FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
kakav ba link imam sliku
http://tinypic.com/xeksor je napisao/la:kakav ba link imam sliku
evo ti ovdje, trebali ti pojasnit, ako treba, kazi... kada ubacis sliku, samo kopiraj link na forum, pa klikni na slicicu "Img"
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Neka VIP slika, svi smo u iscekivanjuxeksor je napisao/la:kakav ba link imam sliku

Sent from my SM-T280 using Tapatalk

Na ovu sliku misli..
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Hahahahahahaha joj od kad se nisam ovakood srca nasmijao hahahahahahahaha legendo kafa od meneProbisvjet je napisao/la:Jj kada na skupstini Fazla i Kareli pitaju macka odakle ti u diviziji?![]()
![]()
![]()
![]()
Da macak da izvjestaj za duks.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ukopa nas carsija !
na slici na kojoj drzi gornji dio Slobodine trenerke, Senco izgleda sretnije u odnosu na sliku na kojoj drzi majicu "Divizije", tako da nema smisla vrijedjati covjeka, iako se slazem da mu taj gaf nije bio potreban
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 06 okt 2017, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
nema nista od ovoga, ali sam zelim reci da bi ovo bilo idealno, posto Husic ima finansijsku moc, ali ga organizacija kluba ne zanima ni pod razno, s druge strane, Senco nema taj novac, al klub organizaciono mnogo bolje izgledaHusićeva finansijska moć i Mujkanovićeva organizacijska sposobnost. Za neka bolja vremena u Rudarskoj 2.
dakle, ne kazem da zelim Azmira Husica nazad, samo konstatujem kakva kombinacija bi bila najbolja za Slobodu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Rakia connecting people
zasto nisi ucestvovao u vecerasnjoj diskusijituzlak1987 je napisao/la:Rakia connecting people
misu mali klasurasu
FK Sloboda Tuzla
Inace AH poznat kao naivko i čovjek koji želi suradnju s većim brojem clanova UO ..... heheheheChinaglia je napisao/la:nema nista od ovoga, ali sam zelim reci da bi ovo bilo idealno, posto Husic ima finansijsku moc, ali ga organizacija kluba ne zanima ni pod razno, s druge strane, Senco nema taj novac, al klub organizaciono mnogo bolje izgledaHusićeva finansijska moć i Mujkanovićeva organizacijska sposobnost. Za neka bolja vremena u Rudarskoj 2.
dakle, ne kazem da zelim Azmira Husica nazad, samo konstatujem kakva kombinacija bi bila najbolja za Slobodu
Zadnja izmjena: Hitman22, dana/u 06 okt 2017, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Hajmo se malo igrati.
Igra se zove "Find Sencho"
3...
2...
1...
KRENI

3...
2...
1...
KRENI

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Senco nije iz Tinje :kafa:
-
- Kontakt:
Sićaa legendaa Slobode nasee
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Nagrada je majica Divizije, zaboravih reći Čingla 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema ga na slici....cim nema transa "Divizija Kikaci"wobly92 je napisao/la:Hajmo se malo igrati.
3...
2...
1...
KRENI
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Tinja je fejk.Chinaglia je napisao/la:Senco nije iz Tinje
Cek jel oni misle na Tinju kod Srebrenika il na neku drugu?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta cu reci, ne svidja mi se stajling ovih milionera. Izgleda sto vise para imas to se ruznije oblacisChinaglia je napisao/la:zasto nisi ucestvovao u vecerasnjoj diskusijituzlak1987 je napisao/la:Rakia connecting people
misu mali klasurasu