SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Kakva katastrofa Turske, mi ovo sebi ne smijemo dopustiti.
- Zeljeznicar -
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I Sejo se povrijedio. Kako je krenulo nećemo imati s kim igrati. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da se večeras još ko ne povrijedi na spavanju. 
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Veceras kad se zacugaju uz Koketa ocekujem jos par otkaza. 
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 06 okt 2017, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Srećom nema Spahića. To bi tek bio šou večeras da je on tu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ubice nas Belgija ko Kuduz Bademu
Medunjanin za pobjedu 
sve miriše na to da medunjanin počinje 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Salihović operisan. Ne igra sutra. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sta smo mi sad najgori drugoplasirani? jel sigurno i sa pobjedama da mozemo u baraz nisam bas u toku 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa logicno da smo, kad imamo utakmicu manje. Dodaj 3 boda protiv Belgije i bili bi opet u igri sa 11 bodova na tom rankingu drugoplasiranih. Sa 2 pobjede mi idemo 100% dalje.miky_hz je napisao/la:Sta smo mi sad najgori drugoplasirani? jel sigurno i sa pobjedama da mozemo u baraz nisam bas u toku
Povecale su nam se sanse da sa 4 boda idemo dalje ako Hrvatska odigra X u Ukrajini i Grcka ne uzem 6 bodova onda smo sigurno bar ispred Hrvatske.....a vjerovatno i reprezentacije iz grupe sa Srbijom mada mislim da i Vel-Irska mora zavrsit X.......uglavnom bili bi ispred HRV
Na kraju cemo mi biti drugi al ni baraza vidjeti necemo,kakvi smo mi baksuzi ne bi me cudilo,ehh taj Cipar
Goalgetter je napisao/la:Pa logicno da smo, kad imamo utakmicu manje. Dodaj 3 boda protiv Belgije i bili bi opet u igri sa 11 bodova na tom rankingu drugoplasiranih. Sa 2 pobjede mi idemo 100% dalje.miky_hz je napisao/la:Sta smo mi sad najgori drugoplasirani? jel sigurno i sa pobjedama da mozemo u baraz nisam bas u toku
Idemo, ali treba pobijediti Belgiju uglavnom sa 2 pobjede smo ispred Velsa sigurno jer oni igraju zadnju sa Irskom u gostima.
Trenutno imamo bolju gol razliku od njih, sa eventualnom pobjedom protiv Belgije bi pojacali tu gol razliku i naravno mi zadnje kolo u Estoniji, oni u Dablinu protiv Irske.
Sve je to divno krasno, ali treba pobijediti Belgiju sutra.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Sa bodom ili porazom sutra, bez obzira na Grčku, vjerovatno je da i kao drugi nećemo vidjeti baraža. Sutra igramo protiv dva protivnika, Belgije i bodova.
da ga hoce dzeko joj nano nanice 
ima dobru statistiku protiv Belgije,ima dobar motiv.
Dijamant poceo da sjaji upravo nekako od tih tekmi protiv Belgije,ja mislim da bi jos puno bolji bio da nije kapiten
(mozda grijesim) jedva cekam tekmu,od igraca ocekujem da ostave srce na terenu a od onih koji budu na stadionu ocekujem navijanje i
spektakl..
(nemojte molim vas da bude kao da ste dosli u kazaliste)
ima dobru statistiku protiv Belgije,ima dobar motiv.
Dijamant poceo da sjaji upravo nekako od tih tekmi protiv Belgije,ja mislim da bi jos puno bolji bio da nije kapiten
(mozda grijesim) jedva cekam tekmu,od igraca ocekujem da ostave srce na terenu a od onih koji budu na stadionu ocekujem navijanje i
spektakl..
(nemojte molim vas da bude kao da ste dosli u kazaliste)
Vels igra kuci sa Ircima ali nebitno ima dosta opscija da budemo drugi i sa 4 boda.....sa 6 bodova smo 100% u barazu jer bi bili bolji vjerovatno i od Skotske/Slovacke ko zavrsi drugiANTIFA ! je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Pa logicno da smo, kad imamo utakmicu manje. Dodaj 3 boda protiv Belgije i bili bi opet u igri sa 11 bodova na tom rankingu drugoplasiranih. Sa 2 pobjede mi idemo 100% dalje.miky_hz je napisao/la:Sta smo mi sad najgori drugoplasirani? jel sigurno i sa pobjedama da mozemo u baraz nisam bas u toku
Idemo, ali treba pobijediti Belgiju uglavnom sa 2 pobjede smo ispred Velsa sigurno jer oni igraju zadnju sa Irskom u gostima.
Trenutno imamo bolju gol razliku od njih, sa eventualnom pobjedom protiv Belgije bi pojacali tu gol razliku i naravno mi zadnje kolo u Estoniji, oni u Dablinu protiv Irske.
Sve je to divno krasno, ali treba pobijediti Belgiju sutra.
Sa dvije pobjede smo 99% u barazu !ronaldo99 je napisao/la:Na kraju cemo mi biti drugi al ni baraza vidjeti necemo,kakvi smo mi baksuzi ne bi me cudilo,ehh taj Cipar
- Zeljeznicar -
Valjalo bi da Grčka sutra ne pobijedi, uf kako bi nam to značilo...KenoRob je napisao/la:Povecale su nam se sanse da sa 4 boda idemo dalje ako Hrvatska odigra X u Ukrajini i Grcka ne uzem 6 bodova onda smo sigurno bar ispred Hrvatske.....a vjerovatno i reprezentacije iz grupe sa Srbijom mada mislim da i Vel-Irska mora zavrsit X.......uglavnom bili bi ispred HRV
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Pa ima li iko da se nine povrijedio? Sta je uzrok?
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.