FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 03 okt 2017, 23:47

Uprava izgleda luta i ne zna šta želi pa zovnuli katalonskog prodavača magle da im predloži ime, ne bi me čudilo da je predložio ublehu Enrikea.

Gledaj onog klauna što su mu oči zasuzile kad je vidio ćelavca u Minhenu, sigurno je izlijepio kuću posterima da ga može redovno bacati na katalonca.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 04 okt 2017, 00:35

Ako su gvardila pitali za savjet za novog trenera kad je odlazio onda ispada da je Anchelotti bio njegova preporuka.

Tuchel bi inače bio najbolje rješenje i iz razloga što bi bio jako nabrijan protiv svojim bivših poslodavaca, potrgao bi se da uzme kantu ispred Watzkea i Mislintata.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 okt 2017, 00:36

ledar je napisao/la:Ako su gvardila pitali za savjet za novog trenera kad je odlazio onda ispada da je Anchelotti bio njegova preporuka.

Tuchel bi inače bio najbolje rješenje i iz razloga što bi bio jako nabrijan protiv svojim bivših poslodavaca, potrgao bi se da uzme kantu ispred Watzkea i Mislintata.
On je sam rekao da bi Tuchel trebao biti njegov nasljednik i preporucio ga. Nikakve on veze sa Carlom nema.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 04 okt 2017, 00:39

ledar je napisao/la:Ako su gvardila pitali za savjet za novog trenera kad je odlazio onda ispada da je Anchelotti bio njegova preporuka.
Dosao covjek na zatvaranje Oktoberfesta :D

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 okt 2017, 00:43

Pep je i za Karla rekao da će biti dobar sa Bayernom. Ništa čudno jer dosta poštuje klub. Tako i sad, po meni može biti svak (osim Joze) da bi Pep rekao opet da je zadovoljan. Puno se pravi prašine od običnih riječi. Nama se nadati da se ipak Pep izrazio iskreno a ne iz kurtoazije.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 04 okt 2017, 00:54

harden je napisao/la: On je sam rekao da bi Tuchel trebao biti njegov nasljednik i preporucio ga. Nikakve on veze sa Carlom nema.
Onda je preporuka bila nerealna jer je Tuchel tad već bio u najljućoj konkurenciji i znalo se da ga dortmund nikad ne bi pustio (još nije bio sukoba sa menadžmentom). Bila je to alibi preporuka, isto ko što bi sad mogo reć da npr. angažiraju Bosza.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 okt 2017, 00:55

ledar je napisao/la:
harden je napisao/la: On je sam rekao da bi Tuchel trebao biti njegov nasljednik i preporucio ga. Nikakve on veze sa Carlom nema.
Onda je preporuka bila nerealna jer je Tuchel tad već bio u najljućoj konkurenciji i znalo se da ga dortmund nikad ne bi pustio (još nije bio sukoba sa menadžmentom). Bila je to alibi preporuka, isto ko što bi sad mogo reć da npr. angažiraju Bosza.
A evo mi Dortmundu nikad nismo uzeli nikoga pa tako ne bi mogli ni Tuchela dovesti :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 okt 2017, 08:52

Kako se priča Uli i Kalle su imali video konferenciju sa Tuhelom odmah taj dan nakon davanja otkaza Anćelotiju. Tada Tuhel nije pristao na trenersko mjesto jer je dao nekoliko sportskih zahtjeva (kako se spominnje, između ostalog, oni su uključivali sklanjanje Riberija i Robena nakon ove sezone) koje treba da se ispune/obećaju i tada su dogovorili još jedan razgovor nakon nedjeljne utakmice. Šta je taj razgovor nosio ne znamo ali moguće je da je dogovorena saradnja (prema jučerašnjim informacijama).

*Karlo neće trenirati 10 mjeseci i uzeće od nas €12,500,000 (odoše pare iz Azije u q).

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 04 okt 2017, 12:36

harden je napisao/la:
ledar je napisao/la:
A evo mi Dortmundu nikad nismo uzeli nikoga pa tako ne bi mogli ni Tuchela dovesti :mrgreen:
Ne bi ga Dortmund pustio, najviše što bi mogli postići je da pauzira do kraja sezone da ste mu za to dali neku bezobraznu lovu (recimo 20 milki), pa da ga uzmete iduće sezone. Ali poanta je u tome da je gvardil dao beskorisnu preporuku, isto tako je npr. mogao preporučiti Löwa kao svog nasljednika.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 04 okt 2017, 15:25

sljivo je napisao/la:...kako se spominnje, između ostalog, oni su uključivali sklanjanje Riberija i Robena nakon ove sezone...
Logičan zahtjev, oni su svoju karijeru već završili (možda Robben još može nešto dat) a sad su ko stvoreni da uj.ebu karijeru trenera koji dođe kod vas. Koji god trener da dođe mora imat čvrstu ruku i jak karakter i nabrijat ekipu da igraju ko tim, a taktičke sklonosti su u ovoj fazi po meni nebitne, koji god sistem igrali bundes morate pojest.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 04 okt 2017, 15:54

Ne kontam kojeg k više ne objavljuju ime trenera kad već znaju ko preuzima :crazy:
Džaba nam handre živce.
Osim toga, bilo bi bolje da je trener već tu pa da iskoristi ovih par dana
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 04 okt 2017, 15:56

sekerbay je napisao/la:Ne kontam kojeg k više ne objavljuju ime trenera kad već znaju ko preuzima :crazy:
Džaba nam handre živce.
Osim toga, bilo bi bolje da je trener već tu pa da iskoristi ovih par dana
slika
:mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 okt 2017, 15:57

sekerbay je napisao/la:Ne kontam kojeg k više ne objavljuju ime trenera kad već znaju ko preuzima :crazy:
Džaba nam handre živce.
Par je odgovora na to, možda je Uli pitao za više njih odnosno dvojicu (Tuhel i Enrike) pa sad moraju da se odluče ili čekaju yes za koje su uvjereni da će biti u par dana ili dogovaraju detalje ugovora?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 okt 2017, 15:59

Ja se nadam da je ovo treće i da Enrique nije opcija uopće :mrgreen:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 okt 2017, 16:10

Kad to bude neko treći :) Daj Bielsu, u Lillu je svakako raspad. :mrgreen:

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 04 okt 2017, 16:16

Sky: #FCBayern wants a coach who speaks German, so it's Tuchel not Luis Enrique!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 okt 2017, 16:17

sljivo je napisao/la:Kad to bude neko treći :) Daj Bielsu, u Lillu je svakako raspad. :mrgreen:
:kafa:
slika

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 04 okt 2017, 19:00

Pep je navodno obecao svake godine doci na oktorberfest.Vjerovatno su raspravljali o trenerskom izboru i logicno mi djeluje da je sada jedina opcija tuchel i da je to rijeseno.
Pep je po slubenome otisao zbog zasicenja .Spekulacija ima milijun,navodno mu uprava nije htjela ispuniti obecanja koje je on zamislio i da je tu puklo.Uglavnom ,mi mali navijaci samo mozemo spekulirati i nikada necemo saznati pravu istinu.Ako se u necemu pep i uprava nisu slagali ne mora znaciti da su odmah na ratnoj nozi i da ne mogu popricati kao ljudi

Navodno su se sef marketninga jung i pravni strucnjak kluba gerlinger nasli sa lewievim agentom u parizu na dan utakmice lp-a i izgladili situaciju

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 04 okt 2017, 19:09

u ponedjeljak cemo saznati ime novog trenera

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 okt 2017, 19:16

Sve se vise pise da smo odabrali Enrikea, zasto zaboga?

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.