Čovjek je priznao krivicu i izvinuo se, ako Husref odluči da je potreban ekipi i da može pomoći neka igra ...joker90 je napisao/la:Patetika teška, na zapad sine i do kraja ugovora..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- ThrillerHz
- Kontakt:
*ebo li ga Hotic u pakSujoker90 je napisao/la:Patetika teška, na zapad sine i do kraja ugovora..
1946~
Realna priča...
Pomislio u cvajtu ide, ovaj.mu rekao sve zavrseno, jbg cvajta i riješiš sve životne probleme....
Kasnije shvatiš da je.ubleha i onda ga pušiš... Niko ga nije popljuvali.kao ja i poslije širokog i zbog ovoga al mi ga je. Sad zao jer.je.očito popušio menadžersku priču
Pomislio u cvajtu ide, ovaj.mu rekao sve zavrseno, jbg cvajta i riješiš sve životne probleme....
Kasnije shvatiš da je.ubleha i onda ga pušiš... Niko ga nije popljuvali.kao ja i poslije širokog i zbog ovoga al mi ga je. Sad zao jer.je.očito popušio menadžersku priču
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A bit ce da u alkoholu utapa tugu.Dusa draga,prevarili ga
Bit ce i konobari ga varaju svaku drugu noc on naruci sok oni po podvale zescu neku,srce drago svi ga prevarise 
J.ebem li te usta dijaporska da te j.ebem.
J.ebem li te usta dijaporska da te j.ebem.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hoće to tako u Walteru..miky_hz je napisao/la:A bit ce da u alkoholu utapa tugu.Dusa draga,prevarili gaBit ce i konobari ga varaju svaku drugu noc on naruci sok oni po podvale zescu neku,srce drago svi ga prevarise
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Momku dati šansu ako Hus kaže da mu treba. Riješio se gurbeta.
- f0rest1946
- Kontakt:
+1edRed je napisao/la:Čovjek je priznao krivicu i izvinuo se, ako Husref odluči da je potreban ekipi i da može pomoći neka igra ...joker90 je napisao/la:Patetika teška, na zapad sine i do kraja ugovora..
Treba mu dati drugu sansu, marke nije dobio mjesecima naravno zasluzeno, ali prihvatio je to sve i **** ono smece od covjeka Hotica..
-
bordobijeli
- Kontakt:
braco da li mu halalimo
Treba mu kurcinu dati , nije on glup kako zeli da prikaze nego je max bezobrazan ispo a ispast ce ponovo ako mu se da prilika
To da he on htio rojesiti egzistenciju u cvajti je nidje veze, jer on para za praunuke ima dovoljno , koliko ga sve ovo boli pa tugu u alkoholu svaki vikend utapa, doduse to je radio i dok je igro
To da he on htio rojesiti egzistenciju u cvajti je nidje veze, jer on para za praunuke ima dovoljno , koliko ga sve ovo boli pa tugu u alkoholu svaki vikend utapa, doduse to je radio i dok je igro
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Produzi ugovor na tri godine smanjenje place i izvoli. Neces nije frka, trneiras odvojeno sam, do isteka ugovora.
UPRAVA NAPOLJE!
Kako vas lik uze na patetiku, prosto nevjerovatno! On mora biti primjer svim idućim glupanima koje zastupaju razni Husarići, Hotići,Debilčići! Ne možeš otići kad si klubu potreban, nestati par mjeseci, niko nije ništa znao o njemu i onda doći sa ovom pričom. Bahati glupan mi se još prije ogadio svojim ponašanjem, mahanjem rukama i qrčenjem po terenu, ovo je samo bila kap koja je prelila čašu! Nekog iz uprave je podmazao menadžer mu kad su onako mogli nestati i sad treba da igra ponovo? On treba da uzima mjesto u ekipi nekom ko se nije ispišao po grbu kluba ko ovaj majmun? Široki, Zaria, sve mu halalimo, a?
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 06 okt 2017, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
**** od igrača ali i od čovjeka....nikad više ne bi dozvolio da zaigra....tj. garant počinje sljedeću.... 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Na rende kora, Nermine, gnoju od čovjeka.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kurcina obicna koja sada pokusava da na emocije i patetiku kupi navijace,mrsh u pm.!
Edit: kao sto je prozvao menadzera,neka kaze i ko je iz Uprave uzeo pare!
Edit: kao sto je prozvao menadzera,neka kaze i ko je iz Uprave uzeo pare!
Sve će glupi bošnjo halalit, samo treba neko sa IQ 25 da ga obmane debilnom pričom.joker90 je napisao/la:Kako vas lik uze na patetiku, prosto nevjerovatno! On mora biti primjer svim idućim glupanima koje zastupaju razni Husarići, Hotići,Debilčići! Ne možeš otići kad si klubu potreban, nestati par mjeseci, niko nije ništa znao o njemu i onda doći sa ovom pričom. Bahati glupan mi se još prije ogadio svojim ponašanjem, mahanjem rukama i qrčenjem po terenu, ovo je samo bila kap koja je prelila čašu! Nekog iz uprave je podmazao menadžer mu kad su onako mogli nestati i sad treba da igra ponovo? On treba da uzima mjesto u ekipi nekom ko se nije ispišao po grbu kluba ko ovaj majmun? Široki, Zaria, sve mu halalimo, a?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Izvinjenje nije prihvacemo Nerminebenko21 je napisao/la:Nermin Crnkić, fudbaler Sarajeva, govorio je o svojim postupcima u proteklim sedmicama. Igrač je odlučio da izađe u javnost i obrazloži sve što se desilo. “Prije svega želim iskoristiti priliku da se izvinim svim navijačima Fudbalskog kluba Sarajevo"
P.S. Ali ocekujem da najkasnije u zimskom pauzi poznati likovi ovdje pocnu pricati kako je OK da Crnkic igra i kako trebazaboraviti sta je bilo.
Ma ništa halalit, šta vam je. Sutra će svi početi ovako ako mu se halali.
Isp'o je glup, nek se nosi sa posljedicama.
Isp'o je glup, nek se nosi sa posljedicama.
4.10.2009.
Eto, on je očekivao da je sve završeno i da ide u cvajtu. U Sarajevu nije bio nikakva prevaga ni bitna karika, promašio nam kup i evropu, ali ono je očekivalo da ide u Njemačku nakon toga. Sve ti vjerujemo, Nermine. Možda Hebib, Kuzmanović i naša ostala krila nisu neke klase, ali su bili tu, nisu hraknuli na klub i nestali kao zadnje hinjare. Svaka minuta koju ovaj bijednik odigra do kraja sezone je direktan šamar klubu, navijačima, a Boga mi i Husrefu kao legendi kluba, ako odobri ovom da igra. Sutra će neki novi Nermin se poigrat s klubom i na kraju zaplakat kako ga je menadžer izlevatio. Sami biraju idiote koji ih zastupaju, nek snose posljedice. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nek kaze ko mu je od bordova dozvolio da ovako sramoti klub i nek onda trenira, za nesto vise se ne moze iskupiti.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
od kluba ostali samo navijaci
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 12 gostiju.