocekujem da uskoro padnu.
embrace the chaos

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 okt 2017, 20:29

Lazio će ispasti iz te utrke i prije nove godine. Sve je to zasad dobro i bajno za njih, ali nemaju taj kvalitet niti finansije da se pojačaju u slučaju ulaska u LP-a.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 01 okt 2017, 20:30

Lazio je za klasu bolja ekipa od Milana. I imaju ponajboljeg trenera u calciu. Namucit ce se i Roma a i Inter da ih ostave iza sebe. Milan tu uopste nije konkurent...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 okt 2017, 20:35

Kao što sam napisao i iznad, Lazio zasad igra dobro i to niko ne može osporiti.Ali neće to dugo potrajati. Oni ne mogu bolje od ovoga i ovo im je limit.Milan još nije ništa ni odigrao i opet je razlika minimalna.Inter također ne igra dobro, niti briljira, ali su iskoristili fin raspored na početku i poneku briljantnu partiju Icardija i Perišića i nakupili finih bodova. Vidjet ćemo kako će to sve izgledati kad odrade još poneku težu utakmicu.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 01 okt 2017, 20:42

Za 2 kola Inter igra tesku utakmicu sa Napoliem. U tu utakmicu ce se uci sa 7 1 0. To ce biti pravi test.

Lazio je top ekipa sa top trenerom. Milan je smece od ekipe. Nafurana, nikakva sa najsmjesnijim trenerom u calciu. Sigurno nisu prijetnja Romi,Laziu i Interu.

Anketa : Sarri bez dileme. Allegri je najvece ime al Sarri je cudo...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []