Edit: upravu je @wobly po pitanju bootloopa za V10, za V20 nisam siguran ali generalno LG ima daleko najvise problema s tim, ispitaj jos malo sta i kako, nisu to male pare...
Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
na samsungovom ofišl sajtu piše da na svim njihovim android uređajima playstore dolazi predinstaliran i ne može se obrisat, tako da nek jaran zaobiđe ponududisara je napisao/la:Brzinsko pitanje i treba mi brzinski odgovor. Jaran ima ponudu S6 edge za njegov Iphone 5s, samo je caka u tome sto na Samsungu nema PlayStore, nego ima neki AppToid, kaze da je to za americko trziste, jel neka prevara ili je sve uredu?
Doogee nisu loši mobiteli. Par njih sam naručio imaju jeftinije i srednje klase mobitele.legenda reala je napisao/la:Kakvi su ovi DOOGEE BL 5000 vidim reklamiraju ih po internetu, dobre specifikacije a nisu skupi isto ovi neki LECO
Aptoide aplikacija, imam je i ja, za skidanje krekovanih aplikacija.treci je napisao/la:na samsungovom ofišl sajtu piše da na svim njihovim android uređajima playstore dolazi predinstaliran i ne može se obrisat, tako da nek jaran zaobiđe ponududisara je napisao/la:Brzinsko pitanje i treba mi brzinski odgovor. Jaran ima ponudu S6 edge za njegov Iphone 5s, samo je caka u tome sto na Samsungu nema PlayStore, nego ima neki AppToid, kaze da je to za americko trziste, jel neka prevara ili je sve uredu?
Edit. Evo i link
http://www.samsung.com/uk/support/skp/faq/1107876
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
S7 burazFerdo je napisao/la:Znači odlučio sam se za Samsung Galaxy S7 Edge 20% i LG V20 80%. Od financijske mogućnost konačna odluka pada.
Jel edge ili obicni S7?madridist je napisao/la:S7 burazFerdo je napisao/la:Znači odlučio sam se za Samsung Galaxy S7 Edge 20% i LG V20 80%. Od financijske mogućnost konačna odluka pada.
Koristim ga evo malo jace od mjeseca.
Juce uzmem s8 od prijatelja da prelistam.
Maltene nema razlike...osim u cijeni
Naravno, za te pare sto da ne.scorpy je napisao/la:Valja li ovaj telefon za budžetlije
http://www.makeuseof.com/tag/leagoo-t5-review/
EdgeSage je napisao/la:Jel edge ili obicni S7?madridist je napisao/la:S7 burazFerdo je napisao/la:Znači odlučio sam se za Samsung Galaxy S7 Edge 20% i LG V20 80%. Od financijske mogućnost konačna odluka pada.
Koristim ga evo malo jace od mjeseca.
Juce uzmem s8 od prijatelja da prelistam.
Maltene nema razlike...osim u cijeni
Samo sto ce te odrat nasi foteljasi za porezdema je napisao/la:Naravno, za te pare sto da ne.scorpy je napisao/la:Valja li ovaj telefon za budžetlije
http://www.makeuseof.com/tag/leagoo-t5-review/
Open link in new tab. Probaj tako.Penaltiky je napisao/la:Kad nesto trazim preko CHROMA izbaci mi aplikaciju recimo instagram ili imdb i salje me na google play kako dq to izbjegnem
Koji model?Sage je napisao/la:Kolko kosta otkljucavanje mobitela? Sad je na eronet mrezi...
A5 2016mandraX je napisao/la:Koji model?Sage je napisao/la:Kolko kosta otkljucavanje mobitela? Sad je na eronet mrezi...
10-20KMSage je napisao/la:A5 2016mandraX je napisao/la:Koji model?Sage je napisao/la:Kolko kosta otkljucavanje mobitela? Sad je na eronet mrezi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.