Nema veze ni Sloga pa je spominjo non stop, aktiviraj se.NKMramor je napisao/la:Čestitaj na temi Tuzlanski chat, to nema nikakve veze sa klubom, dajte da se držimo teme...SARS je napisao/la:Zasto se brisu postovi povodom cestitanja dana oslobodjenja Tuzle i borbe protiv fasista?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sada se naso drzati teme, a kada ovdje svaki dan dolaze pametnjakovici i pocnu o Slogi i sisoji onda to ima veze sa klubom, i ja ne znam odakle je Sloboda ako nije iz Tuzle i prirodne je da se moze cestitati dan oslobodjenja grada odakle dolazi klubNKMramor je napisao/la:Čestitaj na temi Tuzlanski chat, to nema nikakve veze sa klubom, dajte da se držimo teme...SARS je napisao/la:Zasto se brisu postovi povodom cestitanja dana oslobodjenja Tuzle i borbe protiv fasista?
Pa o politici konstanto pricate.uvijeno ili otvoreno.
A tema fk sloboda...a najmanje slobode u prici od silne politike povrijedjene sujete.branjenja svoje strane.itd etc
A tema fk sloboda...a najmanje slobode u prici od silne politike povrijedjene sujete.branjenja svoje strane.itd etc
Ne moze ni Slavko napravit cudo u dvije sedmice rada,kada covjek na raspologanju ima tri do cetiri kvalitetna igraca, (Krpic,Ordagic,Mehmedagic,Grahovac) ovo ostalo mozda u federalnoj da bi proslo..
Idemo dalje,nadat se da ce uspjeti naci dobitnu formulu za naredno kolo i da ce se jos bolje upoznati sa ekipom
Idemo dalje,nadat se da ce uspjeti naci dobitnu formulu za naredno kolo i da ce se jos bolje upoznati sa ekipom
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Kamo srece ne ispasti u cvajtaru, a poslije cemo vidjeti sta. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ovo sa Slavkom je po meni kupovanje vremena od ljudi koji vode Slobodu, Slavko je odlican trener i dokazan trener u PL ali sa ovim igracima koji su skupljeni izgleda samo da se popuni broj covjek apsolutno ne moze napraviti ekipu koja ce prije svega zadovoljiti njegove kriterije, a pogotove ljude koji zive za Slobodu.....Jos ako odu Oradaga i Krpa, ne znam cemu sve ovo.....pravimo igrace za druge timove koji odu bez ikakvog obestecenja.....pa majku mu yebem postoji li bilo kakav cilj osim tavorenja....Izgleda sam Vlado bio kriv za ovo sto se desavalo, svi drugi krivi, igraci koji su otisli bez marke....NS BiH....sudije...pa da nemamo Ordagica i Krpica raspali Celik bi bio ispred nas....ljudi nisu ni pripreme prosli..igrace nahvatali na cesti da mogu igrati ovu ligu...i jos kad procitam ovdje par forumasa koje brane ove uhljupe

Edit: Izvinjavam se na ruznim izrazima, kritika od Sariela uvazena.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 02 okt 2017, 16:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Vidis to debili sto velis je isto uvredljivo.sto ce ti to?ne mos normalno kritizirat?
- Probisvjet
- Kontakt:
Jos kada budu vidjeli gdje ce Ordaga najvjerovatnije otici ima da kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Ordagi treba biti zahvalan sto je ostao u ovakvoj ekipi ali sve ima svoje razloge. Gdje god ode neka mu je sa srecom, momak je premier liga extra.
Ordagi treba biti zahvalan sto je ostao u ovakvoj ekipi ali sve ima svoje razloge. Gdje god ode neka mu je sa srecom, momak je premier liga extra.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Eh jest tesko pogodit.ako se desi.ne zna to niko za p su govorili i ove godine pa nista.
Udure Sariel? Vidis Sariel, nije problem ispravit post, bar ne prijetim ovdje po forumu klincima....Sariel je napisao/la:Vidis to debili sto velis je isto uvredljivo.sto ce ti to?ne mos normalno kritizirat?
Probisvjet je napisao/la:Jos kada budu vidjeli gdje ce Ordaga najvjerovatnije otici ima da kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Pa slobodno napisi da ide u Slogu, on je svakako igrac AH, koji igra voljom istog i koji ga dodatno placa da igra u Slobodi.
kad je krenula sezona znali smo da je ovo ekipa izbij nabij. Ali u toj izbij nabij koju smo nekad davno igrali uglavnom nismo primali gol. Sad su nas ljudi skontali tuhnu nam gol odmah. Znaju da mi ne mozemo do sutra dati. Mislio sam da sad kad je dosao Slavko bice odbrana cvrsca i necemo primiti gol. A ono isto. Dzaba 7 odbrambenih koji uz to nisu puno losiji od Krupinih al hajde.
& $ ?
Sta ce nam Ordagic skup igrac ( naravno ako ode),bolje na Osmanagicu graditi igru,dijete Tuzle i jeftiniji 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Necu ja da kazem pa da me nazovu divizion.Skver je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Jos kada budu vidjeli gdje ce Ordaga najvjerovatnije otici ima da kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Pa slobodno napisi da ide u Slogu, on je svakako igrac AH, koji igra voljom istog i koji ga dodatno placa da igra u Slobodi.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Tavorenje bracika aliiiiiiiiiiSkver je napisao/la:Ovo sa Slavkom je po meni kupovanje vremena od ljudi koji vode Slobodu, Slavko je odlican trener i dokazan trener u PL ali sa ovim igracima koji su skupljeni izgleda samo da se popuni broj covjek apsolutno ne moze napraviti ekipu koja ce prije svega zadovoljiti njegove kriterije, a pogotove ljude koji zive za Slobodu.....Jos ako odu Oradaga i Krpa, ne znam cemu sve ovo.....pravimo igrace za druge timove koji odu bez ikakvog obestecenja.....pa majku mu yebem postoji li bilo kakav cilj osim tavorenja....Izgleda sam Vlado bio kriv za ovo sto se desavalo, svi drugi krivi, igraci koji su otisli bez marke....NS BiH....sudije...pa da nemamo Ordagica i Krpica raspali Celik bi bio ispred nas....ljudi nisu ni pripreme prosli..igrace nahvatali na cesti da mogu igrati ovu ligu...i jos kad procitam ovdje par forumasa koje brane ove uhljupe![]()
NASU LJUBAV NE KUPUJU TITULE jarane.... zapamti to....sta fali bit 7. sto godina i ispadati iz ove smijurije od lige....boli nas tuki sto nam se svi smiju.....samo jako,samo tuzlanski
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mozemo mi i iz Federalne ispasti. Nije problem.staragarda je napisao/la: NASU LJUBAV NE KUPUJU TITULE jarane.... zapamti to....sta fali bit 7. sto godina i ispadati iz ove smijurije od lige....boli nas tuki sto nam se svi smiju.....samo jako,samo tuzlanski![]()
& $ ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma mrsklma1 je napisao/la:Mozemo mi i iz Federalne ispasti. Nije problem.staragarda je napisao/la: NASU LJUBAV NE KUPUJU TITULE jarane.... zapamti to....sta fali bit 7. sto godina i ispadati iz ove smijurije od lige....boli nas tuki sto nam se svi smiju.....samo jako,samo tuzlanski![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
klma1 je napisao/la:Mozemo mi i iz Federalne ispasti. Nije problem.staragarda je napisao/la: NASU LJUBAV NE KUPUJU TITULE jarane.... zapamti to....sta fali bit 7. sto godina i ispadati iz ove smijurije od lige....boli nas tuki sto nam se svi smiju.....samo jako,samo tuzlanski![]()
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mi da ovako odigramo nikad kod kuce nebi pobijedili nikog, ali eto Borac uzme tri boda. Ovo je bila utakmica kao i Mladost , gdje se morao uzeti najmanje bod po svim parametrima.
Vec drugu utakmicu primamo go iz prekida, a imamo strasno visoku ekipu, dok jucer imamo u drugom poluvremenu 5-6 kornera i 2-3 faula u zoni centarsuta i iz svega toga stvaramo jednu polupriliku.
defanzivno stojimo vrlo dobro od kako je Slavko dosao. Kao sto rekoh primamo go iz prekida,a i jucer sve sto je Borac napravio je bio taj nesretni prekid i polusanse iz nasih gresaka. I prekid je dosao nevjerovatnom greskom Lazevskog.
opet kako god ,nazad smo dobri, ali prema naprijed nikako da odigramo. Nikako da se krene nesto. Jednostavno covjek se zapita sta je Vlado (ili eto ko vec) selektovao ljetos i sta je Vlado radio svo ovo vrijeme. ekipa nema nikakve akcije, nikakvog sablona. Ekipa nema krila.
Zrtvujemo Grahovca i Djordjilovica jer oni eto kao mogu nesto odigrati tu, a ljudi ni iz glave nisu krila. Kad primimo go bicemo u velikom belaju, jer mi cemo tesko kome dati dva gola.
A nedostaje nam i te srece, da ono sto Borac iskoristi i pobijedi nas nama se nikad ne bi desilo. Da smo losiji kuci a da uzmemo 3 boda.
Pred Slavkom je puno posla da prezivi do prelaznog roka i pokusa naci 2-3 krila i brza igraca prema naprijed. Ostatak ekipe djeluje ok posebno defanzivno, samo da se saberu kod prekida.
jedan vezni da pomogne Ordagicu u kreaciji igre i dva krila je sve sto treba ovoj ekipi. A ima prostora da se rijesi 7-8 pa i vise igraca.
jucer smo ipak zasluzili najmanje bod.
Vec drugu utakmicu primamo go iz prekida, a imamo strasno visoku ekipu, dok jucer imamo u drugom poluvremenu 5-6 kornera i 2-3 faula u zoni centarsuta i iz svega toga stvaramo jednu polupriliku.
defanzivno stojimo vrlo dobro od kako je Slavko dosao. Kao sto rekoh primamo go iz prekida,a i jucer sve sto je Borac napravio je bio taj nesretni prekid i polusanse iz nasih gresaka. I prekid je dosao nevjerovatnom greskom Lazevskog.
opet kako god ,nazad smo dobri, ali prema naprijed nikako da odigramo. Nikako da se krene nesto. Jednostavno covjek se zapita sta je Vlado (ili eto ko vec) selektovao ljetos i sta je Vlado radio svo ovo vrijeme. ekipa nema nikakve akcije, nikakvog sablona. Ekipa nema krila.
Zrtvujemo Grahovca i Djordjilovica jer oni eto kao mogu nesto odigrati tu, a ljudi ni iz glave nisu krila. Kad primimo go bicemo u velikom belaju, jer mi cemo tesko kome dati dva gola.
A nedostaje nam i te srece, da ono sto Borac iskoristi i pobijedi nas nama se nikad ne bi desilo. Da smo losiji kuci a da uzmemo 3 boda.
Pred Slavkom je puno posla da prezivi do prelaznog roka i pokusa naci 2-3 krila i brza igraca prema naprijed. Ostatak ekipe djeluje ok posebno defanzivno, samo da se saberu kod prekida.
jedan vezni da pomogne Ordagicu u kreaciji igre i dva krila je sve sto treba ovoj ekipi. A ima prostora da se rijesi 7-8 pa i vise igraca.
jucer smo ipak zasluzili najmanje bod.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
S obzirom koliko je nasa ekipa kvalitetnija od Celika zakljucak do ovog trenutka moze biti samo da nismo efikasni sa uzimanjem bodova.
To su najvise krivi nasi igraci sminkeri, niko me ne moze ubjediti da npr nasa zadnja linija nije talentovanija od ove Mladosti (Comor-Regoje-Isakovic-Benovic). Ali ljudi fajteri. Nasi Ziljkic i Grahovac su fudbalski talentovaniji od 95% igraca u ligi ali djaba kada ti njih nemas sta da vidis ko cvrke
Valjda su nasi kontali da naprave ekipu koja zna svasta i to bi u svakoj drugoj ligi proslo. Samo ovdje nije bitno jel ti igraci imaju nekog talenta vec da imas 6-7 onih koji znaju udariti i prebaciti loptu na polovinu protivnika i jednog dva koji gore znaju odraditi posao, malo namazanosti, lukavosti, iskustva i to je to. A daleko da nasi ne znaju igrati fudbala. U odnosu na mnoge znaju ali ne znaju uzeti bodove.
Dosta ovih nasih igraca da nabije malo mase da dobije malo godina bi moglo biti odlicno za ove lige, ali to za npr 5 godina. Kada bi zadrzavao ovo ispod 25 godina u ekipi naredne 3-4 sezone dobio bi neki rezultat. Zadrzis Hairlahovica, Zilkica, Grahovca, Smajica, Djordilovica, Muminovica, Ordagica i ove mladje kao Beganovic, Salkic i Hodzic te bi mogao dobiti neki rezultat. Ali to za BIH nemoguca misija. Zato sada kada mi trazimo nesto vise i ganjamo talenat ispred sirovina gubimo pola utakmica. Jer dosta ostalih ekipa nabaca veterane i fajtere u ekipe. Dok smo mi to prevazisli i trazimo nesto vise od obicnog "seoskog" fudbala. Tj ovdje nije dobro ni kada ti je ekipa seljacka i samo udara, a nije dobro ni kada imas tehnicki potkovanu ekipu.
To su najvise krivi nasi igraci sminkeri, niko me ne moze ubjediti da npr nasa zadnja linija nije talentovanija od ove Mladosti (Comor-Regoje-Isakovic-Benovic). Ali ljudi fajteri. Nasi Ziljkic i Grahovac su fudbalski talentovaniji od 95% igraca u ligi ali djaba kada ti njih nemas sta da vidis ko cvrke
Valjda su nasi kontali da naprave ekipu koja zna svasta i to bi u svakoj drugoj ligi proslo. Samo ovdje nije bitno jel ti igraci imaju nekog talenta vec da imas 6-7 onih koji znaju udariti i prebaciti loptu na polovinu protivnika i jednog dva koji gore znaju odraditi posao, malo namazanosti, lukavosti, iskustva i to je to. A daleko da nasi ne znaju igrati fudbala. U odnosu na mnoge znaju ali ne znaju uzeti bodove.
Dosta ovih nasih igraca da nabije malo mase da dobije malo godina bi moglo biti odlicno za ove lige, ali to za npr 5 godina. Kada bi zadrzavao ovo ispod 25 godina u ekipi naredne 3-4 sezone dobio bi neki rezultat. Zadrzis Hairlahovica, Zilkica, Grahovca, Smajica, Djordilovica, Muminovica, Ordagica i ove mladje kao Beganovic, Salkic i Hodzic te bi mogao dobiti neki rezultat. Ali to za BIH nemoguca misija. Zato sada kada mi trazimo nesto vise i ganjamo talenat ispred sirovina gubimo pola utakmica. Jer dosta ostalih ekipa nabaca veterane i fajtere u ekipe. Dok smo mi to prevazisli i trazimo nesto vise od obicnog "seoskog" fudbala. Tj ovdje nije dobro ni kada ti je ekipa seljacka i samo udara, a nije dobro ni kada imas tehnicki potkovanu ekipu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.