NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NFL
Kakva nesreca za mladog Cooka, a bas je poceo dobro i onda ACL povreda izgleda.
BB hebo li ti Patricija jos jednom sve po spisku...Bradys passer rating 116.6, the opposing QBs playing Patriots passer rating 116.5.
So basically the Patriots defense turned Alex Smith/Drew Brees/Deshaun Watson/Cam Newton into Tom Brady..
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Watson deretuzlak1987 je napisao/la:Imaju ljudi igru cak dobru, neke akcije nestojestamaji je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:
Jetsima kako su predvidjali za ovu sezonu moze se reci da su odlicni.
da .. senzacionalno![]()
![]()
Najgora stvar sezone je napad Brownsa, oni su 90% vremena u svojih 30 jardi ove sezone, osvjezenje napad Texansa.
Jbg udarise Carr-a
Ovaj King je najveci papan u ligi, samo ga gnjeti.
Ovaj King je najveci papan u ligi, samo ga gnjeti.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nopokon svi odigrase dobro mi u fantasyju. Gurley igra odlicno.
Uzmem kao free agenta Rams kikera, i reko njega cu igrat posto je Baltimor napad u kurc.cu zescem, pa ne mogu ni do field goal teritorije doci u veci i slucaja. I zaboravim lika ubaciti, a uzme 27 bodova. Sreca nece mi trebati. Lol
Uzmem kao free agenta Rams kikera, i reko njega cu igrat posto je Baltimor napad u kurc.cu zescem, pa ne mogu ni do field goal teritorije doci u veci i slucaja. I zaboravim lika ubaciti, a uzme 27 bodova. Sreca nece mi trebati. Lol
Postovanje treba zaraditi.
Steta Justina Tuckera imat sa onakvim npadom kad ne mozes doc u fg range 
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Istina da je i on sam napravio iskorak ovaj offseason te da su se Ramsi pojačali u OL i na WR ali glavni razlog ovakvog Goffa je otkaz Fisheru i dovođenje mladog HC sa nekim svježijim i boljim idejama. Ovakve Ramse je užitak gledati i s razlogom su jedan od najboljih napada lige trenutno. Prošle sezone je Gurley izgledao kao Ferrari u sred traffic jama u LA-u u podne a ove je doslovno nezaustavljiv.rio_Ferdy88 je napisao/la:Goff počinje da liči na QB-a, Ramsi na ekipu, dosta potencijala, Gurley je zvijer
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: NFL
Al' bas. Danas u prvom polu. najbolje je sto su mu uspjeli dobaciti je da puca sa 62 yarda. LolMElloo je napisao/la:Steta Justina Tuckera imat sa onakvim npadom kad ne mozes doc u fg range
Postovanje treba zaraditi.
Kako gulimo Sijetl
Da odbrana i OL ovako odigraju poluvrijeme, nisam vidio mozda od 2006., znaci savrseno, Sijetl nije mog'o prdnut u napadu do ove zadnje akcije kad udjose u FG range i promasi Walsh. Da Brissett ne baci ono sto se ne baca, bili bi u velikoj prednosti ali pick 6 i eto ih u egalu. Ali poslije pick-a kakva 2 drivea Brissetta i 2 TD za redom smo napravili Sijetlu u gostima sto nije sala.
Ekipa raste bas, odlicno odradjen FA i draft. Kakva podloga za povratak Lucka, jedva cekam gledat njega u ovom sistemu i ovoj ekipi. I OL odlicna, a treci nam centar igra, tu je malo stekalo na pocetku ali odmah se popravio, a Kelly se brzo vraca tako da nema problema. OL nam savrseno radi kad znas da igras na Century fieldu samo 2 greske OL je savrsena tekma!
Da odbrana i OL ovako odigraju poluvrijeme, nisam vidio mozda od 2006., znaci savrseno, Sijetl nije mog'o prdnut u napadu do ove zadnje akcije kad udjose u FG range i promasi Walsh. Da Brissett ne baci ono sto se ne baca, bili bi u velikoj prednosti ali pick 6 i eto ih u egalu. Ali poslije pick-a kakva 2 drivea Brissetta i 2 TD za redom smo napravili Sijetlu u gostima sto nije sala.
Ekipa raste bas, odlicno odradjen FA i draft. Kakva podloga za povratak Lucka, jedva cekam gledat njega u ovom sistemu i ovoj ekipi. I OL odlicna, a treci nam centar igra, tu je malo stekalo na pocetku ali odmah se popravio, a Kelly se brzo vraca tako da nema problema. OL nam savrseno radi kad znas da igras na Century fieldu samo 2 greske OL je savrsena tekma!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Treba biti realan i reci da Patsi nisu zasluzili 3-1 a i ovo 2-2 sreca zbog pobjede protiv Houstona. Najgora odbrana u ligi i gubis utakmice kad zabijas 30 pts...znao sam da je odbrana shuveli ali niko nije ocekivao ovo. Ja imam ruzan osjecaj da ce nas Tampa osramotit i onda ide mozda...mozda neko budjenje. Jedna stvar je jasna nista od HFA u PO za Patse a bez toga sanse su minimalne za prsten...
Inace jos jedna vrlo zanimljiva sedmica u NFLu....svaka cast Billsima; Houstonu (Watsonu); Ramsima pobjeda u Dallasu i Detroitu u Minesoti; normalno velika pobjeda Caroline ove na Foxboru....evo gledam i Indy se dobro bori u Seattleu a ocekivo sam rutinsku utakmicu hawksa
Patsi u cetvrtak u Tampi....hmmmmmmm
Inace jos jedna vrlo zanimljiva sedmica u NFLu....svaka cast Billsima; Houstonu (Watsonu); Ramsima pobjeda u Dallasu i Detroitu u Minesoti; normalno velika pobjeda Caroline ove na Foxboru....evo gledam i Indy se dobro bori u Seattleu a ocekivo sam rutinsku utakmicu hawksa
Izgulite ih skrozEdin TM87 je napisao/la:Kako gulimo Sijetl![]()
Da odbrana i OL ovako odigraju poluvrijeme, nisam vidio mozda od 2006., znaci savrseno, Sijetl nije mog'o prdnut u napadu do ove zadnje akcije kad udjose u FG range i promasi Walsh. Da Brissett ne baci ono sto se ne baca, bili bi u velikoj prednosti ali pick 6 i eto ih u egalu. Ali poslije pick-a kakva 2 drivea Brissetta i 2 TD za redom smo napravili Sijetlu u gostima sto nije sala.![]()
Raste raste
Brisset
edo opisa tim koji je top kandidat za prvi pick ko da su u pitanju patriotsi 2007 
Ekipa kojoj Seahawksi daju 46 poena se mora zabrinut 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
budućnost je na njihovoj strani, idu u sliejdeći draft sa jedne od top pozicija a u draftu će biti nekoliko izvrsnih QB-ova 
I djeca im se smiju moj Rifete, on tu pishe superbowl postovejestamaji je napisao/la:edo opisa tim koji je top kandidat za prvi pick ko da su u pitanju patriotsi 2007
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Probudit će se Patsi, možda već u Tampi. Predobra je to ekipa za ovakvu prosječnost na startuKenoRob je napisao/la:Treba biti realan i reci da Patsi nisu zasluzili 3-1 a i ovo 2-2 sreca zbog pobjede protiv Houstona. Najgora odbrana u ligi i gubis utakmice kad zabijas 30 pts...znao sam da je odbrana shuveli ali niko nije ocekivao ovo. Ja imam ruzan osjecaj da ce nas Tampa osramotit i onda ide mozda...mozda neko budjenje. Jedna stvar je jasna nista od HFA u PO za Patse a bez toga sanse su minimalne za prsten...
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Samo da se Luck vrati sto prije, i lagano tuc ove levate u diviziji nece bit problem, prvo poluvrijeme smo prekucali sinoc, osim tog pick 6 Brissetta, a onda je imao i fumble 6 i tu smo pali pa nas natrpase, al tako je kad igras protiv ovakve odbrane, tesko do prvog downa, nemas duge posjede ni Rodgers nije mog'o meda a kamoli Brissett. Valjda se Luck vrati do week 6 i Tenesija, a onda pocinje sezonajestamaji je napisao/la:edo opisa tim koji je top kandidat za prvi pick ko da su u pitanju patriotsi 2007
Roger Federer the greatest of all time!
Ma i s Luckom su najgora ekipa u diviziji
eto medama trubiskog iduće hefte .... vidjećemo oće li to ikakvu razliku donijeti 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.