FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 06 okt 2017, 17:20

Taman da moramo igrati sa 10 igraca meni smrad cmarkic ne bi zaigrao. Sve me yebem jos jednom!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 okt 2017, 17:32

skoroalen je napisao/la:Gdje mi je @MortemHz? Razyeb'o sam s onom plavom brt, opet smo jarani. :urnebes:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Tu je brat uvijek. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 okt 2017, 17:33

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Gdje mi je @MortemHz? Razyeb'o sam s onom plavom brt, opet smo jarani. :urnebes:

Piva od mene na partyju, ponovo libero. :urnebes: :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 06 okt 2017, 17:35

Evander je napisao/la:
Mene djevojka da prevari sa drugim (a da ja saznam) moze mi poslije toga lizati guzove i dan i noc, oprosta nema, da je najbolja treba u gradu.
Pojedini medju vama, fakat nemate dostojanstva niti sekunde. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Ama nismo mi tu uopšte bitni, nego on ne smije ponovo zaigrati ISKLJUČIVO RADI KLUBA tj. radi svih budućih potencijalnih igrača koji će znati da nema vraćanja nakon što se posereš i zajebeš klub kao što je to ovaj idiot učinio, ma koliko bio možda i menadžer kriv, ipak je po meni najviše do igrača koji MORA da odgovara za svoja (ne)djela! Fino je što se izvinjava ali budimo iskreni, racku bi se izvinjavao ili nas uopšte ikada više spomenuo u životu da mu je uspio taj transfer... Tako da MARŠ, IZVINJAJI SE MATERI!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 06 okt 2017, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 okt 2017, 17:35

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Piva od mene na partyju, ponovo libero. :urnebes: :mrgreen:
Hoces li mi zamjeriti ako ti kazem da mi je drago sto si se oslobodio nje. :D :lol:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 okt 2017, 17:36

MortemHz je napisao/la:Hoces li mi zamjeriti ako ti kazem da mi je drago sto si se oslobodio nje. :D :lol:
Neću, mada je bila dobra mala, žao mi je zbog rastanka. :urnebes: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 okt 2017, 17:40

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Hoces li mi zamjeriti ako ti kazem da mi je drago sto si se oslobodio nje. :D :lol:
Ja ne znam kako bi podnio da mi djevojka navija za Željezničar, ili Sarajevo ili ''ne volim ja fudbal bebo'' bi priznao :urnebes: zamisli kad bi se poceli svađati oko toga :lol: nema od tog nista, bas odvratno

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 okt 2017, 17:42

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Ja ne znam kako bi podnio da mi djevojka navija za Željezničar, ili Sarajevo ili ''ne volim ja fudbal bebo'' bi priznao :urnebes: zamisli kad bi se poceli svađati oko toga :lol: nema od tog nista, bas odvratno
Odveo je ja sinoć na Kovače da gledamo vatromet, rekao da imam iznenađenje za nju. Ona očekivala prsten, šta li. Kad je vidjela što sam je dig'o, naljuti se i jbg. :urnebes: :urnebes:
Ne doslovno tako, preuvelič'o sam, al' nije joj bilo pravo što idem u grad da uživam u pogledu. :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 okt 2017, 17:43

Haj pp :hmmmm:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 okt 2017, 17:56

Pelaka za sportskog direktora. :kafa:
@Škoro
Nije lijepo da mi se vrtiš u komšiluku, inače najljepšem dijelu grada, a da me ne zovneš. :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 okt 2017, 18:05

uNbx je napisao/la:Pelaka za sportskog direktora. :kafa:
@Škoro
Nije lijepo da mi se vrtiš u komšiluku, inače najljepšem dijelu grada, a da me ne zovneš. :D
Cijeli šeher je podjednako lijep, al slažem se da SG ima posebnu čar. :D Drugi put zovem na piće kad me put nanese. :mrgreen:
A ovo za Pelaka se slažem, čovjek je najkompetentniji za taj posao, ispunjava sve kriterije. :kafa:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 okt 2017, 18:14

skoroalen je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Pelaka za sportskog direktora. :kafa:
@Škoro
Cijeli šeher je podjednako lijep, al slažem se da SG ima posebnu čar. :D Drugi put zovem na piće kad me put nanese. :mrgreen:
A ovo za Pelaka se slažem, čovjek je najkompetentniji za taj posao, ispunjava sve kriterije. :kafa:
Kovači DC. :beba:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 06 okt 2017, 18:16

BordoArmy88 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Mene djevojka da prevari sa drugim (a da ja saznam) moze mi poslije toga lizati guzove i dan i noc, oprosta nema, da je najbolja treba u gradu.
Pojedini medju vama, fakat nemate dostojanstva niti sekunde. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Ama nismo mi tu uopšte bitni, nego on ne smije ponovo zaigrati ISKLJUČIVO RADI KLUBA tj. radi svih budućih potencijalnih igrača koji će znati da nema vraćanja nakon što se posereš i zajebeš klub kao što je to ovaj idiot učinio, ma koliko bio možda i menadžer kriv, ipak je po meni najviše do igrača koji MORA da odgovara za svoja (ne)djela! Fino je što se izvinjava ali budimo iskreni, racku bi se izvinjavao ili nas uopšte ikada više spomenuo u životu da mu je uspio taj transfer... Tako da MARŠ, IZVINJAJI SE MATERI!!!
Mislim da se sve ovo oko Crnkica kao i vecina stvari oko kluba uopste previse licno i previse emocionalno dozivljava i prezentira. Poredjenje Crnkicevog slucaja sa prevarom u vezi je fakat preseravanje. Treba da shvatimo da je fudbal biznis, posao ljudima koji zive od njega, a navijaci treba da traze proizvod - igru, pobjede, poteze itd. Da skratim ako Crnkic donosi dodatni kvalitet i ako tako Husref misli nemam nikakav problem da on igra. Cak stavise imam problem s tim da sjedi na tribini i da prima platu za dz...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 okt 2017, 18:19

badboy je napisao/la:Mislim da se sve ovo oko Crnkica kao i vecina stvari oko kluba uopste previse licno i previse emocionalno dozivljava i prezentira. Poredjenje Crnkicevog slucaja sa prevarom u vezi je fakat preseravanje. Treba da shvatimo da je fudbal biznis, posao ljudima koji zive od njega, a navijaci treba da traze proizvod - igru, pobjede, poteze itd. Da skratim ako Crnkic donosi dodatni kvalitet i ako tako Husref misli nemam nikakav problem da on igra. Cak stavise imam problem s tim da sjedi na tribini i da prima platu za dz...
Ma jest brate fudbal biznis al' u ovim našim nižim ligama je uglavnom sve "Against modern football". Ovdje su na tribinama ljudi koji žive za klub, nije to isto da neko zayebe Barcelonu kad je tamo pola navijača turistički na stadionu. Ovdje je Radovac zbog incidenta s tribinom izgubio nešta najvrednije što igrač Sarajeva može dobit (i taj trofej je pokazatelj tog našeg "lokalnog" duha). Po meni Crnkić ne bi smio da uopšte više ima mjesta u klubu jer se popišao po nečemu što je nama svetinja. Barem publika ne bi smjela da pređe preko toga. A i stručni štab mora stisnut muda, da daju primjer svim budućim igračima kluba. Nema zayebancije.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 okt 2017, 18:28

Ma džaba objašnjavat, jednom kad osjeti pravu ljubav prema ovom klubu, znat će da se neke stvari ne praštaju. Dostojanstvo je ipak dragocjenije od od svih drugih stvari u ovom slučaju.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 06 okt 2017, 18:44

badboy je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Pojedini medju vama, fakat nemate dostojanstva niti sekunde. [emoji107] [emoji107] [emoji107]
Mislim da se sve ovo oko Crnkica kao i vecina stvari oko kluba uopste previse licno i previse emocionalno dozivljava i prezentira. Poredjenje Crnkicevog slucaja sa prevarom u vezi je fakat preseravanje. Treba da shvatimo da je fudbal biznis, posao ljudima koji zive od njega, a navijaci treba da traze proizvod - igru, pobjede, poteze itd. Da skratim ako Crnkic donosi dodatni kvalitet i ako tako Husref misli nemam nikakav problem da on igra. Cak stavise imam problem s tim da sjedi na tribini i da prima platu za dz...
Ama ko pametan želi nazad igrača koji je od 14 mjeseci koliko je u klubu, 4 mjeseca bio 'izgubljen slučaj' za kojeg niko nije znao ni gdje je ni šta radi, i ti sada iskreno takvu budaletini nepredvidivu želiš nazad u ekipu?! Ma hajte molim vas...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 okt 2017, 18:47

Al' ka'e menadžer ovo ono.. ja mu ne bi dao drugu sansu nema tog boga. Preko nekih stvari nikada ali bas nikada u zivotu ne treba preci. Osjecat ces se jadno ako to uradis. K'o da mu je on u mozgu pa eto on za sve kriv. Da ti bog kaze uradi ti nemoj, koristi svoj mozak i skontaj. Pseto otjerati!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 okt 2017, 18:48

Crnkicu yebem ti komplet familiju! Odyebi od kluba jazavac!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 06 okt 2017, 19:32

Evander je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Patetika teška, na zapad sine i do kraja ugovora..
Čovjek je priznao krivicu i izvinuo se, ako Husref odluči da je potreban ekipi i da može pomoći neka igra ...
+1

Uradio je glupost al ko nije.

Isto tako kad je bila frka oko KK Bosne bio je jedan od najglasnijih koji su davali podrsku.

Uostalom desavalo se i puno vecim igracima pa nista.

Ovi fol sto ne oprastaju su izgleda zaboravili svoje gluposti...

Izvinuo se covjek, sta sad treba lizat gu*ove svakom ponaosob.
Ajd pricaj malo o dostojanstvu ociju ti, ti si kompetentan, necu rec da ti ja poredjenje glupo to sam skontaj...

Prvo tvoja djevojka ne dobija platu od tebe svaki mjesec.

Drugo lako je tudjim ku*cem gloginje mlatit, ako sutra ode besplatno prvi ti ces rec da su svi nesposobni oko kluba.

Trece nije stocna pijaca i nije govedo, covjek vrijedi moze i mora se povratit bar ulozeno

Cetvrto moje dostojanstvo uopste nije upitno zbog Crnkica nit ce kad bit, ti ga dovodis u pitanje cudnim izjavama.. Neces vjerovat al zbog nekih tvojih izjava me je i sad stid.

Ovo tjeranje inata sa Crnkicem, koji se izvinuo, nece donijet titulu nit neko drugo dobro, sto se mene tice nek odigra polusezonu, ode u Tursku i nek mu je sa srecom, nemoj da pojacavamo konkurente vise ako Boga znate.
Treba da ko Bilbija briljira a ja da dostojanstveno gledam, nemoj ko ti je najdrazi, moze jedna nedostojanstvena titula ako se bas ja pitam, zaboli me za Crnkica.

Dostojanstveno je prihvatit izvinjenje, ne zivimo u sumi...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 okt 2017, 19:59

I to što će ostat i čoukat svaku tekmu, isto tako neće donijeti ništa dobrog, a titulu pogotovo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []