FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
pa vi opet kazite da staragarda ne zna o cemu prica i da je hejter
teska borba drugovi, spasavaj zivu glavu i nista ne prepustaj slucaju na zimu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Smajic cim nauci sutati i ispravno trcati pravac Zapadni Mostar 
Zalosno je ovo sto je sezona za vrh tabele gotovo propala. Biti ce ruzno kasnije kada dodje ta liga za opstanak ako dodje, opasti ce zainteresovanost ljudi. Jedino nas kup ove sezone moze izvuci da se publika animira. Ali opet Petrovica treba zadrzati bez obzira na sve i pustiti mu da radi sve sam pa da udje u novu sezonu sa svojom ekipom.
Zalosno je ovo sto je sezona za vrh tabele gotovo propala. Biti ce ruzno kasnije kada dodje ta liga za opstanak ako dodje, opasti ce zainteresovanost ljudi. Jedino nas kup ove sezone moze izvuci da se publika animira. Ali opet Petrovica treba zadrzati bez obzira na sve i pustiti mu da radi sve sam pa da udje u novu sezonu sa svojom ekipom.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 okt 2017, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
jbg, da je u onoj situaciji bio neko ko zna sutnuti loptu, mogao se i gol zabittuzlak1987 je napisao/la:Smajic cim nauci sutati i ispravno trcati pravac Zapadni Mostar :D
stvarno je nerealno koliku razliku moze napravit igrac koji ima sut
Krpa npr zabija golove, ali nema sut, da ima sut, bio bi 50% bolji napadac
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo se ti z a j e b a j i al cut cemo se aBd.... mozda ja neznam sta pricam ako imas tabelu a ona je mjerilo svega....10 tekmi,9 bodova,5 GOLOVA.... stari dobri luzerski mentalitet se uvukao u ovu ispodprosjecnu ekipu na gostujucim tekmama pa cemo opet gubit na sickom 1-0.... pogledaj nam raspored i bodovnu razliku....sa LZP smo se izljubili danas....ovi ostali konkurenti za ispadanje uzimaju hladno bodove na strani....mi , kupusari i onaj nesretni Celik cemo vodit rovovsku borbu za opstanak.... kakav crni Kup....to cim prije batalit i okrenut se spasavanju zive glave jer vako smo i one sezone kad smo ispali u onu kaljugu pricali" ma gdje ce na Sloboda ispast"....a sad kad bi potonuli ne bi se vise nikad vratiliChinaglia je napisao/la:pa vi opet kazite da staragarda ne zna o cemu prica i da je hejter
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Eo i Celo na press-u Izjavio da je to to sto se LZP tice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Opet umjesto da se prica o stvarima zbog kojih smo (po tabeli )cinjenicno u teskoj borbi za opstanak, ovdje se vrijedjaju ljudi koji pisu o tom mjesecima. ..
Mi ako izborimo opstanak u d.pe da Celu ljubimo sezona je propala davno (hvala Vlado yebem ti mrtve ).
Imamo kup i tu pokusati. ...Nesto. ..kao. ..
A ovi pacijenti koji na svaku vrijedjaju ljude nabijem na racku.
Stanje je katastrofa, sta treba da aplaudiramo. ...
Sto spominjete Azmira odmah u usta vas yebem.
Kao sto reko sezona teska borba za opstanak. .....
Mozda u kupu da pokusamo. ....ako se pokloni zdrijeb.
Mi ako izborimo opstanak u d.pe da Celu ljubimo sezona je propala davno (hvala Vlado yebem ti mrtve ).
Imamo kup i tu pokusati. ...Nesto. ..kao. ..
A ovi pacijenti koji na svaku vrijedjaju ljude nabijem na racku.
Stanje je katastrofa, sta treba da aplaudiramo. ...
Sto spominjete Azmira odmah u usta vas yebem.
Kao sto reko sezona teska borba za opstanak. .....
Mozda u kupu da pokusamo. ....ako se pokloni zdrijeb.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
intercontinental
- Kontakt:
Sabura ljudi, sabura...
U sljedecih 5 kola uzimamo 15 bodova, zivi bili pa vidjeli
U sljedecih 5 kola uzimamo 15 bodova, zivi bili pa vidjeli
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
- Probisvjet
- Kontakt:
Yebem im krv sta cekaju da ispadnemo pa da nesto urade! Oni misle da ce drugi leci ko kurban. Sta napravise akrepi od kluba za samo godinu dana.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
dobro jutro dzezveri. mudroseri,lalohani,prnjokice, hahari, ljutice, budalice..
dobro jutro
dobro jutro
utakmica nista posebni dvije prosjecne ekipe realno, stm da je domacin igro onako kako0 ja ocekujem da nasi igraju kod kuce a bogami i na strani, ono sto bi rekli seljacki u kost. mada tesko da ce to sudija dozbvolit na strani.al eto bar kod kcue.
smijesne golove primamo nazalost, a tesko dolazimo do sansi.
dva lika koja bih izdvojio sa nase strane da su se borila po onom sto sam ja uspio vidjeti ordaga i culum .ostalo nista posebno,krpa bez prave lopte.
sredina ,koja sredina?
i tako. bice bolje,mora..
nikad poraz samo lekcija hehe
smijesne golove primamo nazalost, a tesko dolazimo do sansi.
dva lika koja bih izdvojio sa nase strane da su se borila po onom sto sam ja uspio vidjeti ordaga i culum .ostalo nista posebno,krpa bez prave lopte.
sredina ,koja sredina?
i tako. bice bolje,mora..
nikad poraz samo lekcija hehe
- RollingPaper
- Kontakt:
Ako pobijedimo Sarajevo i Široki u igri smo za LZP. Sarajevo je u krizi, poslije nas idu Zrinjskom tako da ako ih dobijemo primat ćemo im se na dva boda, Široki bi mogla biti utakmica sezone. Zato protiv Sarajeva krv prosut po terenu.
Bogami kako god sagledam poraz nismo zaslužili. Cijelo drugo poluvrijeme Borac igra bunker. Medjutim nismo dali gola i to je to. Bez krila Zeca i Subica vrlo teško idu sanse za go. Široki i Radnik su nam presudne utakmice
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Sve se nema 420km plate a ide se u Stanišić
- RollingPaper
- Kontakt:
Da smo pobijedili GOŠK i Čelik sad bi lagano bili medju prvih 6. Vlado ubleho
Ma nazalost u ovo stanje nas je doveo vlado ublehas i to je to, sada je na Slavki da radi tezi posao i ja ni malo ne sumnjam da se mi necemo iscupati, iako sledece dvije kuci utakmice su pod moranje da se dobiju, Sarajevo i Siroki uzmemo 6 bodova i eto nas u mirnoj luci, tako da je sve moguce jos uvijek u ovoj ligi, nije nista izgubljeno jos je dosta bodova u igri
Kriviti samo Jagodica za ovo stanje na tabeli je cisti diletatizam....
lektore mozes li mi pojasniti ovu rijec "diletatizam"Skver je napisao/la:Kriviti samo Jagodica za ovo stanje na tabeli je cisti diletatizam....
Sloboda Tuzla
sta ce ti pojasnjavat, kada ni znacenje rijeci "vise distance" nisi shvatiofukaratz je napisao/la:lektore mozes li mi pojasniti ovu rijec "diletatizam" :kafa: diletantizam mi je poznata rijec kao i diletant ali ovu prvi put u zivotu cujem :hmmmmm:
Zasto se brisu postovi povodom cestitanja dana oslobodjenja Tuzle i borbe protiv fasista?
Čestitaj na temi Tuzlanski chat, to nema nikakve veze sa klubom, dajte da se držimo teme...SARS je napisao/la:Zasto se brisu postovi povodom cestitanja dana oslobodjenja Tuzle i borbe protiv fasista?