Ovo je ba Fotoshopsolinas je napisao/la:Dje je drug moj zivinicki,SARS,sigurno je ovo Senada sisoje natjerao puskom,jelde.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ovo je ba Fotoshopsolinas je napisao/la:Dje je drug moj zivinicki,SARS,sigurno je ovo Senada sisoje natjerao puskom,jelde.
Zna se kome Sisoje ne izlazi iz usta,pljuju,pljuju,tjeraju nas u sh,u bus,po sendvic,a predsjednik kluba im u majici tkz divizije,opa,boli ga k.Hitman22 je napisao/la:Naravno da ga niko nije tjerao. Njegov habitus pripada tu i želi kao slobodan čovjek da se druži s kim hoce. Sad sto se mi tu palimo i stvarano netrpeljivosti medjusobne njima je vjerovatno smiješno.solinas je napisao/la:Dje je drug moj zivinicki,SARS,sigurno je ovo Senada sisoje natjerao puskom,jelde.
Teško sam se slagao s tobom osim za stadion u Ljubljani i Sicu.tuzlak1987 je napisao/la:Mesanovic Sica jos jedno od qovana koja su ponikla u nasem klubu. Pokazao to 100 puta.
HAHAHAHAHAHHA, SARSEEEEEEEEE JESIL' PREŽIVIO OVU BOMBETINU????solinas je napisao/la:Dje je drug moj zivinicki,SARS,sigurno je ovo Senada sisoje natjerao puskom,jelde.
Posto me prozivas evo da ti odgovorim...**** Senadu mater i svu familiju, **** Azmiru mater i svu familiju, **** svima onima koji ovdje velicaju i Azmira i Senada jer ja to nikad nisam radio, ja ovdje velicam samo Slobodu i uvijek cu to raditi...Ovo sto se ovdje mi **** a ova dva uslje iz ko zna kakvih razloga rade preko grbace naseg kluba samo mi ispastamo obicni bolesnici za svoj voljeni klub...NIKO NIKO SAMO SLOBODA, Senade Mujkanovicu,Azmire Husicu **** li vam pleme!!!solinas je napisao/la:Dje je drug moj zivinicki,SARS,sigurno je ovo Senada sisoje natjerao puskom,jelde.
E jbg sad pretjeruješ.SARS je napisao/la:Posto me prozivas evo da ti odgovorim...**** Senadu mater i svu familiju, **** Azmiru mater i svu familiju, **** svima onima koji ovdje velicaju i Azmira i Senada jer ja to nikad nisam radio, ja ovdje velicam samo Slobodu i uvijek cu to raditi...Ovo sto se ovdje mi **** a ova dva uslje iz ko zna kakvih razloga rade preko grbace naseg kluba samo mi ispastamo obicni bolesnici za svoj voljeni klub...NIKO NIKO SAMO SLOBODA, Senade Mujkanovicu,Azmire Husicu **** li vam pleme!!!solinas je napisao/la:Dje je drug moj zivinicki,SARS,sigurno je ovo Senada sisoje natjerao puskom,jelde.
Azemice, Azemice.... seoska varalice...SARS je napisao/la:Posto me prozivas evo da ti odgovorim...**** Senadu mater i svu familiju, **** Azmiru mater i svu familiju, **** svima onima koji ovdje velicaju i Azmira i Senada jer ja to nikad nisam radio, ja ovdje velicam samo Slobodu i uvijek cu to raditi...Ovo sto se ovdje mi **** a ova dva uslje iz ko zna kakvih razloga rade preko grbace naseg kluba samo mi ispastamo obicni bolesnici za svoj voljeni klub...NIKO NIKO SAMO SLOBODA, Senade Mujkanovicu,Azmire Husicu **** li vam pleme!!!solinas je napisao/la:Dje je drug moj zivinicki,SARS,sigurno je ovo Senada sisoje natjerao puskom,jelde.
Ne prozivam,ali si najglasniji u pljuvanju nas,prozivanju divizijasima i td..SARS je napisao/la:Posto me prozivas evo da ti odgovorim...**** Senadu mater i svu familiju, **** Azmiru mater i svu familiju, **** svima onima koji ovdje velicaju i Azmira i Senada jer ja to nikad nisam radio, ja ovdje velicam samo Slobodu i uvijek cu to raditi...Ovo sto se ovdje mi **** a ova dva uslje iz ko zna kakvih razloga rade preko grbace naseg kluba samo mi ispastamo obicni bolesnici za svoj voljeni klub...NIKO NIKO SAMO SLOBODA, Senade Mujkanovicu,Azmire Husicu **** li vam pleme!!!solinas je napisao/la:Dje je drug moj zivinicki,SARS,sigurno je ovo Senada sisoje natjerao puskom,jelde.
Uceraj mu, vodi ga kuci sebi ako ti ga je toliko zao, sve su to ista **** samo se jebu preko nas a svi u talovima zajednickim, **** li im pleme svimastaragarda je napisao/la:Azemice, Azemice.... seoska varalice...SARS je napisao/la:Posto me prozivas evo da ti odgovorim...**** Senadu mater i svu familiju, **** Azmiru mater i svu familiju, **** svima onima koji ovdje velicaju i Azmira i Senada jer ja to nikad nisam radio, ja ovdje velicam samo Slobodu i uvijek cu to raditi...Ovo sto se ovdje mi **** a ova dva uslje iz ko zna kakvih razloga rade preko grbace naseg kluba samo mi ispastamo obicni bolesnici za svoj voljeni klub...NIKO NIKO SAMO SLOBODA, Senade Mujkanovicu,Azmire Husicu **** li vam pleme!!!solinas je napisao/la:Dje je drug moj zivinicki,SARS,sigurno je ovo Senada sisoje natjerao puskom,jelde.![]()
![]()
![]()
.Cu, Azmiru j e b e mater.....
![]()
I Sići isto SARSEEEEEEESARS je napisao/la:Posto me prozivas evo da ti odgovorim...**** Senadu mater i svu familiju, **** Azmiru mater i svu familiju, **** svima onima koji ovdje velicaju i Azmira i Senada jer ja to nikad nisam radio, ja ovdje velicam samo Slobodu i uvijek cu to raditi...Ovo sto se ovdje mi **** a ova dva uslje iz ko zna kakvih razloga rade preko grbace naseg kluba samo mi ispastamo obicni bolesnici za svoj voljeni klub...NIKO NIKO SAMO SLOBODA, Senade Mujkanovicu,Azmire Husicu **** li vam pleme!!!solinas je napisao/la:Dje je drug moj zivinicki,SARS,sigurno je ovo Senada sisoje natjerao puskom,jelde.
Sve ok. Ljutit se ali nema potrebe za toliko vulgarnosti i psovanja. Izbrisat ce admin postove pa nema kontinuiteta onda.wobly92 je napisao/la:I Sići isto SARSEEEEEEESARS je napisao/la:Posto me prozivas evo da ti odgovorim...**** Senadu mater i svu familiju, **** Azmiru mater i svu familiju, **** svima onima koji ovdje velicaju i Azmira i Senada jer ja to nikad nisam radio, ja ovdje velicam samo Slobodu i uvijek cu to raditi...Ovo sto se ovdje mi **** a ova dva uslje iz ko zna kakvih razloga rade preko grbace naseg kluba samo mi ispastamo obicni bolesnici za svoj voljeni klub...NIKO NIKO SAMO SLOBODA, Senade Mujkanovicu,Azmire Husicu **** li vam pleme!!!solinas je napisao/la:Dje je drug moj zivinicki,SARS,sigurno je ovo Senada sisoje natjerao puskom,jelde.![]()
![]()
![]()
SARS je napisao/la:Posto me prozivas evo da ti odgovorim...**** Senadu mater i svu familiju, **** Azmiru mater i svu familiju, **** svima onima koji ovdje velicaju i Azmira i Senada jer ja to nikad nisam radio, ja ovdje velicam samo Slobodu i uvijek cu to raditi...Ovo sto se ovdje mi **** a ova dva uslje iz ko zna kakvih razloga rade preko grbace naseg kluba samo mi ispastamo obicni bolesnici za svoj voljeni klub...NIKO NIKO SAMO SLOBODA, Senade Mujkanovicu,Azmire Husicu **** li vam pleme!!!solinas je napisao/la:Dje je drug moj zivinicki,SARS,sigurno je ovo Senada sisoje natjerao puskom,jelde.
Tebe nisam nikad prozvao tim divizijasem jer si uvijek govorio ovako isto kao sto sam ja sad napisao, ali zato evo ovaj garda mi se na **** popeo kolko brani azmira, on i Sloboda 72 i ovdje su javno rekli da idu navijati za SSH, i onda ovdje dodju pametovati nesto, opet ponavljam nikada i nikada ne podrzavam osobu samo SLOBODU, ko god dodje donese dobro klubu ja mu cestitam, ali pojedinac nikad ne moze i nece biti iznad klubasolinas je napisao/la:Ne prozivam,ali si najglasniji u pljuvanju nas,prozivanju divizijasima i td..SARS je napisao/la:Posto me prozivas evo da ti odgovorim...**** Senadu mater i svu familiju, **** Azmiru mater i svu familiju, **** svima onima koji ovdje velicaju i Azmira i Senada jer ja to nikad nisam radio, ja ovdje velicam samo Slobodu i uvijek cu to raditi...Ovo sto se ovdje mi **** a ova dva uslje iz ko zna kakvih razloga rade preko grbace naseg kluba samo mi ispastamo obicni bolesnici za svoj voljeni klub...NIKO NIKO SAMO SLOBODA, Senade Mujkanovicu,Azmire Husicu **** li vam pleme!!!solinas je napisao/la:Dje je drug moj zivinicki,SARS,sigurno je ovo Senada sisoje natjerao puskom,jelde.
Davno sam rekao,i cesto ponavljao,da ne trazimo postove,kome nije mrsko,slobodno,sve je ovo igra izmedju Imamovica,i Husica,preko nasih ledja...
Senci dobro,dobice da radi one lamele,kosto je dobio svojevremeno i Slogin stadion da radi,veliki su jarani on i Husic,Sloboda pada dole,opet uskace Husic,el spasioc kur.ca mog,i opet sve se to tempira pred izbore,a u PL imacemo svoj olompicki za skidanje gaca....sve su to oni sracunali druze,a mi se glodjemo izmedju sebe.
Garda i slicni pokrijte se ponjavom i sendvič bus i uživaj. Ima nas koji ćemo se boriti i izboriti za jedini klub.staragarda je napisao/la:Azemice, Azemice.... seoska varalice...SARS je napisao/la:Posto me prozivas evo da ti odgovorim...**** Senadu mater i svu familiju, **** Azmiru mater i svu familiju, **** svima onima koji ovdje velicaju i Azmira i Senada jer ja to nikad nisam radio, ja ovdje velicam samo Slobodu i uvijek cu to raditi...Ovo sto se ovdje mi **** a ova dva uslje iz ko zna kakvih razloga rade preko grbace naseg kluba samo mi ispastamo obicni bolesnici za svoj voljeni klub...NIKO NIKO SAMO SLOBODA, Senade Mujkanovicu,Azmire Husicu **** li vam pleme!!!solinas je napisao/la:Dje je drug moj zivinicki,SARS,sigurno je ovo Senada sisoje natjerao puskom,jelde.![]()
![]()
![]()
.Cu, Azmiru j e b e mater.....
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.