SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Jedina sansa nam je da Babuka odigra jednu od onih utakmica.. Hazard,Lukaku,Mertens,De Bruyne...
Ja da mesa,poslao bi poziv ovom isakovic aladinu,stoperu mladosti..
Lik je po meni beton,mozda grijesim al siguran sam da bi ''pojedinci'' iz nase lige vise borili za ovaj dres od pojedinaca koji su tu i imaju nekog za ledjima
Lik je po meni beton,mozda grijesim al siguran sam da bi ''pojedinci'' iz nase lige vise borili za ovaj dres od pojedinaca koji su tu i imaju nekog za ledjima
Znaci za ocekivati je da Vranjes i Sunjic budu stoperski par, a Vrske ode na desnog beka. Imam osjecaj da poraz u subotu mozemo izbjeci jedino ako padne bas jaka kisa, pa se otkaze utakmica.
U čemu je fazon s Memiševićem, zašto ga ne zove?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Najvise se bojim sredine sa Salihovicem i Medunjaninom. To bi bilo previse sporo i za Albaniju a ne Belgiju. Ljudi bi nas masakrirali trkom.
Jedina nada nam je trkacki nastrojen srednji red, dobar prekid i crne rupe Belgijanaca. Igramo bez najbolja 3 stopera i glavnog kreativca. Selektor nam bunca. Tko zna sta iz ovog moze izaci.
Da zalije kakva kisa i da nas oranica spasi. Nisu Belgijanci na to navikli.
Jedina nada nam je trkacki nastrojen srednji red, dobar prekid i crne rupe Belgijanaca. Igramo bez najbolja 3 stopera i glavnog kreativca. Selektor nam bunca. Tko zna sta iz ovog moze izaci.
Nego da mi Belgijancima bacimo sihre, to nas može spasiti.dubrovnik je napisao/la:Najvise se bojim sredine sa Salihovicem i Medunjaninom. To bi bilo previse sporo i za Albaniju a ne Belgiju. Ljudi bi nas masakrirali trkom.
Bolje bi bilo da Mesi bacimo sihre, lakse ce proci na jednog nego na 30 ljudi.Esport je napisao/la:Nego da mi Belgijancima bacimo sihre, to nas može spasiti.dubrovnik je napisao/la:Najvise se bojim sredine sa Salihovicem i Medunjaninom. To bi bilo previse sporo i za Albaniju a ne Belgiju. Ljudi bi nas masakrirali trkom.
Mozda kakva nana moze ispraviti nesto sto je priroda pogrijesila.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 02 okt 2017, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam svim srcem uz repku, i nadam se pobjedi ali u nju uopste ne vjerujem. Ja necu gledati utakmicu jer je Mesa nakon kipra i uzasne igre od kad nas je preuzeo ovaj tz. "Trener" ubio zelju za gledanjem repke. Cekam dan kad ce biti bivsi da opet mogu gledati igru moje najdraze Bih. Idi neznalice spasi nas, ako je to moguce nakon tvog terora.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Puna podrska Mesi i igracima da pobjedimo Belgiju !
Da je ne znam ti kakva situacija ja cu uvjek da zazelim sve najbolje reprezentaciji domovine, a tesko mi je povjerovati da bilo ko prizeljkuje poraz od Belgije ili drugim rjecima da ne izborimo baraz.
Da je ne znam ti kakva situacija ja cu uvjek da zazelim sve najbolje reprezentaciji domovine, a tesko mi je povjerovati da bilo ko prizeljkuje poraz od Belgije ili drugim rjecima da ne izborimo baraz.
- Zeljeznicar -
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa izvede li to, 3:0 laganoKK_Bosna je napisao/la:kazu svi "da hoce belgija izvesti rezervni sastav"...
to izgleda ovako:
--------------mignolet
ciman-boyata----vermaelen-lukaku
--------tielemans----chadli
mertens----t. hazard-------carrasco
-------------batshuayi
i ovo je svemirski brod za nas...
Ali ajmo realno, ne dolaze oni da se ni odmaraju, ni da isprobavaju. Imaju oni vec 2 utakmice u novembru, prijateljske gdje ce probavati
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ovo sto pise da nema Lukaku zbog lakse povrede je laz..od sta ja razumijem jer pratim youtube kanal Man Utda fulltimedevils pricali da Lukaku se mora pojavti na sud u LA jer su on i Pogba stvarali probleme zbog glasne muzike, sad hoceli Lukaku igrati protiv nas je druga prica.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
na sud mora u novembru ici.Adnan89 je napisao/la:Ovo sto pise da nema Lukaku zbog lakse povrede je laz..od sta ja razumijem jer pratim youtube kanal Man Utda fulltimedevils pricali da Lukaku se mora pojavti na sud u LA jer su on i Pogba stvarali probleme zbog glasne muzike, sad hoceli Lukaku igrati protiv nas je druga prica.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bio je Lukaku upitan i za subotnji meč. Vjerovatno je pošteđen zbog toga, a suđenje je, ako se ne varam, narednog mjeseca.Adnan89 je napisao/la:Ovo sto pise da nema Lukaku zbog lakse povrede je laz..od sta ja razumijem jer pratim youtube kanal Man Utda fulltimedevils pricali da Lukaku se mora pojavti na sud u LA jer su on i Pogba stvarali probleme zbog glasne muzike, sad hoceli Lukaku igrati protiv nas je druga prica.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jedina sansa je da Hazarda zub zaboli, o ostale nesto drugo.
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Ma ako ih uhvati kolektivna qurcobolja i mozemo se necemu nadatflek1950 je napisao/la:Jedina sansa je da Hazarda zub zaboli, o ostale nesto drugo.
Odbrana nam je losa, vezni red jos losiji, ispasta napadac
DD
- Goalgetter
- Kontakt:
Bez obzira na svu tu snagu, Grcka je sa njima bila ravnopravna u obje utakmice, dok smo mi potopljeni maksimalno. Ima nesto i u pristupu, a bogami i u taktici.
Tacno je i ovo,nekako Grcka je imala drugaciji pristup..
Umrtvila igru na svoj sopstven nacin.
Ovdje bi dodao da smo i doprinjeli tome svojim komentarima,mislim da igraci prate desavanja oko pisanja-komentarisanja.
I to je sigurno uticalo na to da Pjanic tek tako donese odluku da ne igra...
Ja gledam ono kad smo 2014 poveli sa 1:0(protiv Belgije),on je dao tu loptu a Dzeko gol..
Isto mi je u sjecanju Ciro i njegove dvije pobjede nad Belgijom heh..
Sve mi zaboravimo kroz jednu losu igru(Kipar)dok recimo ozbiljnije reprezentacija to sebi ne bi dozvolite.
Odnosno,i ja sam i za to-ako ti se druze ne igra slobodno na poziv selektoru kazes necu.
I da dodam u porazu od 4:0,pogledajte i vidjet cete da smo sami sebe pobjedili..
Jajalo bio najlosiji,on po meni ne smije biti u sastavu.
Umrtvila igru na svoj sopstven nacin.
Ovdje bi dodao da smo i doprinjeli tome svojim komentarima,mislim da igraci prate desavanja oko pisanja-komentarisanja.
I to je sigurno uticalo na to da Pjanic tek tako donese odluku da ne igra...
Ja gledam ono kad smo 2014 poveli sa 1:0(protiv Belgije),on je dao tu loptu a Dzeko gol..
Isto mi je u sjecanju Ciro i njegove dvije pobjede nad Belgijom heh..
Sve mi zaboravimo kroz jednu losu igru(Kipar)dok recimo ozbiljnije reprezentacija to sebi ne bi dozvolite.
Odnosno,i ja sam i za to-ako ti se druze ne igra slobodno na poziv selektoru kazes necu.
I da dodam u porazu od 4:0,pogledajte i vidjet cete da smo sami sebe pobjedili..
Jajalo bio najlosiji,on po meni ne smije biti u sastavu.
Razum kaže da nemamo šanse,ali kako se bliži tekme srce kaže hajmo ih uzeti..Nadam se da će igrati bez Mertensa,Hazarda,možda Lukakua,Karaska..Znam da izvedu i juniore za nas su svemirski brod ali opet je drugačije kada Eden voza pola naše repke i ako ga ne bude.Staviti Medu i oko njega puno tih nekih trkača ako ih imamo pa šta bog dadne.
Kipar od prije mjesec dana i onaj stari ni slični nisu. Čak ni ono vodstvo od 0:2 nije bilo ubjedvljivo, ali eto, zaboravilo bi se sve, da smo dobili. Ko se sjeća bilo čega iz Litvanije osim gola Ibiševića i onog slobodnjaka u zadnjoj minuti sa 35 metara, kada nam se učinilo svima da je sa 20 metara i da pokraj stoji Juninho, Ronaldinho i Beckham.