Da nije ovo malo preofanzivnoGoalgetter je napisao/la:Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen , Thomas Meunier, Yannick Carrasco, Marouane Fellaini, Kevin De Bruyne, Dries Mertens, Michy Batshuayi, Eden Hazard.
Skroman sastav za sutra
SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Izvedu li to neka nam je bog na pomoći 
Rezultat je trend, ideal je vječan!
- Goalgetter
- Kontakt:
Napad je najbolja odrbana.jasmin10 je napisao/la:Da nije ovo malo preofanzivnoGoalgetter je napisao/la:Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen , Thomas Meunier, Yannick Carrasco, Marouane Fellaini, Kevin De Bruyne, Dries Mertens, Michy Batshuayi, Eden Hazard.
Skroman sastav za sutra
Dobit cemo ovo 4:1 
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ma mislim da ce to ovako izgledati:
Courtois - Vertonghen, Ciman, Vermaelen - Meunier, Defour, Dembele, Carrasco - Mertens, Batshuayi, Hazard
Courtois - Vertonghen, Ciman, Vermaelen - Meunier, Defour, Dembele, Carrasco - Mertens, Batshuayi, Hazard
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
mostar_mo je napisao/la:Dobit cemo ovo 4:1
Duplirati krila, zgusnuti sredinu, početi sa 3 vezna, trokut možda Cimirot-Bešić i Medunjanin na playu. Krila se moraju vraćati nazad i pomagati bekovima, pogotovo desnom. Ko li će biti desni bek a ko drugi štoper ... Probati iz prekida uvaliti gol, iz igre teško.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- ElCartel11
- Kontakt:
Pjanic i Kolasinac su jedini koji igraju u tim velikim klubovima, Dzeko sa Romom slozicete se nije veliki klub ali je odmah iza tih velikana, kao i Lulic sa Laziom. I to je to, tu se zavrsavaju nasi igraci koji igraju u tim jakim klubovima, ostalo je buranija i mi hocemo nesto 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Najjaci su oni sto misle da ce Kipar igrati na pobjedu protiv Grcke ako mi ne pobijedimo...
Al cuj Curtoisu kupit 100 kila eurokrema da ne igra

Al cuj Curtoisu kupit 100 kila eurokrema da ne igra
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Samo da ne igraju i Hazard i KDB. Jednog mozda izdrzimo, obojicu necemo sigurno
Kakve su informacije za Bruynea, zar se nije spominjala neka povreda? Nadajmo se da će ga čuvati zbog mogućnosti teže povrede, nije im potreban toliko. 
Ja stvarno ne znam šta očekivat sutra. Razum mi govori da će nas natamburat, srce govori ima šanse.
Našu šansu vidim samo u nekom prekidu, da kakav krompir uleti i da se branimo 200%.
Valjda se i nama sreća sportska smiluje. Od gotovog smo napravili rezervu, glupi gol u sudijskoj protiv grka i ona rapsodija sa kiprom.

Zadnja izmjena: SPY, dana/u 06 okt 2017, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zasto se ne igraju u istom terminu nasa utakmica i Kipar - Grcka?

Don't believe the hype.
Svaku našu tekmu sam bio optimista pucala me euforija razvalit ćemo ih...ove tekme me je strah strah da nas ne rastave na proste faktore.....Čurane ovaj osjećaj ti neću halaliti
MUSVDG
Da njima treba pobjeda zgazili bi nas, ovako vec su na prvenstvu nije sad da ce skinuti gace ali ce igrati. Sem toga nisu ni igrac im ludi da rizikuju neku povredu, radi sebe i klubova im.
Nece biti lako, ali ako nasi igraci budu kao jedan, uz maksimalno zalaganje mozemo ih uzeti minimalno, jedan im sigurno mozemo dati. Edin ce imati poseban motiv.
Nece biti lako, ali ako nasi igraci budu kao jedan, uz maksimalno zalaganje mozemo ih uzeti minimalno, jedan im sigurno mozemo dati. Edin ce imati poseban motiv.
- Zeljeznicar -
- Sandokan87
- Kontakt:
Mene vise strah utakmice sa Estonijom, nego ove sutra. Ocekujem da ce odigrati hrabro i pobjediti ali sta poslije toga, kad nas mentalitet nas "Lahko cemo" uvijek opali po nosu.Enigma je napisao/la:Svaku našu tekmu sam bio optimista pucala me euforija razvalit ćemo ih...ove tekme me je strah strah da nas ne rastave na proste faktore.....Čurane ovaj osjećaj ti neću halaliti
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Hazard nas je razbio u Briselu, sve se nadam da je još uvijek rovit i da će ga Martinez čuvati, čak i ako zaigra ne vjerujem da će biti 100% motivisan.mirzatele je napisao/la:Samo da ne igraju i Hazard i KDB. Jednog mozda izdrzimo, obojicu necemo sigurno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Nije toliki problem ni dati gol. Problem je odbraniti se čitavu utakmicu. Koliko samo kikseva ima naša odbrana ove kvalifikacije... Protiv Kipra kao da niko štoperi nisu postojali. Pa onda onaj gol protiv Grčke u zadnjoj sekundi utakmice. Da toga nije bilo sad bi mi ovdje pričali drugu priču. Tzavellas prima loptu a kod njega niko od naših. Mogao je kafu popiti, šutirati i opet bi zabio.Zenzo je napisao/la:Da njima treba pobjeda zgazili bi nas, ovako vec su na prvenstvu nije sad da ce skinuti gace ali ce igrati. Sem toga nisu ni igrac im ludi da rizikuju neku povredu, radi sebe i klubova im.
Kada nismo u stanju zadržati 2:0 protiv Kipra, kada primamo u 10 minuta tri gola od iste reprezentacije, nešto mi teško za povjerovati da možemo sutra završiti utakmicu bez primljenog gola. Ali optimističan sam. Nešto mi govori da bi ih mogli uzeti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Virtu4l je napisao/la:Hazard nas je razbio u Briselu, sve se nadam da je još uvijek rovit i da će ga Martinez čuvati, čak i ako zaigra ne vjerujem da će biti 100% motivisan.mirzatele je napisao/la:Samo da ne igraju i Hazard i KDB. Jednog mozda izdrzimo, obojicu necemo sigurno
Ma zato i kazem, obojica brzi, strasni 1 na 1, pravili bi visak kako hoces
Ako u Gruziji ostane 0:0, a Irska ne pobijedi Vels u zadnjem kolu mozemo i sa 4 boda ici u baraz, jel tako ?
Da, mislim da oni u tom slučaju otpadaju. U tom slučaju Grčka ne smije pobijediti na Kipru.mirzatele je napisao/la:Ako u Gruziji ostane 0:0, a Irska ne pobijedi Vels u zadnjem kolu mozemo i sa 4 boda ici u baraz, jel tako ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 23 gosta.