Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Tuzlak04 je napisao/la:Nego ko je bio vodja vernih Tuzlaka![]()
Azur Smrdo ja mislim, ali ozbiljno.Hitman22 je napisao/la:Imao je nadimak ali se ne mogu sjetiti. Tih godina 87-91 je bila furka biti Delija u Tuzli
Za Vosu je navijao i bio zaljubljenik veliki Anes Dedić zvani Pips sa Bulevara. Nosio trans na utakmice Vojvodine a ne sjećam se sta je pisalo.
Nije to taj Azur znam na kojeg mislis. Ovaj je poginuo na Kapijji. Delije mahom Bulevar Si seloVolimTz je napisao/la:Azur Smrdo ja mislim, ali ozbiljno.Hitman22 je napisao/la:Imao je nadimak ali se ne mogu sjetiti. Tih godina 87-91 je bila furka biti Delija u Tuzli
Za Vosu je navijao i bio zaljubljenik veliki Anes Dedić zvani Pips sa Bulevara. Nosio trans na utakmice Vojvodine a ne sjećam se sta je pisalo.
Pisalo je "Firma Tuzla", bila je i slika na hrhb. Koliko sam cuo verni tuzlaci su bili mahom iz istocnog dijela grada.
Zar su bila dvojica, koji od njih je policajcu "izbio" oko u Zagrebu ?Hitman22 je napisao/la:Nije to taj Azur znam na kojeg mislis. Ovaj je poginuo na Kapijji. Delije mahom Bulevar Si seloVolimTz je napisao/la:Azur Smrdo ja mislim, ali ozbiljno.Hitman22 je napisao/la:Imao je nadimak ali se ne mogu sjetiti. Tih godina 87-91 je bila furka biti Delija u Tuzli
Pisalo je "Firma Tuzla", bila je i slika na hrhb. Koliko sam cuo verni tuzlaci su bili mahom iz istocnog dijela grada.
http://www.czbgtv.com/2016/02/15/secanj ... -utakmica/Hitman22 je napisao/la:Ovaj je bio mislim sa Moluha. U ZG cisto sumnjam da je neko policajcu oko izbio. Mozda se neko kasnije falio tim dogadjajem
Ma ja ba, to je sve" novogradnja".Tako smo mi mahalaši to zvali.Ne vjerujem da je to bio onaj svijet iz Simin Hana ,Srpskih Čaklovića I Požarnice.Mislim na mlađu raju i i period nastanka navijačkih grupa.Stariji i nešto zreliji su mudro krili ako nisu slobodaši.Nisu se eksponirali.A bilo ih je dosta koji su npr.navijali i za Slobodu i za još neki drugi klub,obično velike četvorke ili Seljo.Sarajevo a hercegovci Velež.VolimTz je napisao/la:Azur Smrdo ja mislim, ali ozbiljno.Hitman22 je napisao/la:Imao je nadimak ali se ne mogu sjetiti. Tih godina 87-91 je bila furka biti Delija u Tuzli
Bilo jeste ali dominirale Delije. Grobari pa tek onda Fukare. Romeo i Zumbo su sa Brcanske. Muče je doduše i rahmetli Seco njegov brat s Bulevara uvjek za SloboduTuzlak04 je napisao/la:I Bulevar si zaboravio. Bilo je tamo dosta
E, to je onda nakon što su pronijeli mošti cara Lazara 1988,to je već počeo Srpski nacionalizam.Hitman22 je napisao/la:Požarnica Caklovici Itd svakako Delije. Pola Si sela navijalo za Zvezdu. Tradicionalno Batva C. Njive Mosnik Moluhe Itd Sloboda. Ne znam odakle je 72 ali to je to 80 tih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.