sačekaj kišu pa napisiZenzo je napisao/la:
Dolina je spremna !
SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Mi sa 6 bodova 99% nećemo biti najgori drugoplasirani. Ali valja uzeti 6 bodova.aqarius je napisao/la:Ljudi dragi ako bi nekako uzeli 6 boba,za koga to jest protiv koga bi trebali navijati da ne budemo najgori drugi.Evo večeras igraju Crnogorci,pravo mi draga ekipa mogu li nas oni zahebati za taj baraž.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Halo sta ste se sdadiona ufatili bilmezi,ako vam se negleda ima drugih tekmi na ljepsim stadionima.Nikad ga ocima nevidili.
Zivi bili ne spominjite baraz dok ne prođe utakmica sa Belgijom.
Evo gledam vremensku prognoz najavljuju kisu, valjda nece biti kakav pljusak da pokvari uslove, teren, pa i atmosferu na tribinama.
Evo gledam vremensku prognoz najavljuju kisu, valjda nece biti kakav pljusak da pokvari uslove, teren, pa i atmosferu na tribinama.
- Zeljeznicar -
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Karikatura mog prijatelja [emoji3]

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
......................................Begović.......................................................
Vranjes.............Cocalić....................Šunjić................................Seo........
.......................................Bešić..........................................................
.....................Medunjanin.................Lulić.............................................
.......................................................................................................
........Hajrović.....................Džeko.......................Miličević.......................
Po meni najbolje sto se moze sastaviti, Lulić igra veznog u Laziu , moze pretrcat, dodat, bolje nego prediblat i ubacit, Medunjanin je trenutno najbolji pass igrac ubjedljivo ima Bešića da trci za njega kao i Lulića, Hajrović se konacno vratio da ne gledatmo muhu bez glave viscu, i Milicevic po krilu gdje u Gentu godinama razvaljuje
Bolje napast Belgiju ofanzivno negro krenuti sa Cimirotom i Jajalom pa nemat ni defanzivu ni ofanzivu ovako Medo makar moze ko Misimovic nekad, potezom rjesit utakmicu
Vranjes.............Cocalić....................Šunjić................................Seo........
.......................................Bešić..........................................................
.....................Medunjanin.................Lulić.............................................
.......................................................................................................
........Hajrović.....................Džeko.......................Miličević.......................
Po meni najbolje sto se moze sastaviti, Lulić igra veznog u Laziu , moze pretrcat, dodat, bolje nego prediblat i ubacit, Medunjanin je trenutno najbolji pass igrac ubjedljivo ima Bešića da trci za njega kao i Lulića, Hajrović se konacno vratio da ne gledatmo muhu bez glave viscu, i Milicevic po krilu gdje u Gentu godinama razvaljuje
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Romelu*DevilsAdvocate je napisao/la:Jordan Lukaku...Goalgetter je napisao/la:Sluzbena potvrda?COYS je napisao/la:Lukaku definitivno otpao
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
I Jordan i Romelu.COYS je napisao/la:Romelu*DevilsAdvocate je napisao/la:Jordan Lukaku...Goalgetter je napisao/la: Sluzbena potvrda?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kipar ima teoretskih sansi za drugo mijesto, a za baraz prakticno nikakve, i da osvoji drugo mijesto u grupi bio bi najgora drugoplasirana ekipa, imaju cetri boda manje od nas a mi moramo osvojiti sest da bi vjerovatno bili u barazu, sa četri je upitno.Virtu4l je napisao/la:Ponovo imamo sve u svojim rukama. Da, vadimo se protiv Belgije ali bolje i to nego ništa.
Ono što je najbitnije je to da Kipar ima šansu za baraž i da Grčkoj neće biti nimalo lako u Nikoziji.
Da je Kipar dobio u Estoniji bila bi druga prica.
I Grci sa dvije pobjede, u slučaju našeg neuspjeha, moraju imati sreće da odu u baraž.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Ako medunjanin krene od prve minute pisi propalo. Najsporiji igrac na planeti protiv njihovih zvijeri u sredini. Mi trebamo igrati sa 4 igraca u sredini ako ce vec igrati medunjanin.
UPRAVA NAPOLJE!
Malo je 4.RichmanBiH je napisao/la:Ako medunjanin krene od prve minute pisi propalo. Najsporiji igrac na planeti protiv njihovih zvijeri u sredini. Mi trebamo igrati sa 4 igraca u sredini ako ce vec igrati medunjanin.
Mi ne smijemo igrati kao CG trenutno, pogotovo prvih pola sata da ne primimo gol.
- Zeljeznicar -
- JavierBosnia
- Kontakt:
Salihovic/Medunjanin mora neko od njih poceti utakmicu. Nazalost tako je. U protivnom nema ko izvesti prekid. Ni faul, ni korner. A mogao bi Milicevic isto koji ce upravo zbog toga i vrlo vjerovatno poceti utakmicu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- majestic24
- Kontakt:
Ako dvije reprezentacije koje idu u ovu tabelu najboljih drugoplasiranih repki,imaju isti broj bodova,sta se onda gleda za poredak?? Gol razlika??
Ako je tako,mislim da ima scenarij koji je realan da bi nama i nerijeseno sa belgijom odgovaralo.
Znaci sad imamo 14 bodova,sa jos 4 boda imamo 18
U skupini F ,Skotska ima 17 bodova i ide u zadnjem mecu u goste Slovencima. Ako izgube ili odigraju nerijeseno ,imati ce 17 ili 18 bodova ali losiju gol razliku od nas
Slovacka ima 15 bodova i docekuje Maltu. I ako pobjedi imati ce 18 bodova ali takodjer losiju gol razliku
Slovenci imaju 14 bodova i docekuju Skote. Pase nam sve osim poraza Slovenaca.
Ako je tako,mislim da ima scenarij koji je realan da bi nama i nerijeseno sa belgijom odgovaralo.
U skupini F ,Skotska ima 17 bodova i ide u zadnjem mecu u goste Slovencima. Ako izgube ili odigraju nerijeseno ,imati ce 17 ili 18 bodova ali losiju gol razliku od nas
Slovacka ima 15 bodova i docekuje Maltu. I ako pobjedi imati ce 18 bodova ali takodjer losiju gol razliku
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Aplauz igračima Cne Gore na kraju... a Bošnjo već pet dana pred utakmicu sprema materijal za uvrede...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Majestic, oduzimaju se bodovi protiv zadnjeg u grupi.
Ako bi između Walesa i Irsks bilo bez pobjednika onda mi bi do kraja, ako s 4 boda završimo drugi, isli ipak u baraz.
Ako bi između Walesa i Irsks bilo bez pobjednika onda mi bi do kraja, ako s 4 boda završimo drugi, isli ipak u baraz.
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 06 okt 2017, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Daj Mesi da vodi Belgijance a Martinezu nase pa da vidis!Mi smo ovi tekmu vec izgubili.Nama je gore sto nam igraci igraju u vecim klubovima.Neko ce se pitati zasto?Zato sto nasi znaju kako deru Hazard,Lukaku i kompanija i skinu gace a tekma nije ni pocela!
Samo sto ces sa 4 boda biti treci na kraju, jer ce Grcka uzeti 6 bodova.majestic24 je napisao/la:Ako dvije reprezentacije koje idu u ovu tabelu najboljih drugoplasiranih repki,imaju isti broj bodova,sta se onda gleda za poredak?? Gol razlika??
27.10.2020
Grčka ima minimalne šanse za baraž, Kipar skoro pa nikakve, dok mi imamo realne šanse za baraž.
Ovo sve govorim uz predpostavku da svaka reprezentacija koja završi druga osvoji 6 bodova.
Mi baraža možemo se možda domoći i sa 4 boda, ali to nam sada ne treba, ako dođe i takav, dobar je.
Ovo sve govorim uz predpostavku da svaka reprezentacija koja završi druga osvoji 6 bodova.
Mi baraža možemo se možda domoći i sa 4 boda, ali to nam sada ne treba, ako dođe i takav, dobar je.
I ne smije nam se zavrsit' ko njima ... a rasplaka Danska i djetice ko onomad nas ...Zenzo je napisao/la:Mi ne smijemo igrati kao CG trenutno, pogotovo prvih pola sata da ne primimo gol.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, bosnas_, CAGarfia, Coolpanda24, Futbol, Helemnejse, Kizo886, LukavacBHF, Proximic, random11, rukometubih23, s4mke, tuzlanskinacin, wanakis, Wilshere10 i 121 gost.