SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

TOMCRAFT
Kontakt:

Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH

Post Postao/la TOMCRAFT » 06 okt 2017, 11:48

hz1987 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:
Ovim putem želimo obavijestiti navijače koji će prisustvovati utakmici naše reprezentacije protiv Belgije, da iz bezbjedonosnih razloga neće biti dozvoljeno unošenje na stadion predmeta kao što su: ruksaci, torbice, veće ručne torbe, niti bilo koji tvrdi predmet. Takođe, neće biti dozvoljeno unošenje transparenata, banera i sličnih pisanih materijala. Zabranjeno je unošenje hrane i pića na stadion. Zbog najave loših vremenskih prilika na dan odigravanja utakmice, preporučujemo navijačima da obuku prikladnu topliju odjeću, te priručne kišne jakne ili kabanice, jer iz bezbjednosnosnih razloga neće biti dozvoljen unos kišobrana na stadion. Na svim ulazima stadiona „Grbavica“ prilkom ulaska gledalaca će biti pojačana kontrola od strane pripadnika ovlaštene zaštitarske agencije koja će obezbjeđivati utakmicu, kao i pripadnika policije, uz video-nadzor. Još jednom pozivamo navijače da gromoglasno bodre našu reprezentaciju, te da iskažu dužno poštovanje himni Belgije i svim akterima utakmice. Napominjemo da se naš državni tim nalazi pod posebnim monitoringom zbog prethodnih događaja i aktuelne suspenzije stadiona u Zenici, pa bi svaki eventualni novi incident mogao imati nesagledive konsekvence. Našim vjernim navijačima unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ni pomena o zabrani unošenja petardi, topovskih udra, baklji i eventualno noževa, ćakija, palica, pajsera isl. :rol: :rol: :rol:
to se nalazi u navedenim torbama :mrgreen: :mrgreen:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 okt 2017, 11:51

bhfanatic14 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Evo i Super Avdo se povrijedio, yebo majku našim igračima na pripremama ne treba dozvoljavati da ustanu iz kreveta da se ne bi povrijedili, i to dobro paziti da im se ne ukoči kakav mišić od ležanja.
To je strah jarane..nije ni avdo glup, zna da bi ga pravili budalom belgijanci..ovako pametno povrijedjen, pa se nece osramotit Po ko zna koji put...jbg hoce on opet da bude pozvan..ili u rusiju da ide, sigurno je sazno da treba da igra pa je srce malo jace kucalo nego inace.. imas tih luzera u sportu kolko hoces. Za nas je plus sto nece igrat, pojaco nas je u svakom vidu.
Vedad (kalemio te, pa ga toliko voliš i braniš), prepao se pa se povlači iz reprezentacije. Nije spreman da ga kritikuju i da bude prva zamjena Džeki, a o usporedbi Ibiševića i ove trojice Kodro, Hodžić, Bajić je suvišno pričati, ali on je se prepao.

Da li će mekušac Miralem doći u Sarajevo? Šta je to uzeti privatni avion i doletiti na par sati. Nije mu cijena ni dnevnica.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 06 okt 2017, 12:00

alexis17 je napisao/la:
Adnan89 je napisao/la:Koju god odbranu izbacimo sa stoperima koja ima Sunjica meni izgleda kao da tenk moze proci kruz nju!...Nesto slicno kao ona lopta sto je Shelvey ubacio za Newcastle protiv Liverpula kruz sredinu neki dan a Lovren I Matip kao najveci panjevi! Ako ce Mertens igrati u napadu onda nevidim razlog sto trebaju igrati visoki stoperi pogotovo smotani kao Sunjic.
Ne znam koliko bi bilo pametno da jedan stoper bude Kolasinac, a Salihovic ili Lulic na lijevom beku.
Po meni Seo na ljevoj strani netreba mjenjati jer sigurno najvise prilika ce doci od njega kako bombarduje po ljevoj strani, razumijem sta mislis ali moramo ici na pobjedu a Salihovic je prespor za beka i ako ima dobar centarsut. Volio bi Lulica ili Mateo susica na desnom beku jer nam treba energije! Moramo pobjediti ali u isto vrijeme mozemo malo biti oprezni i ne srljati. :bih:
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 06 okt 2017, 12:01

ako nam ga ne zavale belgijanci zavaliće nam ga seo :mrgreen:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 okt 2017, 12:06

invincible1921 je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Nemoj tako, Mehmed je ipak spasio kvalifikacije, prošle, onda kada je pola europe išlo.

Nažalost živimo u takvoj državi gdje ljudi misle da trener ne igra nekakvu bitnu ulogu u dobrim rezultatima, samo u lošim trener je bitan. E pa možeš na zube dobiti jednu, dvije jače utakmice, ali ne možeš baš svaku.

Sa srećom Mehmede, povedi nas i u iduće kvalifikacije, a savez zna jedini način za nastavak suradnje, barem se nadam da zna.
Ma vala veliki sam bio zagovornik da pape ode ali smijem u milju maraka da bi i on na kraju završio treći. Odnosno da bi pobjedio onakvog nezainteresiranog Velsa čak i uvjerljivije nego mesa sa bunar loptom

Mišljenja sam da prvo trebamo dobit Belgiju pa kalkulisat o najgorem drugom
Sa kim bi pobijedio, podsjetit cu te da za tu utakmicu nije bilo Dzeke, a da Vedo nije mogao meda dok Djuric nije usao.
Nama je Djuric donio baraz, a taj kod Papeta nikad zaigrao nebi, a zasto je to tako pogledaj tekmu protiv Izraela i pod napadaci: -
Pape je gulio dok je mogao i dotakao dno u tekmi sa Izraelom koja je nasa najgora u zadnjih 10 godina i opcenito jedna od najvecih bruka koju smo dozivjeli i to pazi kada smo bili nosioci grupe.
Mesa ako ne izbori baraz treba da ide, po meni je trebao i nakon Cipra ali eto dalo mu se povjerenje kao i Safetu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 06 okt 2017, 12:23

TOMCRAFT je napisao/la:Ovim putem želimo obavijestiti navijače koji će prisustvovati utakmici naše reprezentacije protiv Belgije, da iz bezbjedonosnih razloga neće biti dozvoljeno unošenje na stadion predmeta kao što su: ruksaci, torbice, veće ručne torbe, niti bilo koji tvrdi predmet. Takođe, neće biti dozvoljeno unošenje transparenata, banera i sličnih pisanih materijala. Zabranjeno je unošenje hrane i pića na stadion. Zbog najave loših vremenskih prilika na dan odigravanja utakmice, preporučujemo navijačima da obuku prikladnu topliju odjeću, te priručne kišne jakne ili kabanice, jer iz bezbjednosnosnih razloga neće biti dozvoljen unos kišobrana na stadion. Na svim ulazima stadiona „Grbavica“ prilkom ulaska gledalaca će biti pojačana kontrola od strane pripadnika ovlaštene zaštitarske agencije koja će obezbjeđivati utakmicu, kao i pripadnika policije, uz video-nadzor. Još jednom pozivamo navijače da gromoglasno bodre našu reprezentaciju, te da iskažu dužno poštovanje himni Belgije i svim akterima utakmice. Napominjemo da se naš državni tim nalazi pod posebnim monitoringom zbog prethodnih događaja i aktuelne suspenzije stadiona u Zenici, pa bi svaki eventualni novi incident mogao imati nesagledive konsekvence. Našim vjernim navijačima unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.
Pa mozda bi bili u fifi/uefi najsretniji da mi uvijek igramo pred praznim tribinama ili jos bolje da unaprijed predajemo tekme ...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 okt 2017, 12:29

Mogu li igrati Visca,Medunjanin i Salihovic??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 06 okt 2017, 13:51

Nakon jucerasnjih rezultata otvorila se i minimalna sansa da udemo sa jednim remijem i jednom pobjedom.

Ako odigramo nerjeseno i pobjedimo Estoniju a i poklope se ovi resultati idemo u baraz.
Slovenija pobjedi skodsku.
Slovacka pobjedi Maltu
Grcka ne uzme punih 6 bodova u njihovim utakmicama
Mi moramo Estoniju pobjedit sa 5 golova razlike.

Puno se tu od drugih ovisi i sanse su minimalne, tako da ce ipak 2 pobjede trebati, ali teoritski ima sanse.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 okt 2017, 14:37

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nakon jucerasnjih rezultata otvorila se i minimalna sansa da udemo sa jednim remijem i jednom pobjedom.

Ako odigramo nerjeseno i pobjedimo Estoniju a i poklope se ovi resultati idemo u baraz.
Slovacka pobjedi Maltu

Puno se tu od drugih ovisi i sanse su minimalne, tako da ce ipak 2 pobjede trebati, ali teoritski ima sanse.
Škotska samo ne smije pobijediti.
Slovačka može Maltu i 50 razlike dobiti, nema uticaja na gol razliku, u ovom slučaju Slovačka ide druga. Morali bi Estoniju dobiti 3 razlike, da bi se izjednačili na +5 sa Slovacima, a mi bi bili najbolji drugi iz razloga što bi više golova postigli od njih. Oni imaju 11 i nemaju više utakmica, a mi dvije i 10 golova.

Takođe i Vels- Irska remi bi nas vodio.
Vels ima 6 golova i +1 gol razliku, i još dvije utakmice, Gruzija i Irska, mi u najgorem slučaju morali bi imati 11 golova i +3 gol razliku (minimalna pobjeda protiv Estonije), tako da Vels Gruziju ne smije dobiti sa 3 razlike.

Ima tu još par ludih kombinacija, ali ko bi povjerovao u to, kao na primjer pobjeda Bosne i Hercegovine ili remi protiv Belgije ili kiks Grčke na Kipru. :mrgreen:

Napisao sam ovo i prije 2-3 stranice, sada opet :lol: , onako da se nađe, zlu netrebalo. :mrgreen:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 06 okt 2017, 14:41

BelminM23 je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nakon jucerasnjih rezultata otvorila se i minimalna sansa da udemo sa jednim remijem i jednom pobjedom.

Slovacka pobjedi Maltu

Škotska samo ne smije pobijediti.
Slovačka može Maltu i 50 razlike dobiti, nema uticaja na gol razliku, u ovom slučaju Slovačka ide druga. Morali bi Estoniju dobiti 3 razlike, da bi se izjednačili na +5 sa Slovacima, a mi bi bili najbolji drugi iz razloga što bi više golova postigli od njih. Oni imaju 11 i nemaju više utakmica, a mi dvije i 10 golova.

Takođe i Vels- Irska remi bi nas vodio.
Vels ima 6 golova i +1 gol razliku, i još dvije utakmice, Gruzija i Irska, mi u najgorem slučaju morali bi imati 11 golova i +3 gol razliku (minimalna pobjeda protiv Estonije), tako da Vels Gruziju ne smije dobiti sa 3 razlike.

Ima tu još par ludih kombinacija, ali ko bi povjerovao u to, kao na primjer pobjeda Bosne i Hercegovine ili remi protiv Belgije ili kiks Grčke na Kipru. :mrgreen:

Napisao sam ovo i prije 2-3 stranice, sada opet :lol: , onako da se nađe, zlu netrebalo. :mrgreen:
"Grčka ne uzme punih 6 bodova u njihovim utakmicama"

nažalost sve je moguće, pa i 5:0 protiv estonije, ali ovo nije

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 okt 2017, 14:45

Haj kišobran što ne možeš unijeti, ali što ruksak? Do sada sam ga uredno unosio, pregleda i pusti. Stavim u ruksak robe što kupim, yebiga, bolji izbor u Zenici, pa usput. :lol:

A sada sam mislio da ponesem što god rezervno (zbog kiše), ali haman ništa od toga. Briga njih što neko izgubi cijeli dan, pet sati u putu i još 3-4 u gradu.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 06 okt 2017, 14:46

Prije ce Malta pobijediti Slovacku nego Cipar otkinuti bod Grckoj.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 06 okt 2017, 14:55

E jesam poželio na tekmu repke, pa dok sam imao 10-12 godina na svakoj sam bio u Zenici dok se nije stvorio red preko noći. Grčka 2006., Makedonija kad je Kodro bio trener, Bugarska, Armenija, Albanija, Bjelorusija, Rumunija, Litvanija, Latvija..
Još da mi je naći te karte, rodio bih se.
"We need to suffer. And we need to fight."

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 06 okt 2017, 14:57

ja od brazila nisam bio ni na jednoj ... nemam pojma zašto, nemam neki smisleni razlog, osim što mi fanatikosi idu na k.urac ali to nije razlog

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 06 okt 2017, 14:58

ibrakadabra je napisao/la:Prije ce Malta pobijediti Slovacku nego Cipar otkinuti bod Grckoj.
otkad je eurovizije, na veliko iznenadjenje svih gledatelja sirom evrope uvijek isti ibret ostane nakon cuvene recenice ponovljene preko 60x, a to je: from sajprus tvelv pojints goooous tuuuuuu (i onda veliko iscekivanje i nada) griiiissss.....i onda ide veliko razocarenje i nevjerica kako vise mogu jedno te isto.
i ovdje je situacija ista. iscekuje se nesto drugaciji ishod iz meca kipar-grcka?
hahahaha

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 06 okt 2017, 15:01

to znaju i mala djeca, čak ni FIFA nije insistirala da se igraju tekme u isto vrijeme ... eto koliko je sati :mrgreen:

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 06 okt 2017, 15:03

jestamaji je napisao/la:to znaju i mala djeca, čak ni FIFA nije insistirala da se igraju tekme u isto vrijeme ... eto koliko je sati :mrgreen:
Samo se zadnje kolo mora igrati u isto vrijeme.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 okt 2017, 15:07

Captain4 je napisao/la:E jesam poželio na tekmu repke, pa dok sam imao 10-12 godina na svakoj sam bio u Zenici dok se nije stvorio red preko noći. Grčka 2006., Makedonija kad je Kodro bio trener, Bugarska, Armenija, Albanija, Bjelorusija, Rumunija, Litvanija, Latvija..
Još da mi je naći te karte, rodio bih se.

Najdraža utakmica na kojoj sam bio, prva špica bila, sada bih bubreg dao da je Kaunas bio prije, pa tek onda ova utakmice. :lol:

Ako si iz Zenice mogao si onda ići Andora, Gibraltar... :D Svakako svaki navijač bi prvenstveno trebao ići zbog naše reprezentacije.
Prva ljubav zaborava nema, Litvanija 3:0 :)

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 06 okt 2017, 15:28

kod nas gotovo uvijek kad imamo sansu se plasirati na veliko takmicenje,onda napravimo kiks..
isto tako,poslije tekme kazu ako ovi odigraju ovako ili onako i uglavnom nije sve gotovo..
tako da nasa tradicija kaze,odigrat cemo nerijeseno...
svi cemo se tjesiti-ma i da smo pobjedili
ne bi se plasirali,bili bi najlosiji drugi iako to nije istina :)
zivi bili pa vidjeli..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 okt 2017, 16:24

Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen , Thomas Meunier, Yannick Carrasco, Marouane Fellaini, Kevin De Bruyne, Dries Mertens, Michy Batshuayi, Eden Hazard.

Skroman sastav za sutra :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.