Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
A smijali se nasem porazu od Zrinje. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Misle, misle ..ASD je napisao/la:Tristan je napisao/la:Koljic ima tezu povredu, a ovi ga poveli na Kosevo da ocisti kartone sa klupe. Vukotic je na Grbavici namjerno dobio crveni da preko kupa ocisti kartone za Borac. Misle seljoberi na sve 3 koraka unaprijed.
Za razliku od nas propalih velikana.
- 7aprildomemoj
Potop sarajevskog nogometa ili ti ga fudbala 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Kad je ba valjao? U par bljeskova kada su Sarajevo I Zeljo doveli Newcastle, Din Kiev I Besiktas u grad. Sad ti skontaj kakva je ovo liga kada su to najveci uspjesi klubova iz nase zemlje. Hrvati redovno u grupnim, Srbi se vratili a cak I ybne Makedonci I Albanci imaju svoje adute. A nama tri nabrojana kluba. Sampioni isto prodju, svi. Ispadnu odmah. Ovi u EL bolje da I ne igraju jer nista I ne urade.7aprildomemoj je napisao/la:Potop sarajevskog nogometa ili ti ga fudbala
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Krupa dosadasnjim igrama zasluzuje 2.mjesto. Definitivno. 
-
GradKamena1
- Kontakt:
Čestitke športskim na topljenju prednosti ! 
Sad ozbiljno zakinuti su za penal,al jbg nekad dobijes(Radnik)a nekad ne kao danas.
Sad ozbiljno zakinuti su za penal,al jbg nekad dobijes(Radnik)a nekad ne kao danas.
Sretan sam i uci cu u blato i valjati se do ponedjeljka ujutro. Kakav pomor u gradu bez vode
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To se vama uvijek ucini i nisi prvi koji je to pisao, moras shvatiti da postoje normalni ljudi, za razliku od vas. Ima vremena, dug je zivot.mikel48 je napisao/la:Šta ovo pjevaju navijaci sarajeva jel se mni ucinilo il pjevaju ubij srbina? vratilo im se to sad 3 2
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Morto sto si nervozan,ko je ljutio?MortemHz je napisao/la:To se vama uvijek ucini i nisi prvi koji je to pisao, moras shvatiti da postoje normalni ljudi, za razliku od vas. Ima vremena, dug je zivot.mikel48 je napisao/la:Šta ovo pjevaju navijaci sarajeva jel se mni ucinilo il pjevaju ubij srbina? vratilo im se to sad 3 2
EKONNP
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Krupa me ljutilaskripar96 je napisao/la:Morto sto si nervozan,ko je ljutio?MortemHz je napisao/la:To se vama uvijek ucini i nisi prvi koji je to pisao, moras shvatiti da postoje normalni ljudi, za razliku od vas. Ima vremena, dug je zivot.mikel48 je napisao/la:Šta ovo pjevaju navijaci sarajeva jel se mni ucinilo il pjevaju ubij srbina? vratilo im se to sad 3 2
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- hskzmostar
- Kontakt:
Jucer sarajlije stizu Zrinjskog ta 10 bodova je nista evo danas Siroki stize i prestize citajuci njihovu temu a klub im u gostima nema pobjede ,sve kuci pobjedili u 6 utakmica a od ozbiljnijih protivnika kuci im gostovao samo Borac ako se to moze nazvati ozbiljnim protivnikom al eto valja imati optimizma inace Sablic niti sam ne zna kad je nekoga u prvenstvu vani pobjedio.
Jedino Krupa suti i radi a po meni imaju finu ekipu .
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Slavko 2 Slavko 2

Hu,jbt moro sam 3 puta procitat da skontam sta je pisac htio reci[emoji16]hskzmostar je napisao/la:Jucer sarajlije stizu Zrinjskog ta 10 bodova je nista evo danas Siroki stize i prestize citajuci njihovu temu a klub im u gostima nema pobjede ,sve kuci pobjedili u 6 utakmica a od ozbiljnijih protivnika kuci im gostovao samo Borac ako se to moze nazvati ozbiljnim protivnikom al eto valja imati optimizma inace Sablic niti sam ne zna kad je nekoga u prvenstvu vani pobjedio.
EKONNP
Cuj ozbiljan samo Borac pa Borac je uz celik najgore odigrao na pecari s tim da je Celik imao koju sansu Mladost i Radnik koji je vas pobijedio..skripar96 je napisao/la:Hu,jbt moro sam 3 puta procitat da skontam sta je pisac htio reci[emoji16]hskzmostar je napisao/la:Jucer sarajlije stizu Zrinjskog ta 10 bodova je nista evo danas Siroki stize i prestize citajuci njihovu temu a klub im u gostima nema pobjede ,sve kuci pobjedili u 6 utakmica a od ozbiljnijih protivnika kuci im gostovao samo Borac ako se to moze nazvati ozbiljnim protivnikom al eto valja imati optimizma inace Sablic niti sam ne zna kad je nekoga u prvenstvu vani pobjedio.
.
I protiv Zrinjskog nastavljamo sa pobjedama na Pecari.
Igraj Široki ti si najbolji!
- hskzmostar
- Kontakt:
Tesko96BadBoy je napisao/la:I protiv Zrinjskog nastavljamo sa pobjedama na Pecari.
Slijedi invazija na Pecaru a kad je tako mi ne gubimo
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Vidit cemo svehskzmostar je napisao/la:Tesko96BadBoy je napisao/la:I protiv Zrinjskog nastavljamo sa pobjedama na Pecari.
Slijedi invazija na Pecaru a kad je tako mi ne gubimo
Igraj Široki ti si najbolji!
skripar96 je napisao/la:Hu,jbt moro sam 3 puta procitat da skontam sta je pisac htio reci[emoji16]hskzmostar je napisao/la:Jucer sarajlije stizu Zrinjskog ta 10 bodova je nista evo danas Siroki stize i prestize citajuci njihovu temu a klub im u gostima nema pobjede ,sve kuci pobjedili u 6 utakmica a od ozbiljnijih protivnika kuci im gostovao samo Borac ako se to moze nazvati ozbiljnim protivnikom al eto valja imati optimizma inace Sablic niti sam ne zna kad je nekoga u prvenstvu vani pobjedio.
#hvalatidobročinitelju
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- Evolve
- Kontakt:
Pa šta bi sada trebali mi, prekrižiti ruke i dat vam titulu ? Trenutno ste najjači, imate najviše širine i da osvojite titulu i ove godine bila bi zaslužena, ALI, zato je ovo natjecanje, i na nama je da vam pokvarimo taj plan. Valja biti skorman i na vrhu, jer i prošle godine "prvenstvo je bilo gotovo nakon 1/3 po vama" pa na kraju znamo šta se dešavalo. Tako da, vi nastavite raditi, mi ćemo ostali nastaviti, u 5mjesecu ćemo podvući crtu pa ko bude gornji svaka čast.hskzmostar je napisao/la:Jucer sarajlije stizu Zrinjskog ta 10 bodova je nista evo danas Siroki stize i prestize citajuci njihovu temu a klub im u gostima nema pobjede ,sve kuci pobjedili u 6 utakmica a od ozbiljnijih protivnika kuci im gostovao samo Borac ako se to moze nazvati ozbiljnim protivnikom al eto valja imati optimizma inace Sablic niti sam ne zna kad je nekoga u prvenstvu vani pobjedio.
NK Široki Brijeg
- RollingPaper
- Kontakt:
Mislim da ce sudije odradit posao za Sarajevo sljedeću na Tusnju, vjerovatno Valjic ili Jakupovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.