FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Znači Tuchel je izvisio i na neko dulje vrijeme on i bayo biće na suprotnim stranama. Jer ako ga sad nećeš, sad kad i nemaš nekog izbora, pa kad ćeš ga onda? Znači da mu ne vjeruješ i ta priča s njim je završena. Budući je u Dortmundu isto završio njegova budućnost očito leži negdje van bundesa. Mora čekati flop ili dobrovoljni odlazak sa klupe nekog iz vodećih klubova u ostalim ligama, iako je upitno kako bi se snašao npr. u seriji A.
Jupp kao vatrogasac može funkcionirat, on ima karakter i toliki kredit da ko digne glas na njega dobiva momentalnu šup kartu. Mislim da će mu trebat nešto vremena da posloži ekipu i sad je samo pitanje koliko će dotle žutalji odmaknut.
Jupp kao vatrogasac može funkcionirat, on ima karakter i toliki kredit da ko digne glas na njega dobiva momentalnu šup kartu. Mislim da će mu trebat nešto vremena da posloži ekipu i sad je samo pitanje koliko će dotle žutalji odmaknut.
Nije ga pitao za Nagelsmana nego ga je pitao za ublehu Enriquea.sljivo je napisao/la:Znači, Uli je Pepa pitao za Nagelsmana.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma nije ga ništa pitao, samo mu je htio pokazati svoju kobasicu. 
- Bayern@heart
- Kontakt:
Je li offišl za Don Juupa
Wilkomen zuruck
Wilkomen zuruck
Izgleda da je Jupp tražio određeno vrijeme da razmisli o ponudi čim se ovoliko čeka na potvrdu jer ne vjerujem da se imaju šta puno dogovarati oko detalja ugovora. Nadati se da će Jupp uspjeti povratiti povjerenje igrača u čitav sistem i projekat.
Nisi me shvatio...zlatandr je napisao/la:Nidje veze, uz Hicvelda je meni Jup najbolji trener Bajerna svih vremena. Ne moze bolje rijesenje od njega u ovom trenutku.proFCB je napisao/la:Bude li Heynckes ja pjesice odo u Minhen da jbbm Uliu sve po spisku!!!
Jupp je najbolji trener u HISTORIJI BAYERNA!!! Jedini koji je sve osvojio u istoj godini i koji je usadio taj temperament igracima da se bori za svaku jbbnu loptu za svaki milimetar terena. To Bayern nije imao ni sa trenerima prije njega niti poslije...
Zasto Uliju da jbbm sve? Zato sto se tom covjeku nije dala prilika do zadnjeg dana da odluci da li ce ili nece nastaviti karijeru u Bayernu, nego se vrsio pritisak na njega da se sto prije odluci kako bi oni trazili Pep-a...
Realno Bayern se u tom trenutku popissao po cijelom svijetu dovodjenjem Pepa na klupu. Ispostavit ce se da je Jupp ostavio ubitacnu masinu, evo 4,5 gdoine nakon njegovog odlaska dolazi on ponovno da pokusa masinu spasiti od propasti.
I uspijet ce, vidit cete, vratit ce Bayernu za samo 6,7 mjeseci borbenost, leprsavost, ubitacnost i opet ce ga otjerati poradi nekog fancy-smancy trenera koji je "MARKETINSKI PODOBNIJI"...
E moj Boze na sta je Bayern spao...
Stern des Südens
Kako se sad čini još nije blizu dogovor sa Juppom. Neko je izgleda otkrio BILDU da se zanimamo i da smo poslali ponudu al još ništa nije gotovo.
Hitzfeld je ipak mrvicu veći od Heynckesa. Uredno je osvajao Bundesligu, a u Ligi prvaka je komotno mogao uzeti tri titule zaredom da nije imao prvo peh protiv Uniteda kakav se dešava jednom u 100 godina, a onda i protiv Reala kojeg je Bayern triput sezone dobio i izgubio samo jednom (u jedinoj utakmici koju nije igrao Effenberg). Taj element borbenosti koji spominješ je Bayern imao sa Hitzfeldom, Jeremies, Hasan, Lizarazu, Kuffour, Linke, Strunz, Effenberg, Super Mario, Kahn, Jancker, Elber...su rušili rekorde u pretrčanim kilometrima i igrali svaku utakmicu kao da im život ovisi od rezultata.proFCB je napisao/la:Jupp je najbolji trener u HISTORIJI BAYERNA!!! Jedini koji je sve osvojio u istoj godini i koji je usadio taj temperament igracima da se bori za svaku jbbnu loptu za svaki milimetar terena. To Bayern nije imao ni sa trenerima prije njega niti poslije...
Slozit cu se s tobom oko svega navedenog, ajmo reci da je Jupp u novijoj eri najveci...i kada kazem najveci u historiji zelim samo da ga izdignem sto vise, znam i sam da pretjerujem.
Sto se tice borbenosti, sjeti se samo Ribery-a i Robbena ti momci nisu znali sta znaci igrati odbranu, nakon rada sa Juppom su postali mozda cak i najbolja krila na svijetu, ne mozda, siguran sam. Koliko je to ostalo u njima, a koliko zelje i motivacije u Juppu???
Sacekajmo da on pristane, pa cemo vidjeti dalje, a u medjuvremenu odo pogledati tamburanje Barcelona 7-0 pod Juppom...
Sto se tice borbenosti, sjeti se samo Ribery-a i Robbena ti momci nisu znali sta znaci igrati odbranu, nakon rada sa Juppom su postali mozda cak i najbolja krila na svijetu, ne mozda, siguran sam. Koliko je to ostalo u njima, a koliko zelje i motivacije u Juppu???
Sacekajmo da on pristane, pa cemo vidjeti dalje, a u medjuvremenu odo pogledati tamburanje Barcelona 7-0 pod Juppom...
Stern des Südens
proFCB je napisao/la: Nisi me shvatio...
Jupp je najbolji trener u HISTORIJI BAYERNA!!! Jedini koji je sve osvojio u istoj godini i koji je usadio taj temperament igracima da se bori za svaku jbbnu loptu za svaki milimetar terena. To Bayern nije imao ni sa trenerima prije njega niti poslije...
Zasto Uliju da jbbm sve? Zato sto se tom covjeku nije dala prilika do zadnjeg dana da odluci da li ce ili nece nastaviti karijeru u Bayernu, nego se vrsio pritisak na njega da se sto prije odluci kako bi oni trazili Pep-a...
Realno Bayern se u tom trenutku popissao po cijelom svijetu dovodjenjem Pepa na klupu. Ispostavit ce se da je Jupp ostavio ubitacnu masinu, evo 4,5 gdoine nakon njegovog odlaska dolazi on ponovno da pokusa masinu spasiti od propasti.
I uspijet ce, vidit cete, vratit ce Bayernu za samo 6,7 mjeseci borbenost, leprsavost, ubitacnost i opet ce ga otjerati poradi nekog fancy-smancy trenera koji je "MARKETINSKI PODOBNIJI"...
E moj Boze na sta je Bayern spao...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Daj Jupp odluči se za 'da'
, ona dva šabana će naći nekog levata.
-
schickeria
- Kontakt:
nedavno je ulli izjavio da bayernu treba netko tko poznaje situaciju iznutra,netko tko ne trrba vremena za hvatanje konaca.......sumnjalo se mozda na gerlanda ili scholla ali ocito su imali ovaj as u rukavu
Nemojmo zaboraviti i ono sto je jupp sam kazao ,nogomet vise nije isti kao 2013,prakticki je jako malo ostalo od one sampionske ekipe i oni koji su ostali nisu u istom ritmu(alaba,robbery)
Dosta toga je drugacije i ne treba odmah ocekivati isti nogomet kao sto smo igrali ,ali sigurno da cemo sa juppom dobiti mirnocu i kakvu takvu zadovoljstinu od strane medija ,navijaca,uprave,igraca.Jupp nam donosi mirnocu i iskustvo ,to je ono sto nam sada treba
Vjerujem da ce uprava nastaviti balansirati između tuchela i nagelsmana,iako sto sljivo kaze,jupp jos nije pristao i jos uvijek razmislja o svemu
Nemojmo zaboraviti i ono sto je jupp sam kazao ,nogomet vise nije isti kao 2013,prakticki je jako malo ostalo od one sampionske ekipe i oni koji su ostali nisu u istom ritmu(alaba,robbery)
Dosta toga je drugacije i ne treba odmah ocekivati isti nogomet kao sto smo igrali ,ali sigurno da cemo sa juppom dobiti mirnocu i kakvu takvu zadovoljstinu od strane medija ,navijaca,uprave,igraca.Jupp nam donosi mirnocu i iskustvo ,to je ono sto nam sada treba
Vjerujem da ce uprava nastaviti balansirati između tuchela i nagelsmana,iako sto sljivo kaze,jupp jos nije pristao i jos uvijek razmislja o svemu
-
schickeria
- Kontakt:
Navodno jupp inzistira da mu peter hermann opet bude pomocnik ,ipak on je sad u fortuni i trebali bi dati milion eura odstete za njega
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ja koliko sam shvatio nije problem odšteta već što ga Fortuna ne pušta, valjda se dogovore nekako. Nek im daju 2 miliona na kafuschickeria je napisao/la:Navodno jupp inzistira da mu peter hermann opet bude pomocnik ,ipak on je sad u fortuni i trebali bi dati milion eura odstete za njega
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Tuchel je meni bio favorit, nijemac koji je mlad, a opet ima dosta iskustva, igra napadacki atraktivan nogomet, dobar takticar, dobro radi s mladima, dugorocno rjesenje koje bi konacno napravilo smjenu generacije.
Ako vec ne moze on Jupp je svakako puno bolje rjesenje od Nagelsmanna, Enrikea i ostalih. Mozda za trenutnu situaciju, odnosno do kraja sezone i najbolje rjesenje jer odlicno poznaje klub i prilagodio bi se nastaloj situaciji dok bi Tuchelu mozda trebalo vise vremena da to poslozi. Po meni bi mozda idealno bilo Jupp sad, a Tuchel od ljeta. Iako imam neki osjecaj da bi dolaskom Tuchela oslobodili se tereta i poceli igrati leprsav, atraktivan nogomet.
I da, nije mi jasna tolika zaludenost Nagelsmannom, mislim da bi on dozivio debakl poput Klinsmana. Nadam se da nece doci na ljeto.
Ako vec ne moze on Jupp je svakako puno bolje rjesenje od Nagelsmanna, Enrikea i ostalih. Mozda za trenutnu situaciju, odnosno do kraja sezone i najbolje rjesenje jer odlicno poznaje klub i prilagodio bi se nastaloj situaciji dok bi Tuchelu mozda trebalo vise vremena da to poslozi. Po meni bi mozda idealno bilo Jupp sad, a Tuchel od ljeta. Iako imam neki osjecaj da bi dolaskom Tuchela oslobodili se tereta i poceli igrati leprsav, atraktivan nogomet.
I da, nije mi jasna tolika zaludenost Nagelsmannom, mislim da bi on dozivio debakl poput Klinsmana. Nadam se da nece doci na ljeto.
Ako te neka cura odbije sad i kaže "možda dogodine" onda tu ljubavi nema i svako ide na svoju stranu. Toliko o Tuhljavom.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Rudy kakva golcina za elf

- farinelli123
- Kontakt:
Mora Jupp-a da iscimaju da vrati Krosa nazad. İ Kimiha u sredinu. Steta da tako inteligentan cova sparta uz aut liniju. Toliso nek igra beka.
•
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.