FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 02 okt 2017, 19:07

tuzlak1987 je napisao/la:S obzirom koliko je nasa ekipa kvalitetnija od Celika zakljucak do ovog trenutka moze biti samo da nismo efikasni sa uzimanjem bodova.

To su najvise krivi nasi igraci sminkeri, niko me ne moze ubjediti da npr nasa zadnja linija nije talentovanija od ove Mladosti (Comor-Regoje-Isakovic-Benovic). Ali ljudi fajteri. Nasi Ziljkic i Grahovac su fudbalski talentovaniji od 95% igraca u ligi ali djaba kada ti njih nemas sta da vidis ko cvrke :D

Valjda su nasi kontali da naprave ekipu koja zna svasta i to bi u svakoj drugoj ligi proslo. Samo ovdje nije bitno jel ti igraci imaju nekog talenta vec da imas 6-7 onih koji znaju udariti i prebaciti loptu na polovinu protivnika i jednog dva koji gore znaju odraditi posao, malo namazanosti, lukavosti, iskustva i to je to. A daleko da nasi ne znaju igrati fudbala. U odnosu na mnoge znaju ali ne znaju uzeti bodove.

Dosta ovih nasih igraca da nabije malo mase da dobije malo godina bi moglo biti odlicno za ove lige, ali to za npr 5 godina. Kada bi zadrzavao ovo ispod 25 godina u ekipi naredne 3-4 sezone dobio bi neki rezultat. Zadrzis Hairlahovica, Zilkica, Grahovca, Smajica, Djordilovica, Muminovica, Ordagica i ove mladje kao Beganovic, Salkic i Hodzic te bi mogao dobiti neki rezultat. Ali to za BIH nemoguca misija. Zato sada kada mi trazimo nesto vise i ganjamo talenat ispred sirovina gubimo pola utakmica. Jer dosta ostalih ekipa nabaca veterane i fajtere u ekipe. Dok smo mi to prevazisli i trazimo nesto vise od obicnog "seoskog" fudbala. Tj ovdje nije dobro ni kada ti je ekipa seljacka i samo udara, a nije dobro ni kada imas tehnicki potkovanu ekipu.
Sve je to ok, ali fudbal se igra za pobjedu i gol vise. Ovo ne prolazi. Kako bi dobro dosli igraci kao sto smo imali, Saric i Stjepanovic.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 02 okt 2017, 19:17

tuzlak1987 je napisao/la:S obzirom koliko je nasa ekipa kvalitetnija od Celika zakljucak do ovog trenutka moze biti samo da nismo efikasni sa uzimanjem bodova.

To su najvise krivi nasi igraci sminkeri, niko me ne moze ubjediti da npr nasa zadnja linija nije talentovanija od ove Mladosti (Comor-Regoje-Isakovic-Benovic). Ali ljudi fajteri. Nasi Ziljkic i Grahovac su fudbalski talentovaniji od 95% igraca u ligi ali djaba kada ti njih nemas sta da vidis ko cvrke :D

Valjda su nasi kontali da naprave ekipu koja zna svasta i to bi u svakoj drugoj ligi proslo. Samo ovdje nije bitno jel ti igraci imaju nekog talenta vec da imas 6-7 onih koji znaju udariti i prebaciti loptu na polovinu protivnika i jednog dva koji gore znaju odraditi posao, malo namazanosti, lukavosti, iskustva i to je to. A daleko da nasi ne znaju igrati fudbala. U odnosu na mnoge znaju ali ne znaju uzeti bodove.

Dosta ovih nasih igraca da nabije malo mase da dobije malo godina bi moglo biti odlicno za ove lige, ali to za npr 5 godina. Kada bi zadrzavao ovo ispod 25 godina u ekipi naredne 3-4 sezone dobio bi neki rezultat. Zadrzis Hairlahovica, Zilkica, Grahovca, Smajica, Djordilovica, Muminovica, Ordagica i ove mladje kao Beganovic, Salkic i Hodzic te bi mogao dobiti neki rezultat. Ali to za BIH nemoguca misija. Zato sada kada mi trazimo nesto vise i ganjamo talenat ispred sirovina gubimo pola utakmica. Jer dosta ostalih ekipa nabaca veterane i fajtere u ekipe. Dok smo mi to prevazisli i trazimo nesto vise od obicnog "seoskog" fudbala. Tj ovdje nije dobro ni kada ti je ekipa seljacka i samo udara, a nije dobro ni kada imas tehnicki potkovanu ekipu.
Kod nas se igra specifičan fudbal..
Ukopa nas carsija !

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 okt 2017, 19:27

Skver je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Vidis to debili sto velis je isto uvredljivo.sto ce ti to?ne mos normalno kritizirat?
Udure Sariel? Vidis Sariel, nije problem ispravit post, bar ne prijetim ovdje po forumu klincima....
Ma udure je.vidis da je ljepse.kultura dijaloga. :thumbup:

To za prijetnje.sve po zaslugama mogu ja i starohanima ako bas traze :mrgreen:
Samo nema poslje herzika folovi golovi :lol:
Al daj malo da se ako nista medjusobno sto bi reko ciro malo vise respektiramo...
Drzi me zen jos uvijek

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 okt 2017, 19:33

Kako bi dobro dosli bolji igraci, a sad onom dole klosaru gode ahmet i ivetic???

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 02 okt 2017, 19:43

Ivetić je čitavu godinu, a Ahmetović pola godine igrao "pod torturom", tako da će i ovdje morati proći malo vremena, ne može odmah, tek je došao.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 okt 2017, 19:44

I nema šanse da bi se opet spojili .zla krv.kad ne lezi vraze hehe

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 okt 2017, 20:03

ma kod nas je ocigledno ozbiljno narusena atmosfera za vrijeme Jagodica i sad je proces da se to sve vrati.

ja i dalje tvrdim da na ovu ekipu, dakle ako Ordagic nekim cudom ostane, treba maksimalno 4 igraca, ali prava igraca

Svakako nam glavna orjentacija sada mora biti kup.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 02 okt 2017, 20:21

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma kod nas je ocigledno ozbiljno narusena atmosfera za vrijeme Jagodica i sad je proces da se to sve vrati.

ja i dalje tvrdim da na ovu ekipu, dakle ako Ordagic nekim cudom ostane, treba maksimalno 4 igraca, ali prava igraca

Sve si u pravu,samo 4 dobra igrača koštaju puno novca a ovaj NJUO toga nema...sa Ordagom kad bi ostao i ta 4 dobra igrača uz Slavka ekipa bi bila dobra,međutim novca nema!!!To je bit svega,pogotovo nogometa u danasnje vrijeme!!!
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 okt 2017, 20:32

Ma u BIH PL u zadnje vrijeme su veci promasaji ti koji dodju kao kapitalci. Ne mora biti igrac ni skup toliko da bi on bio pravi igrac. Potrebno je da ti znas sta dovodis u detalje. Da ne bude ti njemu dao pare u ruke i garantovani ugovor, a on nije ni blizu onog sto si mislio da si doveo.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 02 okt 2017, 20:42

To je segment u kojem najviše povjerenja imam u Ćelu. Malo jest otežavajuće na zimu to izvesti, ali ako neko zna naći dobrog igrača, a ne tako skupog, to je on.

Uglavnom, halal bila i ova sezona, čekamo sljedeću i da Ćelo pokuša napraviti neki boom.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 okt 2017, 21:08

wobly92 je napisao/la:
Uglavnom, halal bila i ova sezona, čekamo sljedeću i da Ćelo pokuša napraviti neki boom.
Kod nas svake sezone nekom halalimo dok se ne uveze,pa kad i on shebe,onda dodje sljedeci i opet halalimo..nije ni cudo sto nikad nismo u vrhu tabele ili u borbi za kup,kad smo merhametli klub i navijaci..klub godinama na dnu,evo sad lose krenuli u sezonu,rezultati ko racku,al halalimo :facepalm: :facepalm:

Partizan prosle sezone prvak,igraju europsku ligu, i sad 0:0 sa Cukarickim postrojavanje na jugu i nazivaju ih pii..ckicama,traze bolje igru i rezultate,a mi sutimo na katastrofu od rezultata,jos im se aplaudira u Zenici,kada su ispustili 0:2 :tokralju: :tokralju:

I ne cudi me sto nas nigdje nema , sto je Krupa za nas Real Madrid i sto je Brotnjo ili Olimpic trofejniji od nas :puke:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 02 okt 2017, 21:15

Piric

ivetic-kostic-mehmedagic-efendic

Stjepanovic-ordagic

Veseli-zeba-ahmet

Krpa

Ne znam za vas ali kad samo pomislim na ovaj drim tim koji smo imali uhvati me neka nostalgija. Sve se iz ove sada perspektive cini kao lijepi san.
Kako je samo tada citav grad i tim bo kao jedno, svi su zivjeli i disali Slobodu :(
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 okt 2017, 21:30

Al kad igraci Krupe zabise za 2:2 ljudi trce u go da uzmu loptu i zabiju jos jedan....na Kosevu....nasi bi se nabavili u 16 kao protiv raspalog Celika .... luzerski mentalitet,štaš
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 okt 2017, 21:38

staragarda je napisao/la:Al kad igraci Krupe zabise za 2:2 ljudi trce u go da uzmu loptu i zabiju jos jedan....na Kosevu....nasi bi se nabavili u 16 kao protiv raspalog Celika .... luzerski mentalitet,štaš
Zar nije zbog proslave povodom rodjemja djeteta?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 okt 2017, 21:56

Mortus je napisao/la:
Piric

ivetic-kostic-mehmedagic-efendic

Stjepanovic-ordagic

Veseli-zeba-ahmet

Krpa

Ne znam za vas ali kad samo pomislim na ovaj drim tim koji smo imali uhvati me neka nostalgija. Sve se iz ove sada perspektive cini kao lijepi san.
Kako je samo tada citav grad i tim bo kao jedno, svi su zivjeli i disali Slobodu :(
:cry: :cry: :cry:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 02 okt 2017, 21:59

Ma igraci su qrve najvece.ne treba ni zalit za mjima a bogam ni slavit.u 99% sit..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 okt 2017, 21:59

NjonjoVam je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma kod nas je ocigledno ozbiljno narusena atmosfera za vrijeme Jagodica i sad je proces da se to sve vrati.

Sve si u pravu,samo 4 dobra igrača koštaju puno novca a ovaj NJUO toga nema...sa Ordagom kad bi ostao i ta 4 dobra igrača uz Slavka ekipa bi bila dobra,međutim novca nema!!!To je bit svega,pogotovo nogometa u danasnje vrijeme!!!
obzirom na to da se zalazemo da treba otjerati 10-ak igraca, od kojih ima nekih koji bas i nisu prejeftini, ta 4 nece kostati puno vise nego ovaj visak.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 okt 2017, 22:10

ako Celo ostane u Slobodi, znajte da ce i ekipa biti adekvatno pojacana, ako ne ostane, znajte da nece
covjek je rekao da je potpisao ugovor do kraja sezone uz opcija ostanka jos jednu sezonu

eh sada, to znaci ako ne ispune njegove zahtjeve, on vise nece biti tu...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 okt 2017, 22:54

Chinaglia je napisao/la:ako Celo ostane u Slobodi, znajte da ce i ekipa biti adekvatno pojacana, ako ne ostane, znajte da nece
covjek je rekao da je potpisao ugovor do kraja sezone uz opcija ostanka jos jednu sezonu

eh sada, to znaci ako ne ispune njegove zahtjeve, on vise nece biti tu...
A ispunit ce :kafa: ....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 okt 2017, 23:11

ma da, zasto cekat kraj sezone i ljeto, bolje odmah pljuvat :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Serha i 3 gosta.