mislis?rumbalija je napisao/la:Nema Blekić para za Mujagu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
ma ja kako ga nije stidrumbalija je napisao/la:Nema Blekić para za Mujagu.
Uprava napolje!
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
nema para za hotu kamoli za kučukovića...čisto sumnjam da bi pao na takve grane da dođe u ovu liguDaRtAnJaN je napisao/la:mislis?rumbalija je napisao/la:Nema Blekić para za Mujagu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Larry David
- Kontakt:
Ma svega mi ne treba nam niko, i ovako smo prejaki.
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
dobro pa osta nike sponzor sad rahat se moze uzeti kakva trenerka fina za jesen nike
a ne da se furamo na LAGEU hahaa
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Larry David
- Kontakt:
Nike radi samo sa najboljim.
NARAVNO...AL NE STVARNO ,EVROPSKI TIM MORA IMATI VRHUNSKE DRESOVE ..... ja sam se nadao da ce nike vidjeti kakvom brzinom se dizemo iz prosjeka i vidjeli su tu dobru reklamu sigurnoLarry David je napisao/la:Nike radi samo sa najboljim.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Na sa-x pise da ce pored utakmice ******* - Zeljeznicar prenositi i nasu utakmicu protiv borca... eto prilike da cijela BIH vidi na djelu nase igrace i naravno nas navijace 
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Ja bi licno volio da nema prijenosa jer ce odmah biti manje raje,ali dobro nek vide i ostali kako igramo da imaju sta komentarisati!
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
bas suprotno.. raja ce se uvjeriti na tvu kako igramo i onda ce i oni odluciti da dolaze na tekme kad vide kak ose kvalitetno da igra... Posjeta se moze samo povecati jer ova ista raja ce dolaziti i kao dosad bio ili ne bio prenos.. I odmah ce biti vise i sponzora i zarade za klub...januar je napisao/la:Ja bi licno volio da nema prijenosa jer ce odmah biti manje raje,ali dobro nek vide i ostali kako igramo da imaju sta komentarisati!
2000KM po utakmici plus neki bonusi, extra brate

we love United, we do!
Nemoj majke ti eto te ko prosla uprava s takvim razmisljanjem daleko cemo dogurat jer nisu samo navijaci u Sarajevu ima i malo dalje pa nela ljudi vide i igrace al i najbolje navijace a ko bude htio doci on ce doci bio prijenos il ne ,sta bi tek govorili navijaci ostalih liga koji imaju prijenose, bemti nas mentalitetjanuar je napisao/la:Ja bi licno volio da nema prijenosa jer ce odmah biti manje raje,ali dobro nek vide i ostali kako igramo da imaju sta komentarisati!
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
menadzer njegov pravi njasra valja misli da ce ga neko iz njemacke uzeti (malo sutraMourinhokilledbarca je napisao/la:Sta bi od Kucukovica,Hairlija?
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
haj aBd potpisace Mustafa imam neki predosjecajjohnnyHZ je napisao/la:menadzer njegov pravi njasra valja misli da ce ga neko iz njemacke uzeti (malo sutraMourinhokilledbarca je napisao/la:Sta bi od Kucukovica,Hairlija?) pa ce se sve znati u ovo dan dva .... al mislim da ima opcija ko ekrem jevric zuba
![]()
1946
Bio prenos,ne bio,mi cemo ponovo napuniti Kosevo a ostalim dozvoliti da uzivaju gledajuci kako pravimo cuda.NAJLUDJE SU HORDE ZLA!!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Nece biti nista od njegaMourinhokilledbarca je napisao/la:Sta bi od Kucukovica,Hairlija?
Trazi previse i uslove koji odgovaraju njemu,
Imamo mi Jahovica
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Ma jok sutra dolazi kucukovicHairlija je napisao/la:Nece biti nista od njegaMourinhokilledbarca je napisao/la:Sta bi od Kucukovica,Hairlija?![]()
Trazi previse i uslove koji odgovaraju njemu,
Imamo mi Jahovica
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.