skripar96 je napisao/la:Jesi ti meni kralj,pa jesmo navijaci ili nismo?
Posao nam je dizati nepotrebne euforije poslije 2 pobjede i padati u depresiju poslije isto toliko poraza....
Ma vama kup nama prvenstvo i mirna Bosna
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
skripar96 je napisao/la:Jesi ti meni kralj,pa jesmo navijaci ili nismo?
Posao nam je dizati nepotrebne euforije poslije 2 pobjede i padati u depresiju poslije isto toliko poraza....
Dobro je prosao, sada je pauza, vec je deset dana suspendiran, jos jedno kolo, 2 tekme ce ga izac. To kolo je i Ibro iz Veleza napravio sranje, koliko je on dobio?MortemHz je napisao/la:Edis Mulalić, trener Mladosti iz Doboja kod Kaknja, žestoko je kažnjen. Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH održala je danas sastanak, te je donijela neke odluke o kažnjavanju premijerligaških klubova, ali i trenera. Mulalić je kažnjen s mjesec dana zabrane vođenja ekipe i 1000 KM, nakon što ga je prijavio delegat jer se navodno nekorektno ponašao nakon isključenja. FK Željezničar je kažnjen s 4.000 KM zbog upotrebe pirotehnike od strane vlastitih navijača u derbiju protiv Zrinjskog, koji je odigran minulog vikenda.
Aj samo mi reci koji je tebi k..?!!Zenzo je napisao/la:Da li je Siroki platio onih 25.000 ? [emoji38]
Koja je to farsa od saveza od onakovog divljanja i ustaskog orgijanja od visetruke suspenzije stadiona do novcane kazne od 25.000 KM, na kraju nista.
A na drugoj starni oda se pocast stradalim Vedranu, Mirzi, dobijes kaznu jer je to ne sportski sadrzaj.
Nismo! Niti ćemoZenzo je napisao/la:Da li je Siroki platio onih 25.000 ?![]()
Koja je to farsa od saveza od onakovog divljanja i ustaskog orgijanja od visetruke suspenzije stadiona do novcane kazne od 25.000 KM, na kraju nista.
A na drugoj starni oda se pocast stradalim Vedranu, Mirzi, dobijes kaznu jer je to ne sportski sadrzaj.
Zna li neko sta tacno pise ovdje, precizno?Virtu4l je napisao/la:
Ovo je citat nekog njemačkog pisca Richarda Dehmela, a prevod bi trebao biti 'postoje ubistva koja i sud oprašta'.MortemHz je napisao/la:Zna li neko sta tacno pise ovdje, precizno?
Hvala ti puno.Virtu4l je napisao/la:Ovo je citat nekog njemačkog pisca Richarda Dehmela, a prevod bi trebao biti 'postoje ubistva koja i sud oprašta'.MortemHz je napisao/la:Zna li neko sta tacno pise ovdje, precizno?
https://www.aphorismen.de/zitat/220887

imamo i previse neprijatelja imamo problema unutar kluba to i sam najbolje znas zato nas Sloboda ubi i rukama i nogama sto se sprdas sa ljudima zbog tog Leotara oni nama najmanje izbise jednu titulu.Sve smo mi to mogli bolje i pametnije odradit da imamo pravog sportskog prijatelja.Virtu4l je napisao/la:Na prekjučerašnji dan prije šest godina Sloboda je primila četiri komada na Grbavici, da su osvojili bod ne bi ispali iz lige i Leotar ne bi pobijedio Željezničar u posljednjem kolu.
A Leotar? A Trešnjevka?svrakino1921 je napisao/la:imamo i previse neprijatelja imamo problema unutar kluba to i sam najbolje znas zato nas Sloboda ubi i rukama i nogama sto se sprdas sa ljudima zbog tog Leotara oni nama najmanje izbise jednu titulu.Sve smo mi to mogli bolje i pametnije odradit da imamo pravog sportskog prijatelja.Virtu4l je napisao/la:Na prekjučerašnji dan prije šest godina Sloboda je primila četiri komada na Grbavici, da su osvojili bod ne bi ispali iz lige i Leotar ne bi pobijedio Željezničar u posljednjem kolu.
Ko ti je izbio titulu?svrakino1921 je napisao/la:imamo i previse neprijatelja imamo problema unutar kluba to i sam najbolje znas zato nas Sloboda ubi i rukama i nogama sto se sprdas sa ljudima zbog tog Leotara oni nama najmanje izbise jednu titulu.Sve smo mi to mogli bolje i pametnije odradit da imamo pravog sportskog prijatelja.Virtu4l je napisao/la:Na prekjučerašnji dan prije šest godina Sloboda je primila četiri komada na Grbavici, da su osvojili bod ne bi ispali iz lige i Leotar ne bi pobijedio Željezničar u posljednjem kolu.
Zaja iz voleja na Grbi za 1-1 a bili prijatelji nasi i njihovi navijaci poslije rata klubovi bili u dobrim odnosima.Virtu4l je napisao/la:Ko ti je izbio titulu?svrakino1921 je napisao/la:imamo i previse neprijatelja imamo problema unutar kluba to i sam najbolje znas zato nas Sloboda ubi i rukama i nogama sto se sprdas sa ljudima zbog tog Leotara oni nama najmanje izbise jednu titulu.Sve smo mi to mogli bolje i pametnije odradit da imamo pravog sportskog prijatelja.Virtu4l je napisao/la:Na prekjučerašnji dan prije šest godina Sloboda je primila četiri komada na Grbavici, da su osvojili bod ne bi ispali iz lige i Leotar ne bi pobijedio Željezničar u posljednjem kolu.
Ako ce nam oni biti prijatelji, dabogda ih nikad nemali.
Bolje je da ovdje nepolemisemo ja mislim jedno a ti drugo ja te postujem kao velikog Zeljovca i jednog od nasih najboljih forumasa al ja mislim dati ovo netreba nije ovo tvoj nivo a ti ovo shvati kako hocesVirtu4l je napisao/la:Onda ti je jos 10 ekipa izbilo titulu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.