FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Groundhopper
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
Zna li neko od raje iz Banovića kako su im jučer igrale omladinske selekciju u Travniku??
Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!
- Arsenalisation
- Kontakt:
KADETI:TRAVNIK-BUDUCNOST 2:0Groundhopper je napisao/la:Zna li neko od raje iz Banovića kako su im jučer igrale omladinske selekciju u Travniku??
JUNIORI:TRAVNIK-BUDUCNOST 1:0...
Samo treba spomenuti da su obadvije selekcije pokradene sudijskim greskama namjernim iili ne namjernim neznam...ali dovljno govori cinjenica da kad smo pocinjali utakmicu kad nama sudija jeste li koji bod skupili mi kazemo nismo kaze znajte da necete ni danas...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
strasno zaista...Arsenalisation je napisao/la:KADETI:TRAVNIK-BUDUCNOST 2:0Groundhopper je napisao/la:Zna li neko od raje iz Banovića kako su im jučer igrale omladinske selekciju u Travniku??
Samo treba spomenuti da su obadvije selekcije pokradene sudijskim greskama namjernim iili ne namjernim neznam...ali dovljno govori cinjenica da kad smo pocinjali utakmicu kad nama sudija jeste li koji bod skupili mi kazemo nismo kaze znajte da necete ni danas...Eto ko je poceo da sudi utakmice i na sta je spala ova nasa jadna L (a ko fol sudije iz PL)---a Boga mi i drzava...
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
i ovdje nas sudije *ebavaju_amel_13_BHf_ je napisao/la:strasno zaista...Arsenalisation je napisao/la:KADETI:TRAVNIK-BUDUCNOST 2:0Groundhopper je napisao/la:Zna li neko od raje iz Banovića kako su im jučer igrale omladinske selekciju u Travniku??
Samo treba spomenuti da su obadvije selekcije pokradene sudijskim greskama namjernim iili ne namjernim neznam...ali dovljno govori cinjenica da kad smo pocinjali utakmicu kad nama sudija jeste li koji bod skupili mi kazemo nismo kaze znajte da necete ni danas...Eto ko je poceo da sudi utakmice i na sta je spala ova nasa jadna L (a ko fol sudije iz PL)---a Boga mi i drzava...
1947!
Sad sam procitao na jednom portalu da igraci Buducnosti nisu primili platu 2 mjeseca.Nije ni cudo sto igraju tako lose kuci ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
e pa da ti ja kazem da nemas pojmaharry_90 je napisao/la:Sad sam procitao na jednom portalu da igraci Buducnosti nisu primili platu 2 mjeseca.Nije ni cudo sto igraju tako lose kuci ..
Ja sam samo tako procitao,neznam zasto mjesas Slobodu sad u to ?_amel_13_BHf_ je napisao/la:e pa da ti ja kazem da nemas pojmaharry_90 je napisao/la:Sad sam procitao na jednom portalu da igraci Buducnosti nisu primili platu 2 mjeseca.Nije ni cudo sto igraju tako lose kuci ..rudnik redovno isplacuje plate....a to si ti mozda pobrko sa slucajem sloboda??
![]()
- Arsenalisation
- Kontakt:
Amele nisi informisan_amel_13_BHf_ je napisao/la:e pa da ti ja kazem da nemas pojmaharry_90 je napisao/la:Sad sam procitao na jednom portalu da igraci Buducnosti nisu primili platu 2 mjeseca.Nije ni cudo sto igraju tako lose kuci ..rudnik redovno isplacuje plate....a to si ti mozda pobrko sa slucajem sloboda??
![]()
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- Arsenalisation
- Kontakt:
tako i jest...nek se nauce malo i srcem igrat a nije samo guzicom...Ljumani_Banovici je napisao/la:Pare nisu problem,PARA NEMA !
ja bi im tako reko
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
I Amele ko ispade da nema pojma 
Koje igrace su napustili u ovoj sezoni buducnost?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
nije nikoAmar_BiH je napisao/la:Koje igrace su napustili u ovoj sezoni buducnost?
1947!
- slani grad
- Kontakt:
kolko sam snimio raspored vi sljedece kolo idete na stranu pa vam mi dolazimo.....ako ne umete 3 bobe iz ove 2 tekme mislim da ste donji sto se tice premijer lige...da se ne ljubimo 
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Valjda ce nam bit prva pobjeda protiv SLOBODE i svi bi voljeli da vas prospemoslani grad je napisao/la:kolko sam snimio raspored vi sljedece kolo idete na stranu pa vam mi dolazimo.....ako ne umete 3 bobe iz ove 2 tekme mislim da ste donji sto se tice premijer lige...da se ne ljubimo
1947!
uuu nema ništa bolje nek Slobodu pobijeditiLjumani_Banovici je napisao/la:Valjda ce nam bit prva pobjeda protiv SLOBODE i svi bi voljeli da vas prospemoslani grad je napisao/la:kolko sam snimio raspored vi sljedece kolo idete na stranu pa vam mi dolazimo.....ako ne umete 3 bobe iz ove 2 tekme mislim da ste donji sto se tice premijer lige...da se ne ljubimo
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
nista sladje...jos pogotovo nama nakon 2005/2006 godine...pfff nece bit gusto nece bit tesko najmanje 3:0seven je napisao/la:uuu nema ništa bolje nek Slobodu pobijeditiLjumani_Banovici je napisao/la:Valjda ce nam bit prva pobjeda protiv SLOBODE i svi bi voljeli da vas prospemoslani grad je napisao/la:kolko sam snimio raspored vi sljedece kolo idete na stranu pa vam mi dolazimo.....ako ne umete 3 bobe iz ove 2 tekme mislim da ste donji sto se tice premijer lige...da se ne ljubimo
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
15. kolo: Široki Brijeg - Budućnost
20. Sarajevo - Budućnost
23. Borac - Budućnost
Prenosi na TV-u
20. Sarajevo - Budućnost
23. Borac - Budućnost
Prenosi na TV-u
1947!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ma sloboda je prdina bara za nas

- slani grad
- Kontakt:
jelde_amel_13_BHf_ je napisao/la:ma sloboda je prdina bara za nas![]()
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.